Podgrzewacz do butelek

Czytałam dobry artykuł na temat podgrzewacza do butelek Lovi. Kompletuję wyprawkę i zastanawiam się nad kupnem tego podgrzewacza. Jest on bezpieczny, podgrzewa pokarm równomiernie i mogę go wykorzystywać do podgrzewania też słoiczków. A doświadczone mamy jakie mają zdanie na ten temat? Czy jest on potrzebny?

Najlepiej się sprawdza jak karmisz mlekiem modyfikowanym. W nocy masz przyszykowaną koło łóżka wodę w podgrzewaczu, tylko mleko zasypujesz i z głowy, obejdzie się bez wstawania do kuchni :slight_smile: później do słoiczków to raczej mikrofala bardziej praktyczna.

A jeżeli Ci chodzi konkretnie o podgrzewacz Lovi to ja mam dzięki redakcji i tego że docenili moje wypowiedzi w którymś miesiącu i jestem jak najbardziej zadowolona, właśnie siedzimy sobie nad jeziorkiem a podgrzewacz w gotowości do podgrzania zupki dla synka. Ale masz opinie w zakładce opinie testerów na forum:) Ja polecam.

Dzięki!

Nam się osobiście podgrzewacz nie przydał do tej pory ale wlasnie jak pisała poprzedniczka na wyjazd jak znalazł :slight_smile:

U mnie podgrzewacz żelowy LOVI sprawdza się świetnie i dałabym buziaka w polik temu/tej, co go wymyślił/a :smiley:

Podgrzewacz się sprawdza bardzo jeżeli karmisz modyfikowanym lub odciąganym mlekiem. Przy tak niecierpliwym dziecku jak moje to bardzo przydatna sprawa bo cały czas jest woda o odpowiedniej temperaturze tylko wrzucasz łyżeczki mleka i gotowe. Szybko też podgrzejesz odciągnięte mleko lub zupki.

Jeżeli chodzi o taki doraźny podgrzewacz to my też mamy żelowy z Lovi -dziękujemy jeszcze raz i tez jestem zadowolona ale to jest rozwiązanie raczej na wycieczki , spacery i inne wyjścia z domu .Ale jako stacjonarny to jednak polecałabym zwykły na prąd . Ze względu na to że szybko podgrzewa pokarm dla maluszka. A PRZY TRÓJCE dzieci wiadomo że podgrzewacz jak najbardziej będzie przydatny.

Dzięki mraczek80. Zamierzam zakupić ten z lovi. Ma dobre opinie i przestępną cenę.Pozdrawiam

jak masz od kogo to najlepiej pożycz i sprawdź czy ci się w ogóle przyda. ja kupiłam i użyłam tylko raz i to tylko sprawdzić czy działa.

U nas podgrzewacz to produkt numer jeden (poza butelkami) bez którego nie wyobrażam sobie opieki nad dzieckiem, zawsze szybko, latwo i wygodnie jest gotowa woda na mleko czy podgrzany słoiczek. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie że przy trójce dzieci mi by się napewno ze trzy a co najmniej dwa podgrzewacze przydały :slight_smile: chociaż może niewłaściwie go czasami używamy, bo np. od jednego do drugiego karmienia w dzien go wyłączamy, ale w nocy (tzn. mój mąż włącza go około 3 rano) nie, żeby mała jak się obudzi, a trudno przewidzieć godzinę miała ciepłe mleczko :slight_smile:

Ja dostałam ten podgrzewacz do testów od naszej redakcji i powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie życia bez niego. Używam go codziennie do podgrzewania mojego pokarmu oraz teraz przy rozszerzaniu diety do podgrzewania innych posiłków dla małej. Kilka dni temu kupiłam sobie również podgrzewacz żelowy Lovi żeby w razie wu mieć ciepłe mleczko jak pójdziemy na dłuższy spacer.
Z kolei koleżanka ma podgrzewacz i użyła go tylko raz, a karmi mm. Więc wszystko zależy od Ciebie czy będziesz chciała go używać. Ale myślę że skoro planujesz karmić odciągniętym pokarmem to podgrzewacz powinien znaleźć się w Twojej wyprawce.

Ja uznałam, że to zbędny wydatek i szkoda mi było miejsca na niego w małej kuchni. Mleko i inne jedzenie podgrzewam w łaźni wodnej w garnku.

Ja również uznaje że podgrzewacz jest zbędny,mam go i bardzo często używam.Podgrzewam w tym mleko w butelce,czy zupki w słoiczkach,nie muszę przynajmniej grzać wody i czekać aż się zagrzeje,tylko chwila moment włanczam przegrzewać i już żona letter ciepła i co chce to mogę sobie podgrzac,naprawdę to jest dobra sprawa i polecam mieć go w domu.

To zależy . Ja np. nie mam, ale bardzo by mi się przydał, niestety jak na razie nie ma finansów. Zwłaszcza w nocy, kiedy mała jednak domaga się jedzenia fajnie by było jakby woda w podgrzewaczu była już ciepła i dodałabym tylko mieszankę, a tak muszęwstać do kuchni zagrzać wodę, zajmuje to co prawda tylko chwilę, ale jednak rozbudzam się i później ciężko mi zasnąć. Więc dla mnie jak najbardziej jest to przydatna rzecz

ja mam podgrzewacz i jestem bardzo z niego zadowolona, podgrzewałam często dla starszej córki herbatki, a dla małej teraz podgrzewamy w nim mleko jak na przykład ja gdzieś wychodzę i tatuś podaje jej moje mleczko z butelki, więc ja jak najbardziej jestem za podgrzewaczem

My na początku nie zaopatrzyli się w podgrzewacz bo jakoś wydawał nam się zbędny sama nie wiem czemu po kilku dniach już okazało się że jednak musimy się zaopatrzyć. Kupiliśmy ten z lovi bo w sumie najlepsze opinie miał i szczerze mówiąc teraz bez niego nie wyobrażam sobie życia jest to że naprawdę tak przydatna i ułatwiająca wszystko rzecz że tego nie da się opisać jadąc z maluchem na przykład na cały dzień do babci od razu odczuwam jego brak a nie zawsze chce mi się go pakować razem ze startą innych rzeczy które muszę zabrać jeszcze dodatkowo podgrzewacz 

Dodatkowo cały czas powtarzam i pisałam to już w kilku wątkach że gdyby Lovi zrobiło taki podgrzewacz w wersji bezprzewodowej to byłby naprawdę Mega Hit A w ogóle gdyby to była jeszcze taka opcja z podłączeniem do zapalniczki samochodowej to już w ogóle bomba

Odświeżając, warto zaopatrzyć się w jakiś ekstra z dodatkowymi funkcjami ? Czy taki podstawowy daje rade?

Pytanie do osób które mają podgrzewacz lovi czy u was na dnie tez pojawiły się czarne kropki jak by odprysk Farby?

Aniska, ja miałam coś takiego, ale w tym poprzednim podgrzewaczu, tym szarym. Ale to była moja wina, bo nieprawidłowo odkamieniałam podgrzewacz i płytka grzewcza się uszkodziła. Teraz przy tym białym jest wszystko ok, bez odprysków.