Organizatory na ubranka do komody

Oj tak był i teraz tam są kolejki . Choć dla mnie osobiście jak jadłam kiedyś to takie zwykłe jedzenie bez szału . Obok też jest bar mleczny i mi tam bardziej smakowało , lepiej doprawione i smaczniejsze .

O tak Mechelinki i Rewa sa super :heart: my tam czesto jesteśmy bo mamy dość blisko. Nawet mieliśmy kupować szeregowca w Mostach czyli przed Mechelinkami ale wybraliśmy mieszkanie w Gdyni ze względu na lepsze dojazdy do pracy.

No właśnie jak wyżej pisałam takie materiałowe do przywiązania z Sinsay

Aaa takie , ja sobie kupiłam na shein ale dla mnie na razie mało praktyczny. :frowning:

No tak jedynie dojazdy są przeszkodą bo naprawdę są to super okolice .

No pytanie jak masz zorganizowaną przestrzeń. Ja mam przewijak na łóżeczku i nie mam półki żadnej dookoła więc to jest super wygodne

2 polubienia

Jeśli ci się sprawdza to najważniejsze :heart::heart: ja sobie nie wyobrażam np bez przewijaka wtedy mam komunę obok i pudełka na pampersy maści i wodę :innocent:

Moj przewijak tez był na łóżeczko ale w sumie nie korzystałam z tego tak tylko kładłam na łóżko

My też mamy przewijak na łóżeczku, obok komoda i pierwsza szuflada przeznaczona na pampersy, podkłady, płatki, maści i wszystkie tego typu rzeczy dla maluszka. Nam się to świetnie sprawdza ale właśnie jak ktoś nie ma obok komody to taki wiszący organizer na łóżeczko to świetna alternatywa 🫶🏼

Jak kupowałam te wszystkie rzeczy i pokazywałam wizję mężowi to był strasznie sceptyczny ale jak sam używa to mówi że jednak dobrze to zorganizowałam :joy:

1 polubienie

To nie tylko Twój mąż miał takie nastawienie, mój partner też ale później przyznał mi rację :face_with_hand_over_mouth::joy:

A mój to jeszcze doradzał co gdzie będzie lepiej i wygodnie :rofl:.

Na początku nie korzystała z przewijaka na łóżeczku bo po cc było mi wygodniej na łóżku siedząc niż stać a potem mały był ruchliwy i bałam się że mi spadnie

@Mom.of.two @daruniax33 jakby on miał koncik małego organizować tak jak chciał to omatko :joy::joy::joy:

1 polubienie

Kilka rad wzięłam do serca ale resztę po swojemu . :rofl:

1 polubienie

Ja pozwoliłam mu wybrać miejsce na obrazki, racja coś musiało być po jego myśli :joy:

Jakbyś nie dała mu nic zadecydować to później to jego męskie ego by było wkurzone .

Oj taak :joy: chociaż tyle niech ma od życia

1 polubienie

To u nas dokładnie tak samo :face_with_hand_over_mouth: myślę, że ciężko byłoby się odnaleźć nam :joy:

Ja mu robiłam room tour co gdzie jest i gdzie ma czegoś szukać a jak przyjdzie co do czego :sweat: