Postanowienia noworoczne na 2026

To jest bardzo ważne postanowienie :heart:

Teraz tylko pozostaje wytrwać w postanowieniach :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

W tym roku nie mam postanowień. Teraz mam córkę dzięki której zrealizowałam swoje wszystkie postanowienia :face_with_peeking_eye::rofl: rzuciłam palenie, całkowicie odstawiłam alk, więcej się ruszam i zdrowo się odżywiam! Od ponad roku nie jadłam chipsów czy fast fooda!

1 polubienie

Z chipsami zazdro, to moja totalna słabość

1 polubienie

Dzieki! Polecam namiętne wczytywanie się w ślady produktów, to mi pomaga :rofl:

Dałaś radę rok bez chipsów ? Podziwiam totalnie. Ja tygodnia bym nie wytrzymała :see_no_evil: no dobra może dwóch :wink: podziwiam za determinację , ja jak mi się zachce to jem :see_no_evil:

2 polubienia

To samo mówię. Kurczę czipsy paprykowe to czasami moje jedyne guilty pleasure by złapać na szybko jak mnie 5 latka ciągnie. Mamo już teraz natychmiast

U nas w tym roku bez postanowień ! Co ma być to będzie :sweat_smile:

2 polubienia

To ja Lay’s cebulowe

Ej nawet nie było jakoś ciężko xd jedynie mąż mnie nie wspierał i sam jadł na potęgę! Ale ja się zawzięłam i mówię o tak to nie będzie! :smiley:

To naprawdę jesteś wytrwała!
Mój mąż stara się ograniczać słodycze i inne takie kaloryczne rzeczy ale jednocześnie Ja też mam zakaz pomimo że ja go wcale nie potrzebuję :smiley:
Także u nas to tak działa że jak mój mąż jest na diecie to ja też muszę być i jest całkowity zakaz kupowania jakichkolwiek przekąsek i słodyczy :smiley:

2 polubienia

Jeszcze jak w domu jest dostępne to w ogóle kaplica i ciężko utrzymać postanowienie

1 polubienie

To u mnie może leżeć aż spleśnieje :sweat_smile::rofl: ale na szczęście mąż dba żeby nie dopuścić do takich akcji :sweat_smile::rofl:
Z drugiej strony: życie jest krótkie żeby się katowac- jak jest ochota to trzeba zjeść :smiling_face_with_three_hearts::heart::ok_hand:t2:

2 polubienia

Moj to akurat wogole nie jadq slodyczy ,ani chipsow​:rofl: ja za to uwielbiam :laughing:

2 polubienia

Zazdroszczę. Ja mam teraz w tę pogodę taką chcicę a najbardziej na orzeszki na które mam teraz zakaz, bo we wtorek mam mieć leczenie kanałowe

2 polubienia

Ja uwielbiam nerkowce , jadlam je w ciazy i tak do tej pory je kocham :purple_heart:

1 polubienie

Nerkowce są pyszne i wciągające. Ja też bardzo lubię orzechy włoskie ale te świeże coś so od września :face_with_peeking_eye: czasem też do płatków wrzucam też orzechy pekan. Też są bardzo smaczne

Wlasnie uzalazniaja… a wloskich orzechow nie lubie dla mnie ta ich powloka jest taka szorstka :laughing:

O ja też jestem team chipsiorki!🫶🏼
U mnie mąż to też taki żarłok więc u nas absolutnie nic nie może postać dłużej niż 2-3 dni :sweat_smile: ale zazdroszczę ludziom który mają taką półkę z zapasami :see_no_evil:

Te Świercze właśnie da się obrać i się je te bielutkie w środku orzeszki. Coś pysznego