Chyba nie ma reguły na to, kiedyś przyjdzie czas, że to minie ![]()
Ja też myślałam, że osteopata to jakiś pic na wodę ale nam pomógł. Fizji też ale wiadomo to zależy na kogo się trafi, jakie dziecko się ma i jaki jest problem.
Ja jeszcze nie jechałam tramwajem z wózkiem . Myślę , że jak już przejdziemy na spacerówkę to wtedy się przejedziemy .
@Mamusia1 @Mom.of.two u nas różnie z światłami , jak krótko po wyjechaniu to się przebudzi i za marudzi ale jak już trochę dłużej jedziemy to się nie budzi . Więc też loteria w sumie .
Ale że lepiej będzie czy gorzej ? ![]()
Liczę na to, że będzie tylko lepiej ![]()
@daruniax33 Te światła to właśnie taka loteria ![]()
W Sinsay jest fajny organizer. Ma uchwyty i jest pojemny. Do tego przegródki są wyjmowane i można prać go w pralce.
Moja córka to samo , śpi cały czas a tylko się zatrzymaj ![]()
![]()
Dziś pojechaliśmy do parku i jak jechaliśmy było dobrze stanęliśmy trochę w korku to już aferka ![]()
![]()
Noo to każe dziecko ma to samo ![]()
W sumie to gondola też nie jechałam bo nie było takiej potrzeby
ja jadę tramwajem codziennie do żłobka bo tak mi wygodniej … bo nie ma tam gdzie zaparkować
On lubi jak się tłucze
w wózku też dziś jak tylko stanął w miejscu już była aferka
Nie ma stania ![]()
![]()
![]()
To u nas stanąć z wózkiem możemy jak zaśnie ale nienawidzi jak idziemy po nierównych drogach, tak się denerwuje, że zasnąć nie może. Musi mieć równy chodnik albo jakaś gładka ścieżkę ![]()
O nasza też nie lubi nierówności ![]()
No jak mój młody był mały i jeździł w gondoli to jak szłam na spacer (a nie lubił jeździć w gondoli gdy nie spał) i moja mówiła siadamy na ławce bo śpi to od razu się budził jak stawałam. Więc ona siedziała a ja stałam o wózkiem jechałam ![]()
To u nas podobnie , lubi nierówności i wszystko co buja . Prześpi całą drogę na spacerze ale jak na ławce chce posiedzieć to często się obudzi
.
U nas to lubi jak trzepie ![]()
![]()
Spokojne dzieciaczki to chyba będą ![]()
@Karolinnna moj nienawidzi, tak sam jak lulania, najlepiej do spania go odłożyć dać pieluszkę do przytulenia i smoczusia i żeby sobie sam zasnął ![]()
Chciałbym tak żeby mi zasypiał ![]()
tak to musi być tulenie lulanie i cyc ![]()
A ja bym czasami chciała tak nosić i lulać ![]()
Nie powiem bo czasami po karmieniu tak go trzymam na rękach jak sobie smacznie śpi bo szkoda mi odłożyć ![]()
Czasami też jak go nosimy a rozmawiamy to sobie tak zasypia na rękach i nic mu wtedy nie przeszkadza ![]()