Organizatory na ubranka do komody

To u mnie kurteczki i ogrodniczki wiszą w szafie :face_holding_back_tears:
Mam 3 komplety jeszcze organizerów z shein i też są wymiarowo takie same jak z Ikea
Dodatkowo mamy łóżeczko z szufladą i tam też są upchane przesciseradla i kołdra na późny czas

1 polubienie

A jaka dokładnie macie komodę z jyska bo szuka
I szuka

Może chodzi o tą „TANGE”

1 polubienie

Ja jestem mistrzem chaosu :rofl: poukladane to mialam moze przez 8 godzin od kiedy wrocilismy do domu . Pozniej juz artystyczny nieład :rofl::see_no_evil: ale probowalam to sie liczy

3 polubienia

W to ja jednak jestem mega pedantyczna …. I jak ta głupia ganiam i sprzątam albo przecieram podłogę bo mnie drażnią okruchy i paprochy :rofl:

1 polubienie

Zdecydowanie! :grinning:

1 polubienie

Też się staram utrzymywać czystość , i te ubranka segregować tak jak ma być :joy: w ciągu dnia jest to różne ale wieczorem to taka rutyna :laughing:

1 polubienie

Ubranka też mam poukładane ale to prawda że jak człowiek się spieszy i jakieś wybiera to robi bagagan :laughing:

1 polubienie

Ale ważne że się to później ogranie :joy:

1 polubienie

Też mam ten organizator z Ikea zwłaszcza mi się bardzo przydaje przy starszej jej rajstopach skarpetkach majtkach i tym podobne

1 polubienie

To ja mam tak samo , a ubranka też od początku poukładane , chyba że właśnie jakaś awaria jest albo szybko trzeba przebrać ale ogólnie porządek mam ciągle .

2 polubienia

Gdybym je poznała wcześniej to chętnie bym ich użyła w swojej szufladce z bielizną :laughing: tak to używam pojemników z pepco i też spełniają swoją rolę ale jednak te z Ikea to były by lepsze

1 polubienie

A uzywacie tych plastikowych pojemnikow z IKEA do zawieszenia na komodzie np na wodę?

1 polubienie

Pampersy mam w koszyku pod ręką a ubranka mam luźno poukładane w szufladach , a niektóre szuflady ciuchy poprostu wrzucam już bez układania :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Widzę że mu to dość podobne jesteśmy :smirk::grin:

1 polubienie

To podziwiam ja tylko pierwsze dni miałam porządek :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Mam ! W jednym pojemniku jest woda , w drugim maści i w trzecim pampersy, dla mnie jest to wygodne rozwiązanie

1 polubienie

Mi też córeczka szybko rośnie i ciągle coś tam muszę schować i dokładać większe rozmiary . Dlatego często składam .

1 polubienie

Ja muszę się dorobić większych szaf , bo teraz to ani jak bym chciała to bym ładnie nie mogła tego posegregować :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 polubienie

Ja pampersy mam w pierwszej szufladzie zaraz obok przewijaka :smiley: i póki co ładnie jeszcze układam :see_no_evil: a ciuszki prasujecie ?

1 polubienie