Posiłki dla malucha

Ja też swoją polecam :smiling_face: nie mam żadnych zastrzeżeń :face_with_hand_over_mouth:

Tak, mam lade miesna i ją uwielbiam. Moge kazdej szynki po kilka plasterkow do deski wedlin, zawsze dostaje to co swiezutkie, jestem na tyle czesto ze sprzedawca potrafi mi puscic oko ze lepiej nie kupowac :rofl:

Ja mam grilla kontaktowego Tefal Optigrill i kupiłam nakładki na grilla i super są. Wychodzą pyszne gofry :wink:

A jaka masz ? :wink:

1 polubienie

Oczywiście firma gotze i jensen :see_no_evil: i jest akurat w promocji , a gofry wychodzą przepyszne chrupiące

1 polubienie

Ooo fajna szukam wlasnie takiej metalowej :wink:

2 polubienia

Daj znać na którą się zdecydowałaś :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A jaką ma moc ?

Poczytam sobie opinie i ktoras wybiore :wink: ja mam silvercrest ale slaba jest

1400 W , a @ewelkar899_wp.pl a ile ma twoja?

750 a wiec slaba :confused:

No to spora różnica

No wlasnie dzisiaj robilam gofry i wyszly takie miekkie , dziwne :confused: musze kupic nowa gofrownice zdecydowanie :smiley:

2 polubienia

To tak gofry koniecznie muszą być chrupiące bo inaczej to nie jest to :grinning:

2 polubienia

Chyba jutro zrobię gofry dla mojego malucha….

1 polubienie

Noo smaka @ewelkar899_wp.pl natobila :crazy_face:

No mi też narobiła :face_with_hand_over_mouth: i już szukałam jakiś przepis dietetyczny :rofl::see_no_evil: @ewelkar899_wp.pl a kładziesz na kratkę ?

Nie klade:/ wogole wychodza blade jakby nie dopieczone :confused:

Mi te dietetyczne nie smakują. Dla mnie gofry muszą być z mąki przennej bo inaczej nie są takie fajne chrupiące i puszyste w środku. Próbowałam z mąką owsianą, orkiszową, kokosową, z serka wiejskiego itd no ale jednak klasyczne u mnie wygrywają

To prawda gofry nie mogą być dietetyczne ale
@magdallenka08971 możesz spróbować z przepisu dla maluchów przy RD to nie będą aż takie słodkie :upside_down_face:

1 polubienie