A weź też prasuj te malutkie koszulę dla chłopca to jest dopiero masakra ![]()
Oo i jak Ci się sprawdza? Zastanawiam się właśnie nad tego typu żelazkiem, bo czasem wyciągam z szafy rzeczy, które były prasowane, ale w szafie się pogniotly.
Mój nosi, czasami w tygodniu też ubierze taką mniej oficjalną, ale wtedy prasuje sobie sam
Jak ci się sprawdza ten model ?
Ooo to już może być spore ułatwienie jeśli chodzi o ciągłe dolewanie wody
To na pewno musi być wyzwanie ![]()
No nieraz chcemy aby wyglądali tak poważniej ![]()
![]()
Ooo, to masz dobrze
Mój jeszcze nigdy nie prasował, ale może kiedyś się nauczy ![]()
Ja mojego nie wyobrażam sobie z żelazkiem , pewnie wolałby by iść w wygniecionym
Mój też na pewno wolałby iść w wygniecionym, niż sam prasować ![]()
Dobrze do szybkiego na parze , i do firan . Niestety ale woda się w nim szybko kończy
Jak nie prasował to nie liczyła bym na to ![]()
Tak na szybko bez wyciągania deski to super się mi sprawdza
Super, dziękuję za polecenie! W takim razie kupię ten model, skoro u Ciebie się sprawdza ![]()
Ja również dziękuje za polecenie ![]()
Dzięki. Cena też przystępna.
Też ja mam i jestem zadowolona
Powiedzcie mi tylko którą wersję macie? Ja zamówiłam sobie tą z pojemnikiem na wodę 70 ml, z myślą,że będzie używana tylko do przeprasowania rzeczy wyjętych z szafy, które się zmiely, a były uprzednio wyprasowane. Ewentualnie do zabrania w podróż. Ale teraz się zastanawiam czy nie wziąć jednak nowsza wersję z 100 i 200 ml pojemnikiem na wodę. Z tym,że ona znowu jest większa i cięższa.
U mnie lekarz nie miał przeciwwskazań do kąpieli w basenie a chodziłam tam do 7 miesiąca. Później gdyby nie szpital pewnie dalej bym pływała ![]()