Dziewczyny jakie organizatory kupić do komody żeby poukładać ubranka te wszystkie rzeczy pampers pieluszki chusteczki żeby mieć pod ręką wszystko
Ja mam komode na 3 szuflady. W szufladach normalnie poskladane ubranka.
Na komodzie za to mam chusteczki mokre, kosz na pieluszki a z drugiej strony drugi kosz na przybory pielegnacyjne- waciki, cazki, kremy itp
Ja mam komodę Ikea Hemnnes tą większą , w środku mam organizery z Ikea - model Skubb . A na komodzie mam nakładkę z blendą na przewijak i organizer z temu , a w nim pampersy , chusteczki , kremy pod pieluszkę itd .
W komodzie mam te organizery :
Kupiłam tez taki organizer, ale wgl go nie używam, być może zacznę jak się już pozbędę przewijaka
Pieluszki, kremy itp - mamy pod przewijakiem z Ikea i do niego dokupione takie nakładki :

U mnie wygląda podobnie jak u Ciebie ![]()
W komodzie i szafie nie mam organizerów, wyłącznie dwa na skarpety i różne czapeczki żeby to nie latało luzem
ubranka poskładane są w szufladach bądź na półkach w szafie, posortowane rozmiarami i rodzajami ![]()
Przy przewijaku mam koszyczek z Sinsay na pampersy plus drugi z Pepco na podręczne rzeczy do pielęgnacji które w użyciu są kilka razy dziennie, a takie które używam od czasu do czasu bądź tylko raz dziennie, czy apteczka (też w pudełku z Pepco) schowane są w pierwszej szufladzie komody i dzięki temu nie stoją na wierzchu a zawsze w razie potrzeby są pod ręką ![]()
Ja mam orgnajizery z Ikea
Na komodzie mam taki z pepco
Jeszcze w dostawce taka torba organizer z Amazon
Jaką komodę ma Pani
Nie mów na Pani do mnie haha
komodę mam taką https://awmeble.pl/komoda-cztery-szuflady-mc4
My zdecydowaliśmy się na jedną z tańszych komód z Jysk. Ma 4 szuflady.
W górnej trzymałam początkowo ubranka w organizerach Skubb z Ikea, ale teraz już mnie te organizery wkurzały i w sumie zostawiłam tylko jeden ze skarpetkami, drugi wykorzystał na jakieś zapasowe łeki, kremiki.
Na komodzie mam przewijak, zwykły również z Ikea a obok niego organizer na pieluszki i takie tam z SIPO ![]()
W dzień postaram się dodać zdjęcie ![]()
My kupilismy z IKEA MYLLRA, jest super, bo ma 2 szuflady i jeszcze dodatkową, wysuwaną półkę. A potem ten przewijak mozna zdemontowac i powiesic na scianie jako poleczka np na pluszaki, jak Bobasek podrośnie. Orgsnizery te same co dziewczyny polecają, tez z IKEA. ![]()
To tak naprawdę wszystko zależy od ilości miejsca w domu. U mnie nie było szans właśnie na komodę ale ona chyba byłaby najbardziej optymalna i wygodna
Ja tez zrezygniwalam z organizerow i mam po prostu poukladane ubranka w szafkach . Mam takie z szufladami i tez jeszcze jedna komode z poklami .
Ja mam jeszcze szafę na zapasy ubrań , kocyki , wiszące ubranka , i jeszcze są e niej dwie komody wypełnione zapasami żeby nie szukać po całym domu ![]()
Trochę nas miejsce ograniczało bo mamy sypialnie łączoną z salonem i żeby to się dobrze komponowało musieliśmy coś wymyślić
Wydaje mi się że komoda z szufladami bez organizerów jest bardziej praktyczna. Ja organizery to używam do kosmetyków młodego jedynie.
Ja mam w pierwszej szufladzie w której są kosmetyki różne , pampersy , chusteczki … a w drugiej ciuszki które teraz używamy a potem niżej mam kocyki, pieluszki to już tam nie mam organizerów
Ja jak szykowałam się do wyprawki to myślałam że jeden zestaw tych organizerów będzie za mało i miałam dokupić. I dobrze że nie zdążyłam ![]()
To ja sobie nie wyobrażam nie mieć organizerów
w pierwszej szufladzie mam całą higienę , muslinowe chustki , smoczki , gryzaki skarpetki i buciki ![]()
![]()
W drugiej ubranka na cały dzień
W trzeciej rzeczy do kąpieli a czwarta na razie książki i zabawki
U mnie też muszą być organizery , nawet nie wiem ile mam tych kompletów z Ikea bo kilka razy dokupowałam . Szafę też mam i mam tam głównie zapasy pieluch , chusteczek itd. plus na wieszakach sukieneczki i to co ciężko złożyć .