Picie mleka w nocy

Zamarancza zazdroszczę . Moi śpią już i,ja znikam zaraz

Nasz mały Dał dzisiaj niezły popis, zasnał o 22 wstał dopiero o 5:30 szybkie karmienie i do 8:30 znów spał, no tak to ja się dawno nie wyspałam

Nawet mi nie mów. Ja dziś pobudki co 2 godz a i tak poszłam późno spać, bo dziś wyjazd na wesele i trochę trzeba było się podszykować. A o 6:00 kp, a o 7:00 pobudka. Ty swojego powinnaś w stópki całować

Oj MAM mam naprawde zlote dziecko. A stopki i tak muz awsze przy przebeiraniu caluje bo uwielbiam te male groszki heheh :slight_smile: a dzis spal od 22 do 6:40 wiec juz w ogole bylam w szoku :slight_smile:

Natka tak te stupki dziecka sa najslodsze:) ja zawsze tez malutkiej je caluje i uda a ja to laskocze j tak sie smieje uroczo:)) moja wczoraj poszla spac o 21:30 a wstala przed 7 :slight_smile:

o super, moj dzis nie chcial taak ladnie spac :d

MAM u mnie podobnie, przy karmieniu piersią już tak jest że trzeba być przygotowanym na pobudki w nocy co dwie godziny:) za to później lezakuje z nią do 10:00;)

Moja najdluzej to spi do 8:) ale ja i tak wczesniej wstaje bo jakbym z nia wstala to bhm nawet sie kawy cieplej nie napila:) tak jak dzisiaj pranie obiad mala goscie miedzyczasie rozliczalam pity i tak sie kreci w kolo:)

Ja czasem chcialabym tak wczesniej wstac…ale nie ma szans :smiley: nawet jak maly nie psi to lezymy w lozku i cos robimy :slight_smile: I 9-10 to minimum jak sie zwlekamy z lozka…oczywiscie pozniej mi zawsze czasu na wszystko brakuje :smiley:

Natka to u mnie to samo wygląda:) ja mam trochę nieprzespane noce bo mała budzi się często i czasem też zbierze się jej na gadanie i nie chce spać, dlatego później muszę to odespać:)

Natka wlasnie dlatego ja sie zmuszam i wstaje wczesniej bo bym sie nie wyrobila ze wszystkim a szczegolnie gdy moj ma 2 zmiany bo trzeba przed praca obiad mu zrobic itd.

Silver moj w miare ladnie przesypia noce ale o tak nie moge wstac rano hehhe

Ja myślę że skoro chce jeść to niech je :slight_smile: JA daje teraz do piersi wieczorem kaszkę i budzi się tylko raz okolo 4 w nocy.

Moja córka skończyła 28lutego 8 m i sama oduczyła się jeśc w nocy. Od 2 tyg nie je w nocy.

Podobno w 9 m życia dziecko potrafi przespać całą noc bez jedzenia :wink:

Pamela mi ciężko by było tak się zmobilizować:)
Laura pozazdrościć, szczególnie jak twoja sama się oduczyła karmienia w nocy co jest dobre dla jej pierwszych ząbków.

Laura to zalezy od dziecka, moj maly wczoraj skonczyl 3 miesiace i zdarza mu sie spac od 22 do 7 rano :slight_smile:

Silver zdecydowanie to dobrze dla zabkow.
Jednak nadal na nie czekamy :slight_smile:

Natka ale bardzo mało dzieci w takim wieku jak Twój nie je w nocy.

No spioszek poszedl zdecydowanie po mamie :slight_smile: No ale chodzi mi o to ze wyjatki sie zdarzaja…a szczerze powiem ze wiekszosci moich znajomych dzieci przesypiaja praktycznie cala noc i to od poczatku. Jak sluchalismy opowiesci znajomych ze ich dzieckow 1 miesiacu spalo po 6-7 godzin to bylismy zalamani ze nasz maly wstaje co 2 h albo i czesciej,…a teraz juz wszystko sie unormowalo i tez slicznie spi

Laura o proszę myślałam, ze jedynki już są:) także musicie troszkę poczekać:)
Natka tylko pozazdrościć takiego spania:) pewnie to w części sprawka mm, którym się karmi twój synek. W każdym bądź razie ciesz się tym, bo nie jedna mama by się zamieniła:)

Silver tez tak myslalam, ale osatnio zabraklo nam mm (maz zapomnial kupic:D) a mam w zmrazarce wlasnie troche swojego na czarna godzine, wiec rozmrozilam i maly dostal moje…i tak samo pieknie spal :slight_smile: