Pieluszki tetrowe a muślinowe

Uniwerse potwierdzam. bambusowe bardzo sprawdziły nam się latem

ja kupiłam i takie i takie, aczkolwiek muslinowe sa delikatniejsze, przyjemniejsze w dotyku ❤️

Tak,te muslinowe są delikatniutkie

Ja też miałam głównie tetrowe, ale u nas super sie sprawdzały bo córeczka mocno ulewała więc do wycierania, takich historii uważam że są lepsze bo bardziej chłonne. Muślinowe super do przytulania podczas snu lub jako lekkie letnie przykrycie. �

Przy drugim syny zdecydowanie wolę bambusowe i muslinowe. Syn często ulewa i w sumie ciągle mam je na ramieniu a te są mięciutkie i milutkie 

1 polubienie

Muślin to numer 1 dla mnie. Po praniu dalej są miękkie 

Wasz . Ka to u nas przeważaly tetrowe , właśnie pod karmienie najlepsze  ewentualne ulewanie . Teraz tetry podczas kąpieli ,  na wyścielenie wanienki nam służą 

2 polubienia

Ja mam pieluszki muślinowe i tetrowe i szczerze mówiąc nie widzę między nimi żadnej różnicy :see_no_evil:. Jak je kupowałam to po prostu myślałam, że jest tylko jeden rodzaj pieluszek, a dopiero później doczytałam, że wcale nie. Ale tak jak mówię ja nie widzę różnicy między nimi.

Spróbuj muslinowe od Babyono, są naprawdę bardzo fajne, mieciutkie i przyjemne :smiling_face:

3 polubienia

O tak nam też się sprawdziły

1 polubienie

Pierwszy wychowany na tetrowych, i teraz dla drugiego tez takie kupilam choc kilka sztuk ma muslinowe :slight_smile:

Też ich używamy i super się sprawdziły!, miękkie, delikatne, a po praniu nadal jak nowe idealne do otulania

1 polubienie

Ostatnio słyszałam że bambusowe są najdelikatniejsze. Ale cena też wyższa. Uzywalyscie ?

Ja mam jedną i bardziej mi podeszły muslinowe.
Natomiast kocyk bambusowy jest cudowny !

1 polubienie

Jeszcze nie mam kocyka to już wiem czego szukać :wink:

Oj taak, polecam no fajny na każdą pogodę

Ja mam i bardzo polecam, według mnie bambusowe są najdelikatniejsze dla noworodka, ale wiadomo że każdy ma prawo mieć swoje zdanie