Drogie mamy, czy macie jakieś postanowienia noworoczne?
![]()
Mniej nerwów dla siebie oraz więcej atrakcji dla córek np w postaci wyjazdów ![]()
![]()
![]()
Hmmm raczej nie
bo i tak nigdy jakoś nie dochodziło do spełnienia tych postanowień
na bieżąco stawiam sobie jakieś cele. Oczywiście nie zawsze się udaje je zrealizować ![]()
Stawiam na więcej cierpliwości, chcę łagodniej do wszystkiego podchodzić . Chciałabym przespać chociaż jedną noc w tygodniu w całości
i chciałabym więcej pić wody, bo pije jej za mało
ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
Moim postanowieniem jest skupić się wreszcie na sobie , zadbać o swój wewnętrzny spokój
* znaleźć czas na coś, co sprawia przyjemność i więcej jakościowego czasu z bliskimi ![]()
![]()
![]()
Oj ciężkie pytanie
ja chciałabym wprowadzić więcej aktywności z małym. Więcej spacerów i ciekawy wycieczek które pozwolą się małemu fajnie rozwijać i poznawać nowe rzeczy. Planuje tez mocno urozmaicać diete mojemu szkrabowi i przestawić młodego na drzemki w łóżeczku a nie na mnie przed powrotem do pracy ![]()
Tak! Nauczyć małego człowieka który już lada moment przyjdzie na świat raczkować, siadać, mówić pierwsze mama i tata ![]()
Jeszcze w grudniu mialam mnostwo planow, ktore co chwile sie zmieniaja.
Na dzien dzisiejszy plan jest taki zeby zaczac robic swoje projekty i montaze kuchni zeby jak najszybciej pojsc na swoje.
Przy okazji zaczynam rozmyslac co ja moglabym robić tak zeby nie isc na etat bo nie mam z kim zostawic Kuby. Pomysly sa, ale z wykonaniem ciezej.
Przetrwać ![]()
![]()
![]()
![]()
A tak bez żartów chociaż trochę znaleźć przestrzeń dla Siebie i odpocząć. Więcej postanawiać nie chcę. Ostatnie dwa lata pokazały im mniej postanowień tym lepiej
Widzę, że każda z nas ma te same postanowienia.
Moje postanowienie z pewnością poświęcić 100 % siebie dla dzieci. Ostatni rok był strasznie trudny, teraz zrobię wszystko żeby ten był choć trochę lepszy choć wiem że życie i tak pisze nam różne scenariusze ale trzeba być pozytywnie nastawionym💞
Dokładnie bo co jest ważniejsze jak my sami
póki sami o siebie nie zadbamy to nic innego też dobrze nie będzie ![]()
Dostałam pod choinkę bon na masaż i można z tobą mnie pyta kiedy zadzwoni i się umówię a ja non stop nie mam kiedy
Nie bój sie on sam to zrobi
nawet nie zauważysz kiedy ![]()
Nie boję się, służę pomocną ręką ![]()
To będą piękne chwile ![]()
![]()
Zobaczysz jak szybko to zleci ![]()
i ledwo odrośnie od ziemi i już możesz poczuć że chcesz następnego bobaska ![]()
No właśnie, człowiek się najpierw denerwuje że musi w nocy wstawać, że dziecko płacze i wgl, a potem mrugnie okiem a ten brzdąc już chodzi i się człowiekowi tęskni za taką małą fasolką ![]()
Ogólnie żadnych. Nie postanawiam nic bo i tak nic z tego nie wyjdzie więc po co ![]()
![]()
![]()
Raz dwa zleci i już będzie chodził ![]()