Tak informacyjnie bo jesteście nowe ale jak się zgadzamy z jakimiś komentarzami to wystarczy dać serduszko” na potwierdzenie. Nie trzeba robić takich komentarzy w stylu “dokładnie tak” lub “ułatwia to” itd. Pamietajmy ze to robi spam a na forum nie liczy się ilość komentarzy ale bycie przydatnym i jakość komentarzy. A te nic nie wnoszą w sumie
Ja kladlam wanienke na stolik , akurat mialam taki idealnej wysokosci , dlatego nie potrzebowałam stelaza i tez mialam taka najzwyklejsza . Najpierw malusia a pozniej kupilam wieksza
A mi jest wygodnie myć na ziemi , kładę wanienkę obok przewijak
Ale chyba nie jest dla twojego kręgosłupa wygodniej .
Ja miałam wanienke na stelażu i ono mieliśmy moje biurko i na nim przewijak
A teraz przewijak jest na łóżku i jak wykąpiemy w wanie to owijamy ręcznikiem i tam przenosimy i przewijamy
Na razie nie narzekam. Wcześniej mieliśmy wanienkę i przewijak na łóżku to było dopiero nie wygodne
Ja akurat takiego stolika nie mam żeby położyć wanienkę . A też właśnie koleżanka tak robiła i nie potrzebowała stelaża .
Ja też się cieszę że mamy stelaż bo na wyjeździe kąpaliśmy bez stelaża i mi się w głowie zakręciło jak wstawałam
My ją wyjazd kupiliśmy małą składana wanienkę, żeby nie zajmowała dużo miejsca w aucie i kąpaliśmy w domu na stole, był na tyle duży, że było nam wygodnie i wysokość też była super a obok łóżko akurat na którym się smarowaliśmy i ubieraliśmy 🫶🏼
Ja sobie bez tego nie wyobrażam bo jednak po cc schylanie i wyciąganie dziecka które trochę waży nie było by optymalne dla bluzy i rany
Ja mogłabym też tak robić, ale wygodniej na stelazu bo mogę w każdym miejscu przenieść ![]()
To prawda po cc to ciężko by było kapać bez stelaża. Tak samo ja nie przemyślałam i kupiłam do karmienia fotel bujany . Jakoś zawsze mi się marzył . I jak usiadłam po cc na nim z córeczką to już nie mogłam wstać .
Ja też kupiłam fotel ale zwykły. Bujane mi się podobały ale jakoś stwierdziłam że ja nie lubię jeść w ruchu więc pomyślałam że dla dziecka to też nie będzie wygodne
No jak by nie patrzeć to jednak jest to mocną ingerencję z organizm człowieka. Nie dość że rana i cięcie to przerwie się wielu warstw które muszą się zagoić to jednak też czasem człowiek źle znosić te znieczulające środki. Ja karmiłam na łóżku i nawet było ok. Je miała fotela ale jakiekolwiek schylanie była dla mnie ciężkie
Ja myję w wannie już
mała za mocno rozpryskuje wodę z wanienki małej juz ![]()
Ja nie mam wanny
u nas będzie się długo myć w wanience a później pod prysznic wskoczy
Dlatego ja się cieszę że mimo małej łazienki wadziliśmy wannę
Wanna to był must have przy porojektowaniu łazienki w nowym domu ![]()
![]()
No ja trochę żałuję , że jednak nie zrobiliśmy wanny . Bo też mamy małą łazienkę ale by nam weszła . Tak mieliśmy w projekcie i później zmieniliśmy i też musieliśmy przerabiać hydraulikę. A teraz jednak trochę żałuję .
To ja się znowu cieszę że u nas się udało że na nowym będzie i wanna i prysznic ![]()
![]()
U nas nie było innej opcji jak wanna. Mąż strasznie lubił siedzieć w wannie jak jeszcze by piecyk gazowy na płomień. Teraz jak go zlikwidowali to już ma takiej radochy ale jak lubię siedzie w wannie w pianie ![]()