Wydzirana to powinien być standard,super trafiłyście
Mazia współczuję,nie latwo się slucha takich bredni
Witaj na forum #teamLOVI!
Wydzirana to powinien być standard,super trafiłyście
Mazia współczuję,nie latwo się slucha takich bredni
Magda i Lena - w torbie z jedzeniem zawsze mam: cukier, herbatę, masło, paczkowaną i pokrojoną szynkę, paczkowany i pokrojony ser żółty, pomidor, cytryna, rzodkiewka, nutella, chleb tostowy (chyba, że jestem blisko domu, to 5 bułeczek, które czekają w lodówce szpitalnej i dostawa jest co 2 dni)
No właśnie ja jeszcze mialam ten problem,że rodziłam.godizne drogi od domu,więc nie mógł mi mąż przywozić jedzenia.
Z przekąsek miałam jabłka,różne orzechy i wzięłam jakąś tubkę od córki na wszelki wypadek. Kupiłam jakieś ciastka bez cukru,sle jak ja kupowałam to chyba jakąś zacne miałam.bo miały maltitol w składzie, więc były okropnie słodkie haha ale otworzyłam je po porodzie więc już mogła jeść choć No nie dało się
Właśnie będę miała podobny problem jak Mazia też mam zamiar rodzić w szpitalu oddalonym jakieś 45 minut drogi od domu, więc niestety mąż mi na bieżąco nie dowiezie świeżego jedzenia. Dzięki dziewczyny za pomysły, właśnie kupiłam wafle ryżowe, jakieś batoniki zbożowe niby bez cukru. Wezmę jakieś owoce które wytrzymają bez lodówki no i trochę wędliny. Marta K dobrze że mi przypomniałaś żeby zapakować herbatę, bo o tym zapomniałam.
Magda i Lena no lodówka tam jest więc spokojnie sobie schoewasz,ale weż sobie opisz pudełko bo położne wyciągały jedzenie bez podpisów i jak ktoś nie przyszedł podpisać to wyrzucaly
Nie znoszę szpitalnego jedzenia. :D To jedno z najgorszych wspomnień ze szpitala. ;)
Masakra... ja rodze w środku lata wszystko co zdrowe i świeże soe popsuje....
Mazia tak zrobię. Już mam przygotowane pudełko.
Zamiast świeżych owoców fajną opcją są te tubki z musami z kubusia itp. (Jak dla dzieci). W środku same owoce i nie psują się tak szybko, więc są idealne na kilka dni w szpitalu.
Magdalena Gie miałam tubkę w razie W ale na czas po porodzie bo w cukrzycy to nie bardzo
MagdalenaGie ja właśnie wziwlam takie tubki do szpitala ;)
Aneczka a wykorzystałaś tubki ? bo moje wróciły do domu dla córki
Magdalenagie, jakieś konkretne polecasz ? Widzialam takie musy w Lidlu są
Ja w sumie o tubkach nie myslalam a yo nie taki glupi pomysl jets
Lepiej brać takie,które nie mają soków zagęszczonych w składzie bo one i tak cukier mają. Czyli nie h będą same owoceblub przeciery w składzie
Mazia tak masz rację ☺ ja lubię te z płatkami owsianymi akurat
Tubki z musami dobra sprawa. Spory wybór jest w Lidlu z całkiem dobrym składem. A najlepszy mają chyba tubki z firmy DAWTONA.
ja tam te tubki dzieciece kupuje nawet starszym dzieciom do szkoły,
Nati o te ze zboażami też wolę kupić córce bo mają więcej kalorii, a te z owocami to jedna to mało dla takiego malucha, a gdzie tam dorosłego
Teraz taki wybór tubek jest że tylko wybierać które mają lepszy sklad
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.