Tak wiem, mamy tak samo. Ja też mogłabym leżeć i się opalać a mój mąż się nudzi, jemu wiecznie gorąca i nie lubi się w ogóle opalać
No to napewno ![]()
U nas akurat dwóch lubimy , mój lubi być opalony ![]()
Mój też woli aktywnie chociaż czasem zaśnie na słońcu i potem kwiczy
Ja mam bzika na tym punkcie ![]()
Ja też nie lubię być blada ![]()
a chodzisz na solarium ?
Kiedys chodzilam jak bue mialam dzieci… teraz to nie ma szans zeby isc
wgl jak w domu wspomne o solarium to chlopak to od razu halas jest ze wydaje kase na glupoty. Ja to chwila moment na sloncu i ciemna jestem i zawsze chlopak mowi ze mam isc na dluzszy spacer i taniej mi to wyjdzie niz solarium ![]()
A smarujesz się czymś ?
No a jak
w torbie od wozka mam zawszy przy sobie
I przed wyjsciem z domu sie posmaruje i jak maly usnie to sobiebusiade nad jeziorkiem na lawce wezme sobie mrozona kawke i jeszcze raz sie smaruje
Ooo też go kiedyś lubiłam
a próbowałaś shine Brown ? Jak Cię tak łapie to po tym byś była Czarna ![]()
![]()
Czaje sie na to ![]()
A uzywalas to ? Nie jest to tlust? Ja tonie mam jak lezec wiec opalam sie na spacerach w spodenkach lub spodniczce
a jak to jest tluste to odpada…
No jest właśnie mega tłuste
używałam kiedyś jak byliśmy nad morzem , szybka opalenizna ale wszystko się klei
Szkoda
nogi bym sobje wysmarowala bo mam problem z ich opaleniem ![]()
Ja przez to że się teraz nie opalałam używam takich kropelek , jedna kropelka wymieszana z kremem i taki delikatny efekt lekkiej opalenizny jest
O nie wiedzialam ze z tej firmy sa bronzery
ja uzywam z tej firmy zeli do kapueli i balsamow dla dzieci
To ja nie lubię brazerow i nie używam. Kupuje zwykłe balsamy do ciała z filtrem typu Avene czy La Roche
Ja typowo brazerow tez nie lubie bo one brudza ubrania ![]()
Ale nie wszystkie
kiedyś dawno używałam taki że stopniowo ten efekt nadawał i nie brudził ubrań, ale to nie był taki typowy samoopalacz że od razu efekt daje ![]()