Muślinowa mam 2 gdzieś na promocji je znalazłam są trochę lepsze pod względem splotu, albo też na takie dobre trafiłam. Choć te tetrowe też mamy ale nie zawsze z nich korzystam.
Miałam tetrowe i musinowe , musinowe były miększe
Bardzo fajne i przyjemne są też pieluszki flanelowe.
W ogóle pieluchy z action, nie są tetrowe, chyba taka typowa bawełna, są bardzo fajne, są duże, więc w lato czasami służą nam za kocyk
Te z Action też kupiłam, duże i lekkie, świetnie sprawdzają się też jako letni kocyk
Ja mam właśnie 3 i używam jako kocyki na chłodniejszy wieczór. Czasami na noc, jak noc jest gorąca ![]()
Flanelowe też mam. Używam żeby położyć dzidziusiowi jak leży na łóżku
Ja miałam tetrowe, flanelowe, muslinowe i bambusowe i jak dla mnie bambusowe wygrywają w lecie, ale muslinowe też są super
takze teraz inwestowała bym tylko w te 2 rodzaje.
Ja flanelowa miałam może tylko jedną , najmniej mi się sprawdziła
Dla mnie flanelowe były najmilsze w dotyku i brałam je często,.np żeby podłożyć pod maluszka lub wytrzeć buzię.
Ja głównie flanelowe podkladalam jak się dziecku ulewalo.
Muslinowe i bambusowe to przyjemne i miłe w dotyku, bambus ma dodatkowo właściwości termoregulacyjne.
Miałam tak samo flanelowe tylko jako podkład używałam
Ale ogólnie używałam mniej pieluszek niż się spodziewałam. W wyprawkach często piszą o 20 szt pieluch tetrowych. Mi by sie przydało maksymalnie 5.
Taaak ja miałam to samo miałam pełno a tak naprawdę w użyciu 5
Ooo to ja jednak jestem tą mama co używała dużo i długo tych pieluszek ![]()
Ja tak sama i miałam wiele tzw ulewajek takich chyba 30na30 , małe ale fajne .
Też tylko może 3 miałam , nie używałam tak często
O ciekawy pomysł. Muszę poszukać.
@pannaXoanna nawet w ikea można kupić w takie słodkie wzory. Polecam serdecznie!
A jak to się nazywa? Bo w takich wymiarach znalazłam zwykłe ręczniczki frotte. A właśnie się wybieram do Ikei po pudełka do szuflad
To bym dorzuciła do koszyka hihi
@pannaXoanna faktycznie nie widzę teraz ich na stanie.