Pomysł na balkon

Dokładnie tak robię haha .

Z rodzicami, na szczęście mam swoją kuchnię śniadania i kolację jakieś przekąski mamy u się ale obiady gotuję dla wszystkich i trochę to uciążliwe dogodzić z tym obiadem wszystkim

Hehehehe skąd ja to znam …… dlatego staram się nic nie mówić a potem po nim poprawiam :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Wracajac do kwiatkow na balkonie…
Moje padly :frowning: nie wiem co sie z nimi stalo :frowning: scirlam je do zera i zobaczymy czy odbija

1 polubienie

A moje nadal pięknie rosną. Ciekawe co Twoim zaszkodziło

Ojejku , jakaś zaraza by je chwyciła ? Ciekawe czy się podniosą :smiling_face_with_tear:

Właśnie też się tego po mału uczę :grin: ale mój perfekcjonizm czasami nie pozwala :rofl: taka już jestem

Na pewno jest ciężko ale dla własnego dobra trzeba się przemóc :rofl:

Czasami trzeba się poświęcić :grin: ja akurat lubie jak, ktoś mi coś podpowie no ale jestem kobietą :grin:

Najpierw zaczely sie zolte liscie robic tak jakby za mokro mialy alr nie mialy… potem zaczylr kwiaty opadac / przekwitac ale to norma alr nie w takirj ilosci :see_no_evil: w oczach ine opadaly :see_no_evil: dalam nawoz i nic :frowning: scielam zobaczymy. Dam im czas z 2 tyg

Biedne , ciekawe co to mogło. Być :confused:

Powinny odbić na nowo, zazwyczaj po ścięciu są piekniejsze :grin:

Tak ja też lubię podpowiedzi i dobre rady. Ale wiadomo męska duma :rofl:

No chyba nic z tego :frowning:

Zoatawie je jeszcze… najwyzej jak wroce z wakacji to zmienie na inne… juz tak myslalam co moze im byc i chyba to wina ziemi jest… bo ja nie zmirnialam po bratkach tylko dosypalam nowej. Pani na rynku mowila ze po bratkach nie musze zmieniac jedynie po wrzosach…

Też o tym słyszałam i nawet gdzieś na insta widziałam

Pochwal się jakie masz wakacyjne plany

A w jakims watku pisalam juz… jedziemy 8 lipca na 5 dni do Ustronia Morskiego :slight_smile:

1 polubienie

Oo, my byliśmy właśnie na weekend nad naszym Polskim morzem, udało nam się Idelanie z pogodą :grinning:

1 polubienie

Kwiatki kupisz sobie nowe, szkoda nerwów :grin:
Miłego odpoczynku, polskie morze jest piękne ale z racji, że mieszkam nad morzem to mam je na codzień i ja bym sie wybrała w góry :sweat_smile:

Ja bym się na ten moment z chęcią zamieniła :joy: