Organizatory na ubranka do komody

Aaaa to u nas to samo :joy: i zawsze pada pytanie „A gdzie ja mam to znaleźć ?” :joy:

A też przebieram na przewijaku , już kilka razy się zdarzyło że podczas przebierania coś jeszcze zrobiła :see_no_evil: więc jakbym przebrała na łóżku to zaraz pościel do zmiany :see_no_evil:

Mój do tej pory nie wie gdzie szukać ubranek czy kosmetyczki. Za każdym razem pyta…. Już mu podpisuje bo kurczę dziecko ma ponad rok a jest z tym dalej problem :rofl:

U mnie tak samo :joy: chłopcy mają coś takiego że jak poczują chodek to sikają a jeszcze nie umiem tego wyczuć :face_with_peeking_eye::joy: i przebiorę a tu fontanna :sweat_smile:

Ja to samo , przed porodem codziennie pokazywałam co gdzie jest w szufladach i chyba nawet tutaj na forum pisałam ,. To dziewczyny napisały , że i tak nie zapamięta . I jak przyszło dowożenie ubranek do szpitala albo jakiś innych rzeczy bo długo byłam to zawsze dzwonił :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

No tacy są ci nasi chlopcy :joy: jego kontratakiem jest to jak on mi każe podać jakieś narzędzie to czy będę wiedzieć gdzie jest

To ja w szafie podpisałam pudełka jak ma małą ubrać żeby wiedział co jest gdzie :joy:

Najlepsze rozwiązanie to właśnie podpisanie co gdzie się znajduje, może wtedy będą ci nasi panowie w stanie się odnaleźć w komodach dzieciaczków :face_with_hand_over_mouth:

W szufladzie wszystko widać to i tak trzeba podejść i pokazać :joy: a po ciąży ciężko mi zebrać słowa to ta komunikacja jest jeszcze cięższa :joy:

1 polubienie

Bardzo znajome jest mi to pokazywanie :joy: ja też czasami się wysłowić nie umiem :joy::joy::joy:

Do środka do komody mam z ikei i jeden mały przy przewijaku

Mam nadzieję że to wrócić , bo jak tu się dogadać będzie :joy::joy:

Też na to liczę :face_with_hand_over_mouth:

Ja też tu nie wypuszczam za bardzo 4 latka tylko z nim wychodzę bo u nas sąsiedzi Mają duże psy nawet że mamy ogrodzenie to może przeskoczyć a mamy jeszcze naturę 2000 i są tu zwierzęta sarny i łosia mamy który mieszka niedaleko i widzimy go i bobry po prostu mini zooo

O rany to niebezpiecznie :o kurczę ale te zwierzęta to sama bym się pewnie ich bała. Tym bardziej że wiadomo że to zwierzę więc nie wiadomo co zrobi może ugryź np

Ja tak samo potem już luz

Jak to wygląda że na łóżeczku masz przewijak można zdjęcie ?

I pod przewujakiem ten organizer a obok śmietnik :sweat_smile:

3 polubienia

A malutka jak zwykle na brzuszku śpi hihi . Dojrzałam ją w łóżeczku :smiling_face_with_three_hearts:

Ile już ma ? Od kiedy śpi na brzuszku ? Ja się tego tak stresuje