Pomysły na śniadanie

u mnie z maślanką czy jogurtem nie ma problemu zawsze lubiła jeść i je ;)

najlepszy to szwedzki stół i dzieci to kochają 

U mnie znowu mam wrazenie ze corka mleczna bardziej chyba po mnie bo ja tez tak lubie produkty mleczne;) jogurty serki ;) ale tez nie zje czesto calego a pp trochu;) ale to tak ma ze wszystkim;/

to moi bardzo lubią jogurty i takie 200 ml zjedzą naraz 

U nas identycznie 🤣

Moi też polubili. A kefir to codziennie mógłby być;) właśnie przypomniałam sobie, że mam z wczoraj otwarta maslank. Muszę naleśniki z niej zrobić:D 

Ja robiłam ostatnio nalesniki z serem i warzywami ;)  ale nalesniki na mleku, na maślance nigdy nie robilam

naleśników na maślance nie robiłam !! ale muszę być dobre bo ciasto jakieś na maślance robię i ma fajny ciekawy smak 

O kurczę nie widziałam nigdy takiego przepisu

Ja też nidgy na maślance nie robiłam, ale pewnie takie fajne w smaku jest. 

Ja też nie robiłam nigdy na maślance. Trzeba spróbować :) 

Dla.mnie lepiej cokolwiek robić na mleku bo zawsze mamy w domu;) smak dobry więc ja raczej nie będę nic zmieniać w przepisie ;)

maslanki zawsze więcej trzeba dać niż mleka ale ten smak.. mmm o wiele lepszy niż na mleku 

to spróbuję bo ja mam fazę na maślankę więc częsciej sie u mnie w dom teraz pojawia 

Na maślance robiłam, pycha. 

Można też na kefirze ale to bardziej już placuszki 

Ja robiłam na kefirze zupełnie inne placuszki niż na mleku;) dawno nie robiłam muszę znowu je zrobić bo są naprawdę dobre

Moja córka uwielbia placuszki na jogurcie naturalnym

Moja córka lubi pić maślankę do obiadu np;p Więc może placki też by jej zasmakowały:p

to ja zawsze na mleku robię, więc muszę koniecznie spróbować . 
Jakie porcje dajecie tzn jakbyście miały zamienić przepis z mlekiem na kefir itp ? te same proporcje nabiału dajecie czy inne ?

Nie robiłam nigdy placuszków na kefirze czy maślance. Zawsze na mleku. Ale faktycznie dobra alternatywa :) Muszę spróbować ,bo córka nie wypije kefiru ,ani maślanki .