Podgrzewacz do butelek

Nie używałam nigdy, miałam chęć kupić, ale obeszłam się bez hehe :)

Ale podejrzewam że mega pomocny ;)

Ten co dostałam to z Lidla był, woda się w nim grzała chyba ze 20 min... 

Kurczę niewiem czy ja nie potrafię ich używać czy robię coś źle ale miałam 2 

i żaden z nich nie spełniał swojej funkcji 🙈 

wszystko grzało się godzinami a nikt na to nie ma czasu 🙄

Dziewczyny, odświeżam temat. Szukam w przystępnej cenie (najlepiej do 160 zł) podgrzewacza do butelek, który:
• pokazuje na wyświetlaczu temperaturę

• utrzymuje daną temperaturę przez 7-10h

• jest dobrej jakości

Proszę, doradźcie coś. Lovi jest chwilowo nie na naszą kieszeń.

To może poszukaj na olx. Zastanawiałam się nad kupnem drugiemu synowi I widziałam, że można kupić nowy za  ok150zl . Dla mnie jest świetny ten z lovi. Teraz służyłby do podgrzewania wody do przemywania i mleka pod moja nieobecnosc, później do podgrzewania dań i butelek;) narazie pożyczamy Czasami od starszego syna ;)

Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie żebym miała kupić inny ;)

ja też jestem zachwycona z tego podgrzewacza 

Lovi na pewno znajdziesz na olx lub Vinted w tych pieniądzach. 

Do 150 będziesz mieć też Canpola albo baby ono z wyświetlaczem

oprocz tego z lovi, polecam bardzo babyono. lovi jest super, ale drogi.

babyono odkupiłam z drugiej ręki i śmiga pięknie już ponad rok, jest 2w1 bo ma tez funkcje sterylizatora, ale ja z tej drugiej funkcji nie korzystam (kupiłam osobno sterylizator na 6 butelek, jesteśmy na mm i nie bardzo mi się widziało gotowanie butelek w garnku)

Idziemka masz racje ten canpola też nie jest niczego sobie jedyna różnica ze nie ma tego dzwieku no i czasu który pokazuje ze sie podgrzewacz wyłaczy;) 

Dziękuję dziewczyny. Jednak mąż zrobił mi prezent i mam podgrzewacz Lovi :)

ale super mąż pomyślał o Twojej wygodzie 

Halmanowa taki mąż to skarb!:D

Halamanowa to super prezent mąż Ci zrobił :) 

I jak się podgrzewacz sprawuje? 

niby taki sprzęt potrzebny tez i tacie a jak cieszy jak dostanir się w prezencie heheh mimo ze sprzątanie to wspólny obowiazek to. Itak marzy mi się irobot w prezencie 

Nataleczka oj taki odkurzacz to też fajna potrzebna rzecz:p

praktyczne prezenty są najlepsze.

Halmanowa ja tam na takie prezenty nie czekam na inicjatywę męża tylko sama działam. Teraz poluje na mop parowy bo poprzedni się popsuł i tragedia myć samemu podłogę zwykłym mop em 

Hehehe ja tak na urodziny dostałam odkurzacz pionowy, niby sprzątamy oboje, ale prezent dla mnie haha :D 

hehe wiecie co chyba takie prezenty typowo dla nas sa przed slubem i chwila po ;) potem to włansie odkurzacze miksery czy chociazki szlifierki;)

Aniss racja :D bo po ślubie lbo jak ma sie dzieci to juz jednak sie patrzy bardziej na te praktyczne rzeczy do domu i dla dziecka :D