Pomysł na balkon

Tak wiem, mamy tak samo. Ja też mogłabym leżeć i się opalać a mój mąż się nudzi, jemu wiecznie gorąca i nie lubi się w ogóle opalać

1 polubienie

No to napewno :sweat_smile:

U nas akurat dwóch lubimy , mój lubi być opalony :slight_smile:

Mój też woli aktywnie chociaż czasem zaśnie na słońcu i potem kwiczy

1 polubienie

Ja mam bzika na tym punkcie :sweat_smile:

Ja też nie lubię być blada :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: a chodzisz na solarium ?

Kiedys chodzilam jak bue mialam dzieci… teraz to nie ma szans zeby isc :see_no_evil: wgl jak w domu wspomne o solarium to chlopak to od razu halas jest ze wydaje kase na glupoty. Ja to chwila moment na sloncu i ciemna jestem i zawsze chlopak mowi ze mam isc na dluzszy spacer i taniej mi to wyjdzie niz solarium :sweat_smile:

A smarujesz się czymś ?

No a jak :grin: w torbie od wozka mam zawszy przy sobie

I przed wyjsciem z domu sie posmaruje i jak maly usnie to sobiebusiade nad jeziorkiem na lawce wezme sobie mrozona kawke i jeszcze raz sie smaruje :slight_smile: i sie smaze :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo też go kiedyś lubiłam :smiley: a próbowałaś shine Brown ? Jak Cię tak łapie to po tym byś była Czarna :smiling_face::face_with_peeking_eye:

Czaje sie na to :grin:

A uzywalas to ? Nie jest to tlust? Ja tonie mam jak lezec wiec opalam sie na spacerach w spodenkach lub spodniczce :see_no_evil: a jak to jest tluste to odpada…

No jest właśnie mega tłuste :confused: używałam kiedyś jak byliśmy nad morzem , szybka opalenizna ale wszystko się klei

Szkoda :frowning: nogi bym sobje wysmarowala bo mam problem z ich opaleniem :see_no_evil:

Ja przez to że się teraz nie opalałam używam takich kropelek , jedna kropelka wymieszana z kremem i taki delikatny efekt lekkiej opalenizny jest

1 polubienie

O nie wiedzialam ze z tej firmy sa bronzery :heart_eyes: ja uzywam z tej firmy zeli do kapueli i balsamow dla dzieci

1 polubienie

Mam jeszcze takie na całe ciało , nie ma efektu brązu tylko bardziej się świeci

1 polubienie

To ja nie lubię brazerow i nie używam. Kupuje zwykłe balsamy do ciała z filtrem typu Avene czy La Roche

Ja typowo brazerow tez nie lubie bo one brudza ubrania :see_no_evil:

Ale nie wszystkie :blush: kiedyś dawno używałam taki że stopniowo ten efekt nadawał i nie brudził ubrań, ale to nie był taki typowy samoopalacz że od razu efekt daje :smiley: