ja poduszkę do karmienia wygrałam z humany,była rewelacyjna dopuki dzieciaki nie rozerwały przy zabawie...i akurat dla mnie to super obowiązkowy przedmiot do karmienia
Pepco ma teraz cala linie dla niemowalkow, cena jak i jakość nawet ok na początek ale jak ktoś chce cos porządniejszego to gdzie indziej trzeba szukać:)
Ja akurat miałam do spania do karmienia też puduszke ale taka ciążowa w literę C
Ja mam rogala długiego i do karmienia też używam
Anita a na kiedy masz termin ja zaczęłam robić wyprawkę w 20 tygodniu ciąży
Monia też mam taką poduchę w kształcie litery C. Miałam problem ze spaniem i koleżanka mi ją poleciła. Dobra sprawa, bez niej już spać nie potrafię. Mam zamiar ją wykorzystać właśnie później do karmienia.
Nati ja właśnie 20 tydzień;) termin na października 30 lub 3,11- tej daty nie biore pod uwagę;) aczkolwiek lekarz jak mi wyliczał wg usg to pierwszy poród był co do dnia;)
Ja w pierwszej ciazy bardzo szybko robiłam wyprawke teraz jeszcze nic nie mam tyle co po synu . I tak myślałam że we wrześniu po wakacjach trzeba będzie kupić już coś :D
Poduszkę mam do spania póki co sobie jakoś radzę i nie jest potrzebna ale leży i czeka w pogotowiu. Rogal do karmienia też mam ale jakoś nie wygodnie mi się z nim karmiło wolałam trzymać na rękach.
Tak ja tez dużo zostawiłem po pierwszym synku ;)
Ja zamawiałam sobie taką poduszkę wielofunkcyjną z Ceba baby. Podczas spania dla mnie okazała się wybawieniem, pomagała się wygodnie ułożyć i odciążała kręgosłup. Później przy karmieniu również świetnie się sprawdziła, dobrze dopasowuje się do ciała i odpowiednio podtrzymuje maluszka :)
A ktoras z was uzywala poduszek z pepco? Widzialam zr pojawily sie tam w ofercie i są przystępne cenowo. Zastanawiam się co z jako#cią. Czy nie zrobi się "flakiem" po krótkim czasie
Ja też miałam z Ceba poduszkę cebuszkę ale źle mi się tak karmiło. Jeszcze ją trzymam, może przy drugim dziecku się przyda bo przy pierwszym głównie karmiłam na leżąco a przy dwójce już może być z tym ciężko.
Klaudiamama w Pepco u siebie nawet nie widziałam takich.
Też miałam ale jakoś mi kie wygodnie było, i normalnie na takim cienkim Jasiu karmie, albo na ręce normalnie
Ja nie używałam
Ceba baby w pepco jest aktualnie :) taniutko bardzo
Klaudiamama nie mam z Pepco poduszki bo kiedyś ich nie było w ofercie. A kupiłam w 2018 roku rogala do spania a teraz też go używam czasem do karmienia
Dla mnie poduszka do spania była wybawieniem. Bez niej miałam ciężko zasnąć. A kupiłam za jakieś 60 zł w biedronce (trzeba trafić na okazję) z ich firmy elefun i jestem bardzo zadowolona. Nic się z nią nie dzieje a teraz służy czasami do karmienia.
Aaa do spania to używałam myślałam że do karmienia. Też kupiliśmy w biedronce i bardzo nam się przydała
Ja ta poduszkę do spania używam też do karmienia
ja generalnie bez poduszki do karmienia spalam na 5ciu poduszkach opakowana jak nie wiem co :D a tak jedna zalatwila sprawe :)