Pomysł na balkon

To robimy zamianę ? :rofl: turyści zawitali to teraz nie lubię swojego miasta

Dopiero się senzon zaczyna :smiling_face_with_tear::sweat_smile: w sumie wszystko w sezonie drożeje to tak nie za fajnie mieszkać w takim mieście jak jest sezon :confused: chyba że stali mieszkańcy mają zamrożone ceny :sweat_smile:

Ceny wzrastaja tylko w miejscach turystycznych a tam się nie wybieram jako mieszkaniec wiec pod tym względem tego nie odczuwam

1 polubienie

Ja chcialabym nad morzem mieszkac :heart_eyes: moze nie typowo w jakims miescie turystycznym ale nad morzem… uwielbiam slonce i sie opalac :heart_eyes: za to moj chlopak ucieka od slonca… zawsze jak nad morzem jestesmy to lezy pod parasolem i jedyny wraca z wakacji bialy

To mój uwielbia się opalać :joy: i leżeć w jednym miejscu a ja nie usiedzę w miejscu i muszę coś robić :joy: ile razy się przez to kłóciliśmy ja chciałam zwiedzać a on nie :joy:

Ale fajnie, jedziecie nad morze. Mi się marzy jechać nad morze ale pojedziemy dopiero w przyszłym roku. Bo jednak mały nie bardzo lubi podróżować w foteliku dłużej niż 2h

Bo ja tez uwielbiam lezec na sloncu :heart_eyes: a chlopak znowu nie :frowning: o tez sie klocimy zawsze o to :sweat_smile:

1 polubienie

U mnie jest na odwrot maz zawsze mowi wyjdz na slonce w ja w cieniu :speak_no_evil::rofl:

Dziś rano mówię ze następnym razem jak pojediemy na wakacje to gdzieś np do Egiptu hotel na samym środku pustyni żeby mnie nie kusiło zwiedzać :joy: tylko siedzieć w Basenie

Ojej no to pięknie, bo rzeczywiście wstrzeliliście się z pogodą idealnie! :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Taaak, chociaż trzeba uważać na takich wyjazdach bo łatwo małego przebodzcowac :face_with_peeking_eye: piasek, mama wskakująca do morza, tłum ludzi, gwarno i nowe miejsce do spania :face_with_peeking_eye::hear_no_evil:

Ale to trzeba pokazać temu małemu człowiekowi trochę świata :heart_eyes::heart_eyes:

To prawda, nowe miejsce, inna rutyna nawet na taki weekend i dziecko od razu ciężej sobie z tym wszystkim radzi :wink:

Niestety to prawda , u nas każda zmiana zawsze jest odczuwalna

Ja mieszkam w Trójmieście więc zdecydowanie turystyczne miasto.

To mój też lubi leżeć i często zaśnie na słońcu aż chrapie :rofl::rofl:

1 polubienie

To by się razem dogadali :joy:

1 polubienie

Ja tonzawsze budzik ustawialam co 2h zeby dzwonil i sie tylko przewracalam… teraz jak dzieci sa to juz nie mam tak dobrze

Ooo tak dugo w jednym czasie nie wytrzymała bym :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face:

Pewnie jakbyś mieszkała nad morzem to rzadko byś korzystała bo tak to zazwyczaj jest .