Ja dawałam w słoiczku ale raz kupiłam dorsza i zrobiła pulpety rybne z kaszą manną , marchewką , koperkiem i pietruszką i upiekłam w air fryer. Wyszły bardzo dobre. Losos atlantycki jest ok dla maluszka i raczej jak tak opisują to zmyślała.
Są w Biedronce te filety dla dzieciaków w takich małych porcjach. Ale ja ci zazdroszczę że dziecko lubi ryby i mnie nie lubią. Nie pamiętam jak to się nazywa ale kids coś tam i czytałam że to są dobrej jakości ryby
Ooo sama robiłaś ? Ja z dyni nigdy jeszcze nic nie robiłam
sprawdzę, dziękuję za informację
ale wydaje mi się ze dopiero w większych miastach, bo u nas dużo rzeczy nie ma takich jak w Biedronce w Trójmieście
ale zobaczę
w Kościerzynie jest tyle biedronek, moze się trafić
U nas w małym miasteczku jest jedna biedronka i zawsze są. Nawet są teraz w gazetce na promocji z firmy marinero kids
Ooo dzięki.
Mam babycare ale notuje tylko ilosc zjedzonego mleka. Nawet nie woedzialam ze taki kalendarz tam jest.
U nas często są braki a jest dużo biedronek
O widzisz. U nas jest jedna i zawsze wszystko jest a wiecie w ogóle że są różne biedronki w sensie asortymentu. W zależności od wielkości. Ja myślałam że biedronka to Biedronka i w każdej jest to samo a okazuje się że nie do końca
Tak, sama robiłam
Kupilam dynie piżmowa, zielona soczewicę, marchewkę i czosnek. Musze powiedzieć że pomimo tego że jest bez soli i przypraw to jest bardzo smaczna. Sama jadłam. Mięsko na jakim robiłam to cielęcinka
Ciekawe co mówisz, aż sprawdzę u siebie czystą takie rybki dla dzieci …… bo też zastanawiałam się gdzie kupować. Jak uda mi się to dziś zweryfikować to dam znać ![]()
A macie ladę mięsną w biedronce ?
U nas po remoncie zrobili i można kupować wędliny i mięso na wagę. Mięso czasem kupuje ale wędliny mi tam nie smakują i kupuje na ryneczku
Nie mamy. Akurat i właśnie ciekawi mnie czy to zależy od tej lady
U mnie tez jest taka biedronka z lada ale wedliny czy mieso wole z dino ![]()
Ja wolę iść na plac i tam kupić wędliny niż w biedrze….
U nas właśnie po remoncie zrobili ladę z mięsem i można ser na plastry kupować a nie że tylko paczkowane
Ja lubię też na wagę kupować , i zawsze jest świeże
@Mamina kiedys chyba polecalas gofrownice ?
Taaak, kupilam w Biedronce MPM 1400 W i daje rade. Wtedy zaplacilam jakies 120zl a teraz widze ze za 100 juz mozna z allegro dorwac nowa. Takze cena super a i duzo W bo o to chodzi w chrupiacych gofrach ![]()
@ewelkar899_wp.pl dziekuje ze o mnie pomyslalas ![]()