To robimy zamianę ?
turyści zawitali to teraz nie lubię swojego miasta
Dopiero się senzon zaczyna ![]()
w sumie wszystko w sezonie drożeje to tak nie za fajnie mieszkać w takim mieście jak jest sezon
chyba że stali mieszkańcy mają zamrożone ceny ![]()
Ceny wzrastaja tylko w miejscach turystycznych a tam się nie wybieram jako mieszkaniec wiec pod tym względem tego nie odczuwam
Ja chcialabym nad morzem mieszkac
moze nie typowo w jakims miescie turystycznym ale nad morzem… uwielbiam slonce i sie opalac
za to moj chlopak ucieka od slonca… zawsze jak nad morzem jestesmy to lezy pod parasolem i jedyny wraca z wakacji bialy
To mój uwielbia się opalać
i leżeć w jednym miejscu a ja nie usiedzę w miejscu i muszę coś robić
ile razy się przez to kłóciliśmy ja chciałam zwiedzać a on nie ![]()
Ale fajnie, jedziecie nad morze. Mi się marzy jechać nad morze ale pojedziemy dopiero w przyszłym roku. Bo jednak mały nie bardzo lubi podróżować w foteliku dłużej niż 2h
Bo ja tez uwielbiam lezec na sloncu
a chlopak znowu nie
o tez sie klocimy zawsze o to ![]()
U mnie jest na odwrot maz zawsze mowi wyjdz na slonce w ja w cieniu ![]()
![]()
Dziś rano mówię ze następnym razem jak pojediemy na wakacje to gdzieś np do Egiptu hotel na samym środku pustyni żeby mnie nie kusiło zwiedzać
tylko siedzieć w Basenie
Ojej no to pięknie, bo rzeczywiście wstrzeliliście się z pogodą idealnie! ![]()
![]()
Taaak, chociaż trzeba uważać na takich wyjazdach bo łatwo małego przebodzcowac
piasek, mama wskakująca do morza, tłum ludzi, gwarno i nowe miejsce do spania ![]()
![]()
Ale to trzeba pokazać temu małemu człowiekowi trochę świata ![]()
![]()
To prawda, nowe miejsce, inna rutyna nawet na taki weekend i dziecko od razu ciężej sobie z tym wszystkim radzi ![]()
Niestety to prawda , u nas każda zmiana zawsze jest odczuwalna
Ja mieszkam w Trójmieście więc zdecydowanie turystyczne miasto.
To mój też lubi leżeć i często zaśnie na słońcu aż chrapie ![]()
![]()
To by się razem dogadali ![]()
Ja tonzawsze budzik ustawialam co 2h zeby dzwonil i sie tylko przewracalam… teraz jak dzieci sa to juz nie mam tak dobrze
Ooo tak dugo w jednym czasie nie wytrzymała bym ![]()
![]()
Pewnie jakbyś mieszkała nad morzem to rzadko byś korzystała bo tak to zazwyczaj jest .