Ja karmie z piersi to nie mam tak łatwo ![]()
![]()
Ja tak samo ![]()
Ja też ale na wyjazd muszę mieć odciągnięte bo byśmy się karmili w nieskończoność ![]()
Ten sen się też zmienia z wiekiem malucha. Na początku śpi twardo, potem przy skokach rozwojowych i w miarę jak mu się such wyostrza to śpi bardziej czujne a potem znów śpi twardo. Mój teraz są noce czy drzemki ze śpi bardzo twardo. A syn szwagierki co ma 5 lat to śpi jak zabity
Taki głodomor ? ![]()
Przeważnie długo zajmuje nam karmienie piersią
tak godzinke aż się naje to na spokojnie
O wow to długo
Ale tak to glodomor , nawet położna się dziwiła jak była , że zjadła odbił i za 5 min szuka cyca dalej ![]()
![]()
Kurczę to dosyć sporo czasu wam zajmuje karmienie, mi też najwygodniej na wyjście odciągnąć bo z butelki to szybka akcja
Pytałam położnej czy to normalne że tyle je , powiedziała że tak , o 17 słończyl jeść byliśmy na polu i znowu afera i szuka jedzenia
i powtórka z rozrywki
O kurczę to zdecydowanie często szuka cyca ale może też po prostu potrzebuje tej bliskości ![]()
Karmcie się i korzystajcie z tego wspólnego czasu tyle ile potrzebuje dzidzia
![]()
Hahaha
to dobrze, że u Was proste drogi! ![]()
![]()
![]()
Tak, mi też mówiła pediatra że to normalne i że karmi się na zadanie i dziecko nim się nauczy jeść z piersi sprawnie to potrzebuje na to czadu. Mój teraz momentalnie ściąga z piersi mleko
Staramy się takie drogi wybierać na spacery, bo jak trzepie to nie ma spania i są nerwy ![]()
Też karmie na ż ądanie
Dziś wyjątkowo bardzo dużo potrzebuje tego jedzonka. Ja tam nie narzekam mogłabym go karmić cały dzien tylko on mi ulewa po tym jedzonku nie często ale się mu zdarzy
Rozumiem, jeśli właśnie nie lubi i się złości to zdecydowanie tak trzeba ![]()
Dla mnie odbijanie to najgorsze jest
Moja to też glodomor, cały czas przy cycu chciałaby być
dla mnie odbijanie też masakra. A odbijacie po każdym karmieniu ?
Mi po piersi nie chciał odbijać a po butelce już odbił i pytałam lekarza czy fo norlamne a ona że po piesi nie musi ale i tak go próbuje odbić