Organizatory na ubranka do komody

To ja specjalnie kupiłam taki kolor mebli żeby tego kurzu nie było widać :joy::joy:

1 polubienie

Ja mam parownice z lidla ale taką dużą jak w sklepach czasem mają i super nam sie sprawdza zwłaszcza do sukienek, koszul i marynarek. Firanki też lubię nią przejechać bo nie boję się, że tiul mi się stopi.

U nas kurzu jest pełno a do tego w łazience to ciagle bym musiała podłogę odkurzać. Kiedyś tak na to uwagi nie zwracałama ale teraz przy dziecku to bardziej mi się w oczy rzuca.

1 polubienie

Dobra taktyka, myslisz, ze bakterie tez uda sie przechytrzyc? :rofl:

1 polubienie

Nawet nie mów , w Łazience to cały czas ten syf na podłodze :confused:
@Sylwia96 chcialsbym :joy::joy:

1 polubienie

Nooo to taka parownica to ma sen. Mi się wydaje z te małe z Lidla czy biedry nie spełniają tak swojego zadania jak taka profesjonalna.

Ja dbałam o to by było mało mebli otwartych właśnie po to by nie mieć kurzu na nich. Głównie mam szafy. Takich półek do przetarcia mam nie dużo ale faktycznie kurzu po tygodniu to jest na 2-3 mm tak się kurzy

1 polubienie

U mnie tak samo kusz co posprzątam to znowu kusz czy jak umyjesz podłogę to dziecko przychodzi z dworu i znowu brudna podłoga

Ja tez mam większość mebli zamkniętych , ale takie półki z perfumami czy książkami są otwarte i no mimo że na moich meblach nie widać to przejechaniu szmatką maskara :joy:

1 polubienie

Ja widzę na wannie. Mam obudowaną i mam taką półeczkę. Co ją przecieram to aż szary kurz takie kłębuszki ….:face_with_peeking_eye:

A w łazience to nie wiem od czego tak ten kurz powstaje ;(

Mi się wydaje że wszędzie się roznosi

Taka właśnie mi się marzy ale nie mam za bardzo gdzie jej trzymać . Ale to jest duży komfort i najlepiej jeszcze garderoba do tego .
U mnie łazienka to samo wiecznie kurz , z resztą wszędzie kurz .

1 polubienie

To są chyba bardzo dobre te organizatory i cena też spoko

Bardzo praktyczne ! I cena też super

1 polubienie

@Karolinnna kurz w łazience to ma jakieś magiczne zdolności rozmnażania się :see_no_evil:

@Michaska @daruniax33 taka duża parownica jest super i właśnie marzy mi się garderoba i tam taka parownica :heart: a na razie stoi w sypialni i zajmuje miejsce

1 polubienie

Oh tak to też jest moje marzenie . Już widzę przed oczami półki , wieszaki wszystko poukładane i wreszcie nie brakuje miejsca . :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Garderoba mi się od zawsze marzyła :heart_eyes: każda bluzeczka na osobnym wieszaku awww :smiling_face_with_three_hearts: w nowym domu jest mała , ale jest !:heart_eyes:

1 polubienie

Zazdroszczę :smiling_face_with_three_hearts: mała ale garderoba więc już masz marzenię w jakimś stopniu spełnione

1 polubienie

Ja jak będę miała kiedyś dom to taką parownice kupię :smiling_face_with_three_hearts:

Kurz w lazanie może być z jakiś ręczników jak się je czepię czy rozwiesza albo po prostu z domu bo się przemieszcza

1 polubienie

Ja bym z małej też się cieszyła , żałuję że nie wzięliśmy trochę większego mieszkania z osobnym WC w projekcie i z tego ludzie robili właśnie sobie taką małą garderobę .

1 polubienie

Mamy tą: LIMFJORDEN
Komoda LIMFJORDEN 4 szuflady kolor ciemny naturalny dąb

W rzeczywistości cały kącik malucha wygląda tak

1 polubienie