Nie używałam nigdy, miałam chęć kupić, ale obeszłam się bez hehe :)
Ale podejrzewam że mega pomocny ;)
Witaj na forum #teamLOVI!
Nie używałam nigdy, miałam chęć kupić, ale obeszłam się bez hehe :)
Ale podejrzewam że mega pomocny ;)
Ten co dostałam to z Lidla był, woda się w nim grzała chyba ze 20 min...
Kurczę niewiem czy ja nie potrafię ich używać czy robię coś źle ale miałam 2
i żaden z nich nie spełniał swojej funkcji 🙈
wszystko grzało się godzinami a nikt na to nie ma czasu 🙄
Dziewczyny, odświeżam temat. Szukam w przystępnej cenie (najlepiej do 160 zł) podgrzewacza do butelek, który:
• pokazuje na wyświetlaczu temperaturę
• utrzymuje daną temperaturę przez 7-10h
• jest dobrej jakości
Proszę, doradźcie coś. Lovi jest chwilowo nie na naszą kieszeń.
To może poszukaj na olx. Zastanawiałam się nad kupnem drugiemu synowi I widziałam, że można kupić nowy za ok150zl . Dla mnie jest świetny ten z lovi. Teraz służyłby do podgrzewania wody do przemywania i mleka pod moja nieobecnosc, później do podgrzewania dań i butelek;) narazie pożyczamy Czasami od starszego syna ;)
Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie żebym miała kupić inny ;)
ja też jestem zachwycona z tego podgrzewacza
Lovi na pewno znajdziesz na olx lub Vinted w tych pieniądzach.
Do 150 będziesz mieć też Canpola albo baby ono z wyświetlaczem
oprocz tego z lovi, polecam bardzo babyono. lovi jest super, ale drogi.
babyono odkupiłam z drugiej ręki i śmiga pięknie już ponad rok, jest 2w1 bo ma tez funkcje sterylizatora, ale ja z tej drugiej funkcji nie korzystam (kupiłam osobno sterylizator na 6 butelek, jesteśmy na mm i nie bardzo mi się widziało gotowanie butelek w garnku)
Idziemka masz racje ten canpola też nie jest niczego sobie jedyna różnica ze nie ma tego dzwieku no i czasu który pokazuje ze sie podgrzewacz wyłaczy;)
Dziękuję dziewczyny. Jednak mąż zrobił mi prezent i mam podgrzewacz Lovi :)
ale super mąż pomyślał o Twojej wygodzie
Halmanowa taki mąż to skarb!:D
Halamanowa to super prezent mąż Ci zrobił :)
I jak się podgrzewacz sprawuje?
niby taki sprzęt potrzebny tez i tacie a jak cieszy jak dostanir się w prezencie heheh mimo ze sprzątanie to wspólny obowiazek to. Itak marzy mi się irobot w prezencie
Nataleczka oj taki odkurzacz to też fajna potrzebna rzecz:p
praktyczne prezenty są najlepsze.
Halmanowa ja tam na takie prezenty nie czekam na inicjatywę męża tylko sama działam. Teraz poluje na mop parowy bo poprzedni się popsuł i tragedia myć samemu podłogę zwykłym mop em
Hehehe ja tak na urodziny dostałam odkurzacz pionowy, niby sprzątamy oboje, ale prezent dla mnie haha :D
hehe wiecie co chyba takie prezenty typowo dla nas sa przed slubem i chwila po ;) potem to włansie odkurzacze miksery czy chociazki szlifierki;)
Aniss racja :D bo po ślubie lbo jak ma sie dzieci to juz jednak sie patrzy bardziej na te praktyczne rzeczy do domu i dla dziecka :D
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.