Pomysł na balkon

Ja go akurat kupiłam w Biedronce

Może jest jeszcze w tej online.

W ogóle było zabawnie bo kupowałam dwa, jeden dla siebie o jeden dla teściowej. Jeden kosztował 70zl i nagle patrze przy kasie a zrobili rabat i za obydwa zapłaciłam 70zl. I się okazało że jak się kupiło produkty w kategorii zabawki to drugi był gratis :smiling_face::upside_down_face: Takze mi się udało

@magdallenka08971 tak wiem, chodź myślałam by popatrzeć w Pepco, tedi lub Action

1 polubienie

Omatko jak Ci pięknie rosną :heart_eyes: to są te pnące ?

Ja widziałam takie na instastory , bardzo mi się podobają

Kurcze świetny jest! I jeszcze ze trafiłaś na taką promocję mega :heart:

@Karolinnna piękne są, też je dziś widziałam na Ig :sweat_smile::grinning: my mamy taki ;

Ale on jest mało instagramowy :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

Niee to sa zwykle surfinie… tylko one mi zwisaja od strony balkonu i maly obrywa to je biore do gory na kratce :slight_smile:

1 polubienie

Najważniejsze , że chroni ! :smiley:

To ci bardzo ładnie rosną :face_holding_back_tears: mi do słońca też nawet ale te co mają teraz jeszcze więcej cienia to lipa :smiling_face_with_tear:

Ja to wam wogole zazdroszcze balkonu i kwiatkow;(

No ladnir ale zauwazylam ostatnio ze zaczyna cos sie dziac z nimi… klrja sie kwiaty szybko przekwitaja i liscie robia sie zolte :see_no_evil: nie maja mszycy ani nic

Może to przez słońce ? Tata ogórki posadził i wyniósł na słońce to tak je spiekło i zżółkły liście że już się nie podniósł :face_with_peeking_eye:

Dobrze , że chociaż masz blisko działeczkę bo tak dałoby się zwariować :confused:

Oj tak to jedyny plus ale ostatnio jedna sasiadka mi powiedziala ze jest plan zeby zrobic balkony , ma pojsc lista i chetni maja sie wpisac :wink: jabym byla w 7 niebie jakby to sie udalo

@Wikii to moje się tak rozrosły

3 polubienia

Slonce raczej nie bo one lubieja slonce… nie nawoze ich i moze temu… jutro kulie nawoz i zobaczymy

2 polubienia

A to u Ciebie nie masz balkonu? :face_holding_back_tears:

Jak są dzieci to czas nie wiadomo kiedy tak szybko leci .

Piękne , a te czarne to już w ogóle mi się bardzo podobają .

Niestety niemam i ubolewam stteasznie ;(

No właśnie ja na te czarne poluje co roku bo nie są takie popularne a bardzo mi się podobają. Kiedys miałam te czarne i białe i super to wyglądało

A pachna ci te czarne ? Kiedys mama miala czarne i tak pachnialy ze szok

Właśnie nie bardzo pachną

1 polubienie