Pierwsza komunia

Na żywo mam wrażenie że jest delikatniej . Ale położyłam w salonie na stole to cały dzień będę koło niego chodzić i patrzeć czy na pewno wszystko mi się podoba

4 polubienia

Baaardzo ladny!
Glosowka do wszystkiego pięknie pasuje :sweat_smile:

Biała idealna na komunię !:wink: sama osobiście uwielbiam . Nawet teraz mam wielki bukiet z kolorowej gipsówki w wazonie :heart_eyes:

Ja też często kupuję gipsowke do wazonu. Piękny kwiat, no i bardzo długo stoi i cieszy oko :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

W gipsówce jest super to, że może długo postać i cały czas ładnie wygląda :blush: a bukiecik wyszedł bardzo ładnie :white_heart:

1 polubienie

No super to wyszło.

Extra wygląda :star_struck:

W bukiecie wymieniłam gipsowke na nową , mam nadzieje ze będzie zadowolona :heart_eyes:

P. S . Ciocia ubrała się w ulubiony kolor naszej komunijnej dziewczynki :sparkling_heart:

1 polubienie

Ogólnie róż teraz w modzie

Super , piękny roż

Tak w temacie komunii, to czy u was też jest teraz wokół tego takie zamieszanie? Widziałam dziś komunię, na której były podziękowania dla gości… myślałam, że takie podziękowania, to głównie na wesele, z komunijnymi podziękowaniami spotkałam się pierwszy raz

Też dostaliśmy podziękowania , a nawet w kościele nie byłam :rofl: tzn pojechałam ale ksiądz połączył dwie komunię ponad 60 dzieci , rodzice i ławki Wszytskie zajęte mimo że kościół jest duży . Chrzestni , dziadkowie i inni poupychani po bokach na chórze palca nie było gdzie wcisnąć a jednak z wózkiem i 4 latkiem potrzebuje trochę miejsca . Na dworze lało więc komunię spędziłam w moim samochodzie oglądają bajki na DVD syna :face_with_peeking_eye:

O wow ale super pomysly

Ja dostałam też podziękowanie na chrzest ale jak dla mnie to przesada

U nas podziekowania daja nawet na roczek i chrzest :see_no_evil:wiec nie dziwi mnie juz ze na komunie daja :see_no_evil:

Faktycznie na roczek też dostałam merci na kartoniku z misiem.

Ja też zrobiłaś podziękowania na chrzest i urodzinki moich chłopców :rofl: ale wszystko własnoręcznie.
Karteczka z szopem :raccoon: była jeszcze opcja z liskiem ale nie mam tutaj zdj ,a w tym baloniku zrobiłam żelki .
Plus zrobiłam zabawę : takie małe zdrapki i na wszystkich gości tylko dwie były wygrane .po zdrapaniu było puste pole lub buzię moich snów . Jak ktoś zdrapal i zobaczył ich twarze to wygrał woreczek słodkości :blush:

2 polubienia

Bardzo fajne wykonanie. Czasami żałuję, ze nie mam zdolności plastycznych :rofl:

Taka miła tradycja się zrobiła ,u nas podziękowania są już na wszystkie okazje, jak coś jest organizowane na sali czy w restauracji