Pływanie w ciąży

A weź też prasuj te malutkie koszulę dla chłopca to jest dopiero masakra :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Oo i jak Ci się sprawdza? Zastanawiam się właśnie nad tego typu żelazkiem, bo czasem wyciągam z szafy rzeczy, które były prasowane, ale w szafie się pogniotly.

Mój nosi, czasami w tygodniu też ubierze taką mniej oficjalną, ale wtedy prasuje sobie sam

Jak ci się sprawdza ten model ?

Ooo to już może być spore ułatwienie jeśli chodzi o ciągłe dolewanie wody

To na pewno musi być wyzwanie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

No nieraz chcemy aby wyglądali tak poważniej :rofl::smiling_face:

Ooo, to masz dobrze

Mój jeszcze nigdy nie prasował, ale może kiedyś się nauczy :smile:

Ja mojego nie wyobrażam sobie z żelazkiem , pewnie wolałby by iść w wygniecionym

Mój też na pewno wolałby iść w wygniecionym, niż sam prasować :smile:

1 polubienie

Dobrze do szybkiego na parze , i do firan . Niestety ale woda się w nim szybko kończy

1 polubienie

Jak nie prasował to nie liczyła bym na to :rofl:

1 polubienie

Tak na szybko bez wyciągania deski to super się mi sprawdza

1 polubienie

Super, dziękuję za polecenie! W takim razie kupię ten model, skoro u Ciebie się sprawdza :slight_smile:

Ja również dziękuje za polecenie :wink:

Dzięki. Cena też przystępna.

Też ja mam i jestem zadowolona

1 polubienie

Powiedzcie mi tylko którą wersję macie? Ja zamówiłam sobie tą z pojemnikiem na wodę 70 ml, z myślą,że będzie używana tylko do przeprasowania rzeczy wyjętych z szafy, które się zmiely, a były uprzednio wyprasowane. Ewentualnie do zabrania w podróż. Ale teraz się zastanawiam czy nie wziąć jednak nowsza wersję z 100 i 200 ml pojemnikiem na wodę. Z tym,że ona znowu jest większa i cięższa.

U mnie lekarz nie miał przeciwwskazań do kąpieli w basenie a chodziłam tam do 7 miesiąca. Później gdyby nie szpital pewnie dalej bym pływała :wink:

1 polubienie