Pierwsza kąpiel noworodka

Taaak, przy chorobach skórnych to jednak za dużo wody to wysuszenie i nie jest już takie dobre.

Mój ma przy wannie zawieszone zabawki :rofl: ale ostatnio najbardziej go interesuje spływ i korek do pływu

1 polubienie

My też mamy prysznic , a nasza wanienka składana już coraz bardziej się ciasna robi . Ale chyba kupię tą z Ikea bo dziewczyny polecały , że jest spora. Tylko szkoda , że nie jest składana .

1 polubienie

To my przez pierwszy miesiąc używaliśmy tej z Ikea a potem przeskoczyliśmy do takiej większej ze stelażem bo z tej z Ikea to dziecko szybko wyrasta

1 polubienie

A o jakiej dokładnie piszesz?

Kurczę to ja już nie wiem teraz , bo my mamy taką składaną ze stelażem i myślałam że ta z Ikea będzie większa .
@Po.prostu.mama ale o tej co mam czy o tej z Ikea ?
Ta co mam to z allegro na styl primabobo , a ta z Ikea to taka .

@daruniax33 Mi dała siostra wanienkę z Ikea i jest mega malusia. Trzeba by było sprawdzić rozmiar ale nam na dugo nie starczyła

To muszę sprawdzić wymiary i porównać.

My mamy tega baby 100 cm na stelażu i jest super, dziecko długo z niej korzysta więc polecam 🫶🏼

Muszę wygooglować bo nie słyszałam o takiej .

W smyku można dorwać za około 35 zł jest super bo jest duża ale tutaj mam na myśli tą 102 cm bo jest jeszcze mniejsza około 80 cm ma, wiadomo do tego trzeba dokupić stelaż jeśli ktoś chce. Ja akurat stelaż dorwałam używany na olx w okolicy zamieszkania i też za nie duże pieniądze :smiling_face:

Ja akurat ta duża wenienke uzyskałam na grupie fb oddam za darmo i właśnie miałam i stelaż i wanienkę i wkładkę

Właśnie sobie je oglądam . Widziałam tą większą 102 cm . Ikea sprawdziłam i ma 71 cm w najdłuższym miejscu . To ja nie wiem czemu myślałam , że ona jest dłuższa . To faktycznie ta Tega byłaby dla nas dobra .

Tega baby jest super wanienką, przy starszej córce też mieliśmy taką i u nas się super sprawdziła 🫶🏼

My mieliśmy z primabobo i już musieliśmy przejść do zwykłej wanny bo mała tak bardzo chlapała :see_no_evil:

Ona jest naprawdę mała i po około pół roku trzeba kupić większą

Też mamy chyba tą albo taką samą i już powoli syn przestaje się mieścić i oczywiście już rozchlapuje :smiley:

To dobrze wiedzieć :slight_smile:

Jeszcze pół biedy jak dziecko siedzi ale jak malucha na leżąco nie da się wykąpać to już słabo

Chyba się na nią zdecyduje bo nie znalazłam większej . A wanny nie mam więc wanienka jeszcze trochę musi posłużyć .

1 polubienie

Ja mam taką, najzwyklejszą wanienka

1 polubienie