Organizatory na ubranka do komody

Bardzo ładna komoda podoba mi się poszukam coś takiego ale większa a gdzie zamawiałaś ?

U mnie to samo … straszne to jest , ile można sprzątać

My mamy przewijak na łóżeczku i do tego taki materiałowy organizer wiszący na podręczne przybory (pieluchy, maść do pupy, krem SPF, sól fizjologiczną i gazy) . Ubranka mam w szafie w pudełkach z Ikei i odpowiednikach z Sinsay a zapasy ubranek na przyszłość i jakieś prześcieradła itp trzymam pod łóżeczkiem

1 polubienie

A jaki masz organizer ? Gdzie kupowałaś ?

Tak moi znajomi robili bo kupili sobie mieszkanie obok i połączyli je. Z jednej łazienki zrobili garderobę właśnie :blush:

Super sprawa . Ja jestem zdania , że właśnie z takiego WC albo zrobić garderobę albo taką pralnię , jeżeli chodzi o mieszkanie. Bo wiadomo jak ma się duży dom to WC musi być albo dwie łazienki .

Ooooo nieźle. Fajnie by było połączyć dwa mieszkania. Mi się marzy w domu i garderoba w sypialni i spiżarnia

1 polubienie

W Sinsay, ale chyba są tylko stacjonarnie. Trzy kieszonki i sznureczki do zawiązania na łóżeczku :smiling_face:

1 polubienie

Mi przy pierwszym jak i przy drugim dziecku obecnie świetnie sprawdziły się organizery z Ikei model SKUBB :heart:

2 polubienia

Super są, też się w nie zaopatrzyłam, idealne do komody na takie malutkie ubranka :blush:

2 polubienia

Taaak, sprawdzają się idealnie do mini ubranek :baby:🫶🏼

1 polubienie

Nam też się super sprawdzają te organizery :blush:

@Michaska mój mąż by też chciał połączyć dwa mieszkania i czeka aż kawalwrka obok będzie na sprzedaż bo sasiad nie wytrzyma z płaczem naszego synka :sweat_smile:

2 polubienia

Myślisz że to go odstraszy ? :joy:

1 polubienie

Na razie się nie udało :sweat_smile: a mamy cienką scianę miedzy sobą więc trochę mu współczuje

1 polubienie

Pewnie ma nerwy ze stali :joy: ale trzymam kciuki żeby odpuścił :joy:

1 polubienie

Dzięki, tylko żeby za dużo nie chciał z taką sąsiadką za ścianą :sweat_smile:

1 polubienie

To za tania sprzedaż też trzymam kciuki :joy:

1 polubienie

Dzięki :heart::kissing_heart::heart_eyes: chociaż ja to bym dom chciała jednak wybudować. Mieszkanie w duzym mieście to dobra inwestycja ale co swój domek to swój.

1 polubienie

A to chyba je widziałam , chciałam zamówić i się wyprzedały

To obok nas są dwa mieszkania 3 pokojowe więc jakby jakieś było na sprzedaż to byśmy mieli mega duże mieszkanie po połączeniu. Podobno pod nami właśnie ktoś tak zrobił kiedyś :upside_down_face: