Poduszka do spania i karmienia

Ja oprócz niej musiałam mieć z 5 poduszek dookoła 

Do spania nie miałam, zawijam sobie kołdrę między nogi :D

A do karmienia to i tak pod łokcie musiałam stos poduszek podkładać, więc też mi mąż zawsze musiał pomagać się ułożyć. Jednak lepiej mi było karmić na leżąco, przy okazji się zdrzemnęłam czasem.

Ja albo karmię z pomocą rogala (poduszki do spania) albo bez niczego. Nie podkładam poduszek pod ręce itp

Ja na takiej cienkiej lubię karmić ;))

Ja nic nie podkładałam 

Poduszki do karmienia nie używałam. Mam, ale ani przy pierwszym ani przy drugim dziecku nie potrafiłam jej używać. Karmiłam zawsze na siedząco/półleżąco i jedyne co, to brałam dużą poduchę pod łokieć. 

marta K moze te co mialas nie byly dla ciebie odpowiednie, warto kilka przetestowac zanim sie kupi jedna do karmienia

Ja to nigdy na takich poduszkach nie karmiłam. Moje przyjaciółki miały i mówili,że tylko chwilę używaly,że się nie przydaje więc nie kupowałam

No mi niestety też nie podpasowala ta poduszka do karmienia. Jakoś było mi nie wygodnie. 

Niekte natki używają tych do spania też do karmienia 

Monia ja tak robię 

Tak koleżanka tez używała 

zalezy na jakiej poduszcze spisz, jak na takiej zwyklej z pierzem czy jakims sztucznym wypelnieniem to karmienie na niej nie jest jakos super wygodne

Ja mam twarda a nie z pierzem. Ale częściej jak już rogala poduszkę dla ciężarnych podkładam do karmienia

A Ja zwykłego Jasia podkładam albo na ręce karmie 

Ja miałam taka miękka, że aż była za miękka i do spania i do karmienia 

Takie miękkie to nie wiem w ogóle kto wymyślą:P

moja tez byla miekka i w dodatku gruba 

Ja tez twarda. Takie kuleczki w srodku, tez nie pierze

No ja miałam z biedronki. Nie miałam jakiejś lepszej firmowej