Mi zależało na składanej bo nie mam gdzie trzymać ale niestety te składne nie są za duże .
Ja mam składana bo nie mam gdzie jej trzymać , ale ta składana jest mała więc za jakiś czas i tak kupimy taką zwykłą
No nie jest poręczna
i mamy ją pod prysznicem a jak się idziemy kąpać to na ładuje na zewnątrz
Nam ona starczyła na bardzo długo naprawdę, bo nie mieliśmy innych możliwości a 102cm to wcale nie tak mało ![]()
@Karolinnna my też tak robiliśmy, że miejsce ten wanienki było pod prysznicem a do kąpieli jak szliśmy to dawaliśmy na zewnątrz, trzeba sobie jakoś radzić jak nie ma innych możliwości
Też mam składana bo nie mam gdzie tego trzymac ale zaraz już wyrośnie z niej
My składaną kupiliśmy na wyjazd nad jezioro bo tam też był prysznic a nie chcieliśmy brać tej dużej bo ciężko było nam ją spakować w aucie bo jechaliśmy obładowani ![]()
Dobry pomysł . To ja tak będę musiała zrobić , bo już się głowiłam gdzie ja ją schowam . W kabinie nie będzie mnie razić trochę ale lepszego pomysłu nie mam. A ty mi go teraz podsunęłaś ![]()
No ja też kiedyś szukałam składanych ale faktycznie te składane nie są za duże.
Trzeba też brać pod uwagę że wanienka jest zaokrąglona i przez to też jest mniejsza nieco.
No jakoś trzeba sobie radzić ![]()
Potrzeba matką wynalazków
My trochę żałujemy że też takiej zwykłej nie mieliśmy ale w sumie już teraz to po ptakach ![]()
U nas się sprawdziła ta zwykła przy pierwszej córce i przy synku też wiedzieliśmy, że nic innego szukać nie będziemy jak mamy już cos sprawdzonego ![]()
No pewnie, najlepiej mieć cię sprawdzonego
Nam się fajnie ta na stelarzu sprawdziła myślę że nasze kręgosłupy są zadowolone
Też mam na stelażu z tym fotelikiem , nie wiem kurczę jak to teraz nazwać ![]()
![]()
Ja się na początku wahałam czy sama wanna czy stelaż. Ale wanna ze stelażem to był strzał w 10tke. Zwłaszcza przydatna po cc
Nie wyobrażam sobie kąpać malucha bez stelaża, to jest tak przydatny gadżet i odciążenie dla pleców 🫶🏼
Oj tak dziewczyny bez stelaża to nie ja nie wiem jakbyśmy kąpali . Choć dla nas i tak trochę za niski jest bo jesteśmy wysocy ale no i tak ułatwia .
Dokaldnie i można troche złożyć i mniej miejsca wanienka zajmuje
Dokładnie mega ułatwienie ![]()