Uniwerse potwierdzam. bambusowe bardzo sprawdziły nam się latem
ja kupiłam i takie i takie, aczkolwiek muslinowe sa delikatniejsze, przyjemniejsze w dotyku ❤️
Tak,te muslinowe są delikatniutkie
Ja też miałam głównie tetrowe, ale u nas super sie sprawdzały bo córeczka mocno ulewała więc do wycierania, takich historii uważam że są lepsze bo bardziej chłonne. Muślinowe super do przytulania podczas snu lub jako lekkie letnie przykrycie. �
Przy drugim syny zdecydowanie wolę bambusowe i muslinowe. Syn często ulewa i w sumie ciągle mam je na ramieniu a te są mięciutkie i milutkie
Muślin to numer 1 dla mnie. Po praniu dalej są miękkie
Wasz . Ka to u nas przeważaly tetrowe , właśnie pod karmienie najlepsze ewentualne ulewanie . Teraz tetry podczas kąpieli , na wyścielenie wanienki nam służą
Ja mam pieluszki muślinowe i tetrowe i szczerze mówiąc nie widzę między nimi żadnej różnicy . Jak je kupowałam to po prostu myślałam, że jest tylko jeden rodzaj pieluszek, a dopiero później doczytałam, że wcale nie. Ale tak jak mówię ja nie widzę różnicy między nimi.
Spróbuj muslinowe od Babyono, są naprawdę bardzo fajne, mieciutkie i przyjemne
O tak nam też się sprawdziły
Pierwszy wychowany na tetrowych, i teraz dla drugiego tez takie kupilam choc kilka sztuk ma muslinowe
Też ich używamy i super się sprawdziły!, miękkie, delikatne, a po praniu nadal jak nowe idealne do otulania
Ostatnio słyszałam że bambusowe są najdelikatniejsze. Ale cena też wyższa. Uzywalyscie ?
Ja mam jedną i bardziej mi podeszły muslinowe.
Natomiast kocyk bambusowy jest cudowny !
Jeszcze nie mam kocyka to już wiem czego szukać
Oj taak, polecam no fajny na każdą pogodę
Ja mam i bardzo polecam, według mnie bambusowe są najdelikatniejsze dla noworodka, ale wiadomo że każdy ma prawo mieć swoje zdanie