Pomysł na balkon

Noo to by jeszcze dało ładny klimacik :smiling_face_with_three_hearts:

Ja potrzebuje jakieś porady bo już na balkonie 3 razy posadziłam tuje malutkie i zdechły . Mamy bardzo gorąco 3 piętro centralnie na słońcu . Co by mi się tu sprawdziło by ładnie wyglądało i przetrwało dłużej niż miesiąc

Jaki słodki basenik u nas dopiero w przyszłym roku będziemy mieć takie fajne zabawki :heart_eyes:

My zrezygnowaliśmy z tui bo właśnie każda w donicy tak kończyła, kupiliśmy drzewka owocowe i hortensje pnące ale mieliśmy też takie fajne drzewka wierzbę hakuro i do tego w donicach na balustradzie kwiatki bakopia. Nielismh też lawendy w donicach ale one nie orzetrwaly do kolejnego lata

Balkon był caly czas nasłoneczniony

Piekne :heart_eyes:

1 polubienie

Pięknie , i basenik się zmieścił super :raised_hands:

1 polubienie

Nooo już za rok to twój synek będzie miał prawie roczek wiec basenik będzie must have

1 polubienie

Ja mam jeszcze po synku taki fajny z daszkiem , za rok też już go użyjemy :smiling_face_with_three_hearts:

Ale już u Was się ładnie zrobiło😍 ja w tym roku mam jeszcze bratki i póki co kwitną i dopóki nie zmarnują się to szkoda ich wyrzucać.
W tamtym roku miałam supertunia Vista i ona jest bezobsługowa.

1 polubienie

Boję się że ten rok szybko przeleci :sob::sob:

Nim się obejrzysz…… to był pierwszy rok w
Moim życiu który minął jak z bicza strzelił :rofl:

Teraz bym z chęcią wróciła do pracy , ale jak pojawi się bobas to ciekawe jakie będę miała wtedy chęci :joy:

Myślę , że chęci nie będzie ale będziesz chciała wrócić do ludzi :smiley:

1 polubienie

To też prawda :face_holding_back_tears:

Eeee są chęci, ja się cieszę w sumie. Musze tylko sobie przetłumaczyć że nic nie stracę nie widząc mojego synka przez 6h :see_no_evil:

Ojej, wyglądają nieziemsko! :star_struck::star_struck: Cudne! :star_struck: Ja też mam wreszcie balkon od tygodnia ogarnięty, kwiatki rosną i już tez widać że fajnie się rozrosły :grinning:

@Michaska super macie teraz balkonik :star_struck::star_struck::smiley:

1 polubienie

No już się milej wchodzi i siedzi na nim.
Ale brakuje jeszcze jakiś światełek czy coś co trochę sprawi że będzie przytulniej

Ten namiot kosmos cudny! Podeślesz Linka skąd on?:heart:

Na SHEIN lub temu możesz fajne lampki zamówić :smiley:

U mnie kwiaty juz sa po 5 skubaniach :see_no_evil: