I ja zawsze daje trochę wody wysokozmineralizowanej bo gazowanej nie mam :) do mleka.
Teraz zaczelyscie o tym kefirze to uwielbiam ten z ogórkiem kiszonym ale ciężko go dostać niestety, piliście kiedyś?
Witaj na forum #teamLOVI!
I ja zawsze daje trochę wody wysokozmineralizowanej bo gazowanej nie mam :) do mleka.
Teraz zaczelyscie o tym kefirze to uwielbiam ten z ogórkiem kiszonym ale ciężko go dostać niestety, piliście kiedyś?
Nigdy nawet nie słyszałam o takim hahahha
dwarazyH takiego nie piłam, ale kiedys widziałam w sklepie
Omlet po austriacku - u nas hit! Wsunie nawet w chorobie :)
a tego nei znam. u mnie dzieci kochają omlet cesarski i to jest danie , które robimy na śniadanie jak nikt nie kupił chleba :D
Kurze zaraz wyszukane te omlety bo ja różnie zwykle ;) hehe
U nas na śniadanie królują różnego rodzaju kasze, owsianki itp. Czasem twarożek wytrawnie lub na słodko, a czasem placki czy omlet. Ostatnio synek bardzo lubi wciągać jajecznicę, robię mu z jajek przepiórczych. Aż mu się uszy trzęsą, jak je. I różne pasty na kanapki, to też jest hit ostatnio.
to u nas z reguły chleb, ale ja nie lubię śniadań na słodko , więc u nas one są dosłownie okazjonalnie. Wolę by przekąski były na słodko i w tedy omlety, gofry placki czy kaszki wjeżdząją na stół
Jajka przepiórcze to i u nas były hitem ale jak były pierwszy raz podane;) potem już jej nie pasowały;/ ale to taki jadał i kombinowanie;( co by jej podpasowalo;/
a gdzie takie jajka kupiłaś ?
Ja te jajka widziałam w jakimś supermarkecie... ale strasznie małe mi się wydały i uznałam, że wole od kury
Oj ja jajka miałam ze wsi;) ale widziałam też w Biedronce auchanie więc tam można zobaczyć ;)
Tak te jajka to malusie zabawa przy obieraniu;)
U nas mała zaczynała od jajek przepiórczych to w sumie dużo jej nie było trzeba;) ale lubiła je ;) teraz już jest na normalnych ale też jak mam ze wsi to też zje ich więcej;)
U nas na śniadanie jemy jajecznica, omlety, kaszki z owocami , placuszki bananowe , naleśniki , jakiś Jogurt z owocem
u mnie przepiórcze można kupić w warzywniaku lub w sklepie ze zdrową żywnością
U nas ostatnio na śniadanie królują owsianki wszelakie. Polecam owsiankę a'la jabłecznik :)
U nas chłopcy nie chcą jeść owsianek nawet z ich ulubionymi owocami.. najlepiej jajecznica , omlet czy tost..
Córka uwielbia jajka zaś syn się nie tknie. Omlety też lubimy ale zazwyczaj bez warzyw bo córce nie smakują
Placuszki bananowe, pancakes, naleśniki, omlety z warzywami lub na słodko, owsianki, jaglanki. Chociaż moje dziecko wciąż tylko na mleku, to mam opatentowane różne śniadania, bo narzeczony nie przepada za klasycznymi kanapkami na śniadanie.
U nas omlety, naleśniki czy kluski lane jak najbardziej ale jajecznica albo ugotowane jajeczko nie da rady od razu odruch wymiotny
To ja jejecznice z córką najczęściej jemy w piątek. Tak myślę też w tygodniu jajko jej starczy
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.