Mazia dla dorosłych to ze 4 na raz trzeba wypić żeby coś poczuć ze się zjadło ☺
Nagi pewnie masz rację. Ja nie jem więc nie wiem,ale córka wcina
Mazią ja też nie jem. Czasem jedynie po córce dokończę hehe. Do szpitala wzięłam na wszelki wypadek ale też ani jednej nie zjadłam
Mój to nawet nie chce tego jesc jeszcze jak był mniejszy to jadł ale bardzo szybko przestał chcieć jeść papki i u nas to tylko owoce w kawałkach
Pati to dobrze ze woli nieprzetworzone o wiele zdrowsze i więcej witamin
Ja nie mogesie przelamac i strasznie sie boje dawac kawalki
Klaudiamama oj dawaj lepiej podczas gryzienia dziecko też usprawnia mięśnie twarzy
Pati moja raz na jakiś czas zje tubkę ale też woli w kawałkach bardziej. A jabłko to w całości lubi gryźć sobie
To dobrze ja też w pierwszej kolejności będę podawać nieprzetwozone owoce a w ostateczności czy gdzieś na wyjściu to tubke
Fajne są te tubki które sama robisz, twist shake chyba ma takie opakowania. Wiadomo przynajmniej co tam w środku jest :)
Nati jasne że dobrze ale czasami lepiej na spacer zabrać szybko tubke czy kupić jak coś się zapomni niż owoce bo jednak trzeba mojemu pokroić obrać, więc zazwyczaj jak gdzieś wychodzimy muszę mu wszystko w domu przygotować. Ewentualnie bułkę jak kupie to zje na spacerze :D
My tubki dajemy na spacerze lub w trasie kiedy nie ma nas długo w domu. Jednak tak łatwiej bo się nie wybrudzi w aucie
Pati o tak u nas bułki też na spacerze najszybciej ida
bułki to też zje , zawsze na zakupach jak jestesmy to bułkę chce :d i ją zje podczas spaceru
Najlepsze jedzonko ☺
U mnie też wcinają bułki;))
Anabana a jak sama.robisz takie TUBKI?
U nas kiedys po spacerach to zawsze były owoce pokrojone w pudełeczku mała siedziala w wózeczku jak wracałyśmy i sobie jadła, motywacja do siedzenia w wozku bo inaczej nie chciała w nim jezdzic;)
U mnie w sukie problemu z siedzenie w wózku nie było.. Ale fajny pomysł z tymi owocami
Anita pewnie bleduje i przekłada do tubek
Anita ja też robiłam tubki. Blendowalam owoce z jogurtem itp. Dawałam co chciałam. Miałam kupione takoe wielorazowe tubki,które napełniałam tym co chcialam