Organizatory na ubranka do komody

Ja po karmieniu uwielbiam jak daje go na ramię żeby odbić i wtedy powoli mi zasypia

1 polubienie

U nas to samo - nierówna droga to najlepsza trasa :grin::grin:

Też tak zawsze robimy :smiling_face_with_three_hearts: nawet teraz zasnął mi na ramieniu po karmieniu :heart_eyes: nie powiem ale słodkie to jest mega :face_holding_back_tears:

1 polubienie

@Mom.of.two Twój ma szansę po tym co piszesz, moja to tak sama nie zaśnie :see_no_evil: trzeba ubujać i liczyć się z tym że jak przychodzi pora drzemki to wstępuje w nią wola walki bo “jestem zmęczona ale nie chcę spać”

1 polubienie

Pamiętam po pierwszej córce tą walkę ze snem :face_with_peeking_eye: to było mega ciężkie, bo można było stawać na rzęsach, chodzić, bujać, lulać a i tak spanie nie wchodziło :joy:

1 polubienie

Tylko ja mam wózek typowo miejski i cięższe trasy to nie są dla mojego wózka więc raczej unikam .

Ja ogolenie unikałam trzepania małym i wożenia go w domu cały czas. Tylko to robiłam do zaśnięcia i tylko jak było to konieczne. Nie chciałam młodego przyzwyczajać nadmiernie do tego bo maluchy to mali “terrorysci” i potem czołówiek nie da rady :rofl:

No jak się przyzwyczai do czegoś to później nie ma zmiłuj więc też trzeba z wszystkim uważać .

2 polubienia

Nasz nie lubi stawania. Trzeba chodzić i zazdroszczę tym mama co siedzą w parku na ławce z gondolą

1 polubienie

Moja też zawsze jak jedziemy jest dobrze , stajemy to afera :face_with_peeking_eye: to samo w wózku :see_no_evil:

@Mamusia1 nie ma stania i spania :see_no_evil:

Dba o moją formę nie powiem :smiley:

Dziś byliśmy w trasie i całą drogę przespał mąż poszedł do sklepu a ten od razu się obudził i aferka bo nie jedzie :joy:

1 polubienie

Mój syn dziś cały dzień śpi aż zaczęliśmy się martwić :face_with_peeking_eye: ale gorąco jest a teraz jeszcze w aucie w trasie to mu sie dobrze śpi

1 polubienie

Może taki dzień. Mój dziś po żłobku poszedł na drugą drzemkę a normalnie już nie idzie spać po żłobku. I spał 45 min

Mógłby tak pospać w dzień :see_no_evil:
@Karolinnna i nie da się w żaden sposób uspokoić , dopiero jak ruszy się dalej :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja miałam mleczko to się uspokoił :joy:

U nas jak już mocno przyśnie to bez problemu możemy stanąć, cieszę się że tak jest, bo jak jestem z córką na placu zabaw i potrzebuje coś ode mnie to nie martwię się, że stanę i dzidzion się obudzi :face_with_hand_over_mouth: u nas też dzisiaj dużo więcej spania, bo i na brzuszku pospał chyba z 2h a później też w wózku miał dłuższe drzemki :smiling_face:

2 polubienia

W sumie my też nie mamy takiego “terenowego” ale chodniki takie są ze w sumie ciężko by jechać taką idealną drogą, wybojów u nas pełno :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

To dziś jakiś dzień bobasy mają senny

Mój synu z takich terenów nie byłby zadowolony :joy:

@Mamusia1 Cos im musiało podpasować, że tak ładnie spali :smiling_face_with_three_hearts: