Aniska, tak, oba były z testów. Kolor obudowy podgrzewacza nie ma znaczenia, bo czy podgrzewacz biały, czy szary to płytka grzewcza niczym się nie różni:) W tamtym zbyt intensywnie zrobiłam odkamienianie i się te odpryski zrobiły, więc to była ewidentnie moja wina. Ale podgrzewacz działał dobrze. Teraz z tym nowym nic się nie dzieje, bo Fajerka mądrzejsza o popełnione błędy :) Teraz daję wodę z octem, jak się zrobi osad, zresztą tak jest napisane w instrukcji.
Tak szczerze to nie odkamienialam bo leję wode z filtra albo jeszcze przegotowana odstałą jak mi zostaję w dzbanku tej przygotowanej do mleka zeby nie wylewać do zlewu jak mam już świeża zagotowaną a może może być powód ze on cały czas jest podłączony?
Aniska nie wydaje mi się bo mój też ciągle podłączony jest i nic się nie dzieje. Może jakiś wadliwy masz model .
Aniska ja daję wodę przygotowaną,a jest taki kamień,że głowa boli. Ostatnio długo nie robiłam tzn nie robiłam od kiedy zaczęłam go używać to się przeraziłam jak zoabczylam jak wygląda. Teraz już częściej zaglądam
Aniska, nie reklamowałam, bo nie widziałam siebie, jak piszę: Drogie Lovi, popsułam podgrzewacz, dajcie drugi :) Poza tym podgrzewacz spokojnie dawał radę nawet mimo tych odprysków. Ale może ty spróbuj napisać, skoro nic takiego nie robiłaś, a się zrobiły :) Aniska, u mnie dokładnie tak samo to wygląda, jak na zdjęciach.
Monia, ja już nie używam tej opcji ciągłego utrzymywania temperatury. Jak młody jadł często to było bardzo przydatne, a teraz robię mleko co ok. 3-4 godziny (zależy od apetytu) i już nie mam tak, że jak głodny to awantura, więc używam tylko opcji podgrzewania.Przynajmniej podgrzewacz już nie chodzi całą dobę i trochę prądu się oszczędza :)
w sumie nie wiem jak to u mnie stało napisze po swietach zapytanie czy to normalnie, jako osoba testująca mam wrażenie ze powinno sie to zgłosić moze wdroża jakąś poprawkę na produkcji czy jak nie wiem;/ w sumie jak na taki sprzęt to nie powinno sie to dziać nie wiem
Aniska, to zależy ile potrzebujesz mleka, bo wtedy do podgrzewacza też musisz wlać odpowiednią ilość wody. Ja i tak zawsze wlewam do podgrzewacza mniej wody niż w instrukcji, bo te ilości z instrukcji trochę za bardzo podgrzewają wodę na mleko. Zazwyczaj to jest 1-2 minuty :)
Jak syn był młodszy, to też nam podgrzewacz chodził całą dobę na utrzymaniu temperatury. Teraz nie mamy takiej potrzeby, bo mały je rzadziej i o stałych porach :)
Dziś sprawdzałam i fakt że miałaś taki pomysł ja czasami na 70 wstawiałam na szybsze podgrzanie wody ale ten hot to działa expresem nawet jak chce się mleczko trochę dogrzac;)
Aniska ja często uzywam na 70 musze przyznać bo ... często jest tak ze za późno wstawiam do podgrzania mleko mala mi juz na rękach płacze wiec zmieniam na sloiczek:)
Korzystacie z wyparzania butelek ? Jak kupilam podgrzewacz to dopiero się zorientowałam ze tak można bylam zachwycona... do tej pory wszystko wyparzalan tradycyjnie ... a tu 3 min i butelka wyparzona
mnie troche denerwuje to z etylko butelka sie mieści nic wiecej wiec korzystam z tradycyjnej opcji;)
na pocżatku kilka razy skorzystałam ale teraz kiedy tych butelek wiecej i smoczków to wole tradycyjnie;) za mało miejsca aby wyparzyć wszystko za jednym razem;(
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.