To u mnie kurteczki i ogrodniczki wiszą w szafie ![]()
Mam 3 komplety jeszcze organizerów z shein i też są wymiarowo takie same jak z Ikea
Dodatkowo mamy łóżeczko z szufladą i tam też są upchane przesciseradla i kołdra na późny czas
A jaka dokładnie macie komodę z jyska bo szuka
I szuka
Może chodzi o tą „TANGE”
Ja jestem mistrzem chaosu
poukladane to mialam moze przez 8 godzin od kiedy wrocilismy do domu . Pozniej juz artystyczny nieład ![]()
ale probowalam to sie liczy
W to ja jednak jestem mega pedantyczna …. I jak ta głupia ganiam i sprzątam albo przecieram podłogę bo mnie drażnią okruchy i paprochy ![]()
Zdecydowanie! ![]()
Też się staram utrzymywać czystość , i te ubranka segregować tak jak ma być
w ciągu dnia jest to różne ale wieczorem to taka rutyna ![]()
Ubranka też mam poukładane ale to prawda że jak człowiek się spieszy i jakieś wybiera to robi bagagan ![]()
Ale ważne że się to później ogranie ![]()
Też mam ten organizator z Ikea zwłaszcza mi się bardzo przydaje przy starszej jej rajstopach skarpetkach majtkach i tym podobne
To ja mam tak samo , a ubranka też od początku poukładane , chyba że właśnie jakaś awaria jest albo szybko trzeba przebrać ale ogólnie porządek mam ciągle .
Gdybym je poznała wcześniej to chętnie bym ich użyła w swojej szufladce z bielizną
tak to używam pojemników z pepco i też spełniają swoją rolę ale jednak te z Ikea to były by lepsze
A uzywacie tych plastikowych pojemnikow z IKEA do zawieszenia na komodzie np na wodę?
Pampersy mam w koszyku pod ręką a ubranka mam luźno poukładane w szufladach , a niektóre szuflady ciuchy poprostu wrzucam już bez układania ![]()
![]()
Widzę że mu to dość podobne jesteśmy ![]()
![]()
To podziwiam ja tylko pierwsze dni miałam porządek ![]()
![]()
Mam ! W jednym pojemniku jest woda , w drugim maści i w trzecim pampersy, dla mnie jest to wygodne rozwiązanie
Mi też córeczka szybko rośnie i ciągle coś tam muszę schować i dokładać większe rozmiary . Dlatego często składam .
Ja muszę się dorobić większych szaf , bo teraz to ani jak bym chciała to bym ładnie nie mogła tego posegregować ![]()
![]()
Ja pampersy mam w pierwszej szufladzie zaraz obok przewijaka
i póki co ładnie jeszcze układam
a ciuszki prasujecie ?