Pływanie w ciąży

Jeśli jest taka to lepiej jak jest większa pojemność moja teraz leży na domku nad jeziorem i nie mogę sprawdzić jaką mam dokładnie

Super, że mogłaś tak długo korzystać. Basen w ciąży to naprawdę świetna sprawa, odciąża kręgosłup i pomaga się zrelaksować. :blush:

1 polubienie

Ja teraz byłam na wakacjach w górach i codzienne wędrówki tez mi pomogły w samopoczuciu. Minął mi ból spojenia łonowego i stawów biodrowych.

Góry mają w sobie coś magicznego, co potrafi dodać energii i uspokoić umysł.

To wspaniale, że góry tak Ci pomogły. Ruch, świeże powietrze i kontakt z naturą potrafią naprawdę uleczyć

To prawda

Ja jestem team góry. A wy? Wolicie morze czy góry?

Ja jednak wolę morze :smiling_face:

Ja zdecydowanie bardziej lubię morze, uwielbiam ten zapach soli w powietrzu, szum fal i możliwość relaksu na plaży. Ale góry też mają w sobie coś wyjątkowego

Ja wolę bardziej morza Jeziory , :smiling_face:

Ja zdecydowanie jestem team morze, mogłabym patrzeć na nie godzinami :heart_eyes: natomiast mieszkam w niedużej odległości gór, mam pagórkowate tereny. A chodzi p ogórkach nie lubię :joy:

Morze wschodu i zachody słońca mega !

Tak to prawda takie widoki są piękne :smiling_face_with_three_hearts:

Ja generalnie bardzo lubię czas spędzany nad wodą, szczególnie naszym morzem, ale głównie przy spacerach, oglądaniu zachodów czy wschodów słońca, aniżeli leżenia plackiem na plaży :rofl:
Góry też uwielbiam, piesze wędrówki, ludzie na szlaku są dla siebie uprzejmi, kontakt z naturą.
Chyba nie umiem się zdecydować co wolę bardziej

To prawda widoki zachodu morza są piękne dla tego między innymi ja też team morze , chociaż pogoda w tym roku nie zachęca

To prawda. Wyjeżdżasz i powraca Ci wiara w miłych ludzi. Nagle znajdują się uśmiechy i pozdrowienia. Gdzie na codzień nie patrzymy na siebie wogóle.

Dokładnie! Tak samo na wakacjach za granicą, ludzie też są dla siebie jakoś bardziej życzliwi. Nie wiem czy to tylko w Polsce mamy trochę „gburowate” charaktery :rofl:

Uwielbiam robić zdj na zachodzie słońca

To bardzo trafna obserwacja wiele osób mówi to samo po podróżach: że za granicą ludzie częściej się uśmiechają, są pomocni i życzliwi nawet do nieznajomych. I rzeczywiście, w Polsce często mamy nieco chłodniejszy styl bycia mniej się uśmiechamy, rzadziej zagadujemy obcych, czasem wyglądamy na naburmuszonych… nawet jeśli wcale nie mamy złych intencji.

2 polubienia

Morze może dawać ukojenie, gdy potrzeba spokoju. Góry mogą dodawać siły, gdy potrzebujesz wyzwania albo odcięcia od wszystkiego.

1 polubienie