Noo to by jeszcze dało ładny klimacik ![]()
Ja potrzebuje jakieś porady bo już na balkonie 3 razy posadziłam tuje malutkie i zdechły . Mamy bardzo gorąco 3 piętro centralnie na słońcu . Co by mi się tu sprawdziło by ładnie wyglądało i przetrwało dłużej niż miesiąc
Jaki słodki basenik u nas dopiero w przyszłym roku będziemy mieć takie fajne zabawki ![]()
My zrezygnowaliśmy z tui bo właśnie każda w donicy tak kończyła, kupiliśmy drzewka owocowe i hortensje pnące ale mieliśmy też takie fajne drzewka wierzbę hakuro i do tego w donicach na balustradzie kwiatki bakopia. Nielismh też lawendy w donicach ale one nie orzetrwaly do kolejnego lata
Balkon był caly czas nasłoneczniony
Piekne ![]()
Pięknie , i basenik się zmieścił super ![]()
Nooo już za rok to twój synek będzie miał prawie roczek wiec basenik będzie must have
Ja mam jeszcze po synku taki fajny z daszkiem , za rok też już go użyjemy ![]()
Ale już u Was się ładnie zrobiło😍 ja w tym roku mam jeszcze bratki i póki co kwitną i dopóki nie zmarnują się to szkoda ich wyrzucać.
W tamtym roku miałam supertunia Vista i ona jest bezobsługowa.
Boję się że ten rok szybko przeleci ![]()
![]()
Nim się obejrzysz…… to był pierwszy rok w
Moim życiu który minął jak z bicza strzelił ![]()
Teraz bym z chęcią wróciła do pracy , ale jak pojawi się bobas to ciekawe jakie będę miała wtedy chęci ![]()
Myślę , że chęci nie będzie ale będziesz chciała wrócić do ludzi ![]()
To też prawda ![]()
Eeee są chęci, ja się cieszę w sumie. Musze tylko sobie przetłumaczyć że nic nie stracę nie widząc mojego synka przez 6h ![]()
Ojej, wyglądają nieziemsko! ![]()
Cudne!
Ja też mam wreszcie balkon od tygodnia ogarnięty, kwiatki rosną i już tez widać że fajnie się rozrosły ![]()
@Michaska super macie teraz balkonik ![]()
![]()
![]()
No już się milej wchodzi i siedzi na nim.
Ale brakuje jeszcze jakiś światełek czy coś co trochę sprawi że będzie przytulniej
Ten namiot kosmos cudny! Podeślesz Linka skąd on?![]()
Na SHEIN lub temu możesz fajne lampki zamówić ![]()