Na żywo mam wrażenie że jest delikatniej . Ale położyłam w salonie na stole to cały dzień będę koło niego chodzić i patrzeć czy na pewno wszystko mi się podoba
Baaardzo ladny!
Glosowka do wszystkiego pięknie pasuje
Biała idealna na komunię ! sama osobiście uwielbiam . Nawet teraz mam wielki bukiet z kolorowej gipsówki w wazonie
Ja też często kupuję gipsowke do wazonu. Piękny kwiat, no i bardzo długo stoi i cieszy oko
W gipsówce jest super to, że może długo postać i cały czas ładnie wygląda a bukiecik wyszedł bardzo ładnie
No super to wyszło.
Extra wygląda
W bukiecie wymieniłam gipsowke na nową , mam nadzieje ze będzie zadowolona
P. S . Ciocia ubrała się w ulubiony kolor naszej komunijnej dziewczynki
Ogólnie róż teraz w modzie
Super , piękny roż
Tak w temacie komunii, to czy u was też jest teraz wokół tego takie zamieszanie? Widziałam dziś komunię, na której były podziękowania dla gości… myślałam, że takie podziękowania, to głównie na wesele, z komunijnymi podziękowaniami spotkałam się pierwszy raz
Też dostaliśmy podziękowania , a nawet w kościele nie byłam tzn pojechałam ale ksiądz połączył dwie komunię ponad 60 dzieci , rodzice i ławki Wszytskie zajęte mimo że kościół jest duży . Chrzestni , dziadkowie i inni poupychani po bokach na chórze palca nie było gdzie wcisnąć a jednak z wózkiem i 4 latkiem potrzebuje trochę miejsca . Na dworze lało więc komunię spędziłam w moim samochodzie oglądają bajki na DVD syna
O wow ale super pomysly
Ja dostałam też podziękowanie na chrzest ale jak dla mnie to przesada
U nas podziekowania daja nawet na roczek i chrzest wiec nie dziwi mnie juz ze na komunie daja
Faktycznie na roczek też dostałam merci na kartoniku z misiem.
Ja też zrobiłaś podziękowania na chrzest i urodzinki moich chłopców ale wszystko własnoręcznie.
Karteczka z szopem była jeszcze opcja z liskiem ale nie mam tutaj zdj ,a w tym baloniku zrobiłam żelki .
Plus zrobiłam zabawę : takie małe zdrapki i na wszystkich gości tylko dwie były wygrane .po zdrapaniu było puste pole lub buzię moich snów . Jak ktoś zdrapal i zobaczył ich twarze to wygrał woreczek słodkości
Bardzo fajne wykonanie. Czasami żałuję, ze nie mam zdolności plastycznych
Taka miła tradycja się zrobiła ,u nas podziękowania są już na wszystkie okazje, jak coś jest organizowane na sali czy w restauracji