Organizatory na ubranka do komody

Ok, właśnie dzisisj robilam zamowienie z ikea i mąż pytal po co te organizery, a ja mowie, ze sie przydadza :grinning:

1 polubienie

Pojemników nigdy za wiele :laughing:

1 polubienie

Oooo zastanawiałam się nad tym by kupić te ikea ale ja kupiłam tą półkę na rzeczy do przewijania i na rzeczy w kuchni

1 polubienie

Ja myślę nad czymś podobnym właśnie do kuchni , sprawdzą ci się tam ?

1 polubienie

Ja stawiam to pod blatem kuchennym i trzymam tam wszystkie talerzyki i sztućce czy kubeczki do picia dla młodego. Mam tam też śliniaki i kaszki oraz butelki i pojemniki na mleko. Teraz jak chodzi to mi wszystko ściąga i wywleka ale tak czy siak się sprawdza

1 polubienie

Jak najbardziej używam. Kosz stoi u starszej w pokoju ale pozostałe rzeczy używam w jednym jest linomag i chustki bambusowe do przewijania. W drugim woda 3 na odpadki zanim trafią do woreczka i kosza

1 polubienie

Oo to fajny pomysł na jego zagospodarowanie, ja myślała żeby trzymać tam owoce i warzywa

1 polubienie

Na owoce używam też taki z Sinsay bambusowy

1 polubienie

Ja już nie prasuję , jeśli chodzi o prasowanie to na ostatnim miejscu co mogę robić . Na początku troszkę prasowałam .

1 polubienie

Ja prasuję dalej :innocent: jak nie dam rady to chociaż pawinica przelecę żeby się pozbyć jeszcze tych drobnoustrojów :joy: ciekawe jak długo jeszcze będę to robić

1 polubienie

Ale w tych półkach na kółkach mam organizery dwa. W jednym mam pieluchy a w drugim mam maści i kremy

1 polubienie

Mi to brakuje czasu na te wszystkie czynności :face_with_peeking_eye:

Ja już coraz mniej prasuję , chyba że coś jest mocno wygniecione i trzeba wyprasować czyli jakieś sukieneczki, czy rampersy z koronkami i falbankami itd .

1 polubienie

@daruniax33 To ja w ogóle nie prasowałam. Jakoś mi się zupełnie nie chciało

1 polubienie

Ja pierwsze prania to prasowałam wszystko ale później to już pajacyki i body to mi się nie chciało . Ja swoich rzeczy też nigdy nie prasowałam tak odrazu po praniu . Oczywiście w pogniecionym nie wyjdę ani męża nie wypuszczę. Ale trochę ciuchów mamy, co nie wymagają prasowania, a tak to prasuję przed wyjściem albo przelatuję parownica .

1 polubienie

Ja właśnie muszę kupić parownice. Jaka masz ? Polecasz ?

1 polubienie

Ja mam to i jestem z niego zadowolona

1 polubienie

Oo i cena też mi się podoba :grin:

1 polubienie

I jak ta parownica się sprawdza działa to czy nie bardzo

Teraz jak nie mam czasu prasować, bo to trzeba deskę rozkładać podłączę parownice i po praniu szybciutko przelecę parą i do komody :joy:

1 polubienie