Poduszka do spania i karmienia

No ja właśnie czekałam czy się przyda czy nie, bo szkoda mi trochę było kasy, wiadomo jeśli prezent czy pożyczony to fajna sprawa. Natka szelesci bardzo ten styropian coooo

Ooo tak poduszka rogal rewelacja :slight_smile: ja mam z watą albo jakimś wypełnieniem nie wiem wiec spoko ale styropian pewnie niezle szelesci

Ja mam takie drobne styropianowe kuleczki, takie mini mini i nic mi nie szelesci…

Marta styropian tak szczelescie ze porafi nam mlodego obudzic hahahaha:D

Rogal również mam z wypełnieniem typu wata i gdzieniegdzie za bardzo się zgniótł…

Ewelina z takim wypełnieniem co prawda nie mam rogala, ale misia i jak się go gniecie to również nie szeleści.

Ja do spania mam poduszkę w kształcie litery J. Kocham ją. Choć powoli zauważam że coraz ciężej mi się z niej wytarabanić w nocy jak idę siusiu. Brzuchol robi swoje :slight_smile: kupiłam na allegro jakiegoś Polskiego producenta. Za 70zł. I sprawdza się rewelacyjnie. Za to poduszkę do karmienia, tego rogala kupiłam przy okazji zakupu ciuszków na olx. Pani miała prawie nie używany rogal za 20zł. I naprawdę wygląda jakby prosto z pudełka wyjęty. Czy się przyda to się okaże :slight_smile:

Ja właśnie czekam na swoją poduszkę :slight_smile: Jest wiązana więc do siedzenia też się nadaje i zobaczymy czy będę zadowolona na dniach powinna przyjść :slight_smile:

ja też mam tą długą do spania wiązaną, ale póki co z wiązania nie korzystam tylko służy mi do zabezpieczenia moich pleców,żeby móc się o co oprzeć jak siadam z dzieckiem na łóżku i ważne, że do czegoś się przydaje :smiley:

Agnieszka dokładnie nawet ja później ma się nią po prostu bawić dziecko zawsze się jakieś zastosowanie znajdzie :slight_smile:
Ja zamówiłam sobie taką z kulkami w środku dziewczyny miały takie w szpitalu i były bardzo zadowolone bo można ściągać poszewkę do prania i w razie czego można dosypać kulki także zobaczymy co to przyjdzie :slight_smile:

Poduszka jest niezwykle przydatna. Ja używam przez całą ciąże poduszki w kształcie litery C. Bardzo pomaga przy utrzymaniu prawidłowej pozycji w trakcie snu. Dzięki niej nie odwracam się na plecy. Jest na tyle długa, że spokojnie mogę owinąć się prawie 2 x. Doskonale podtrzymuje odcinek lędźwiowy, przez co mam stabilne oparcie. Jeśli wolisz karmić maluszka na fotelu to taka poduszka jest jednak bardzo niewygodna i trzeba kupić rogala. Dzięki takiej poduszce nie musisz dźwigać maluszka przez 30 minut, ponieważ ciężar ciała głownie opiera się na poduszce. To znacznie odciąża i pomaga cieszyć się w pełni tym magicznym czasem.

No i dzisiaj się doczekałam swojej poduszki , ale jestem mega zła ponieważ czuję się oszukana nikt mi na maila nie odpowiada. Jedyny plus jaki jest to, to że poduszka jest długa 170cm z możliwością prania poszewki, no ale w ogłoszeniu pisało że wypełnienie to kulki silikonowe , a przyszło wypełnienie jakaś wata czy coś i jestem mega zła. Nawet już patrzyłam , bo wiem że można dokupić wypełnienie , no ale to mnie wyjdzie jak za druga poduszkę . Kulki o tyle dobre że się odkształcają i wracają do swojej wielkości , a ta wata to się odkształci i za jakiś czas zrobi się płaska.

Pati a nie możesz zwrócić?

Właśnie jeżeli produkt przychodzi niezgodny z opisem to mamy 14 dni na zwrot towaru.

Ja uznałam, że poduszka do karmienia nie jest mi potrzebna i nie kosztowałam się. Miałam możliwość spróbować karmić z takiej poduszki i jest to dobra sprawa. Przy kolejnej ciąży będę chciała zainwestować w taką poduszkę o ile nie będę miała innych ważniejszych wydatków.

Można zwrócić do 30 dni ale nie chce mi się w to bawić , dzisiaj miałam noc bez bólu pleców. Załatwię sobie gdzieś sama wypełnienie i za jakiś czas wymienię :slight_smile: Trochę nerwy mi zeszły.

Każdy robi jak uważa. Ale ja na twoim miejscu bym oddała. Niech przysla tą co zamawialas albo oddadzą kasę i kupisz wtedy gdzie indziej. Ale to już jest twoja decyzja co z tym zrobisz.

Pati przynajmniej dobrze, że plecy ulgę poczuły :slight_smile:

Ja również zwróciłabym w trybie ekspresowym i poinformowałabym o oddaniu kosztów obu przesyłek jeśli takie były. Warto powalczyć o swoje, ponieważ takie wprowadzanie w błąd jest bardzo niemiłe. Jest kodeks klienta i prawa również mamy, dlatego warto korzystać z tego. Nie odpuszczać, ponieważ kolejna mama po zakupie dostanie bubel zamiast tego co oferowali w sklepie. Trzeba zniechęcić takiego sprzedawcę do oszukiwania klienta.

Aneta jakbym miała czekać kolejny tydzień to mi się odechciało , przynajmniej plecy poczuły ulgę :slight_smile: A znowu też tak dużo za nią nie dałam żeby rozpaczać .
Ela niby tak ale sprzedający ma sporo pozytywnych jak i negatywnych komentarzy , ale ludzie i tak zamawiają i tak :slight_smile:

Pati ty decydujesz co z tym zrobisz. Ja bym zrobiła inaczej. Ale ile ludzi tyle podejść do różnych sytuacji.