Organizatory na ubranka do komody

Chyba nie ma reguły na to, kiedyś przyjdzie czas, że to minie :smiling_face:

Ja też myślałam, że osteopata to jakiś pic na wodę ale nam pomógł. Fizji też ale wiadomo to zależy na kogo się trafi, jakie dziecko się ma i jaki jest problem.

Ja jeszcze nie jechałam tramwajem z wózkiem . Myślę , że jak już przejdziemy na spacerówkę to wtedy się przejedziemy .
@Mamusia1 @Mom.of.two u nas różnie z światłami , jak krótko po wyjechaniu to się przebudzi i za marudzi ale jak już trochę dłużej jedziemy to się nie budzi . Więc też loteria w sumie .

Ale że lepiej będzie czy gorzej ? :joy:

1 polubienie

Liczę na to, że będzie tylko lepiej :face_with_hand_over_mouth:

@daruniax33 Te światła to właśnie taka loteria :joy:

1 polubienie

W Sinsay jest fajny organizer. Ma uchwyty i jest pojemny. Do tego przegródki są wyjmowane i można prać go w pralce.

Moja córka to samo , śpi cały czas a tylko się zatrzymaj :rofl::see_no_evil:

Dziś pojechaliśmy do parku i jak jechaliśmy było dobrze stanęliśmy trochę w korku to już aferka :laughing::laughing:

Noo to każe dziecko ma to samo :smiley:

W sumie to gondola też nie jechałam bo nie było takiej potrzeby :rofl:ja jadę tramwajem codziennie do żłobka bo tak mi wygodniej … bo nie ma tam gdzie zaparkować

On lubi jak się tłucze :laughing: w wózku też dziś jak tylko stanął w miejscu już była aferka

1 polubienie

Nie ma stania :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To u nas stanąć z wózkiem możemy jak zaśnie ale nienawidzi jak idziemy po nierównych drogach, tak się denerwuje, że zasnąć nie może. Musi mieć równy chodnik albo jakaś gładka ścieżkę :face_with_peeking_eye:

O nasza też nie lubi nierówności :see_no_evil:

1 polubienie

No jak mój młody był mały i jeździł w gondoli to jak szłam na spacer (a nie lubił jeździć w gondoli gdy nie spał) i moja mówiła siadamy na ławce bo śpi to od razu się budził jak stawałam. Więc ona siedziała a ja stałam o wózkiem jechałam :sweat_smile:

To u nas podobnie , lubi nierówności i wszystko co buja . Prześpi całą drogę na spacerze ale jak na ławce chce posiedzieć to często się obudzi :rofl:.

U nas to lubi jak trzepie :joy::joy:

Spokojne dzieciaczki to chyba będą :face_with_hand_over_mouth:

@Karolinnna moj nienawidzi, tak sam jak lulania, najlepiej do spania go odłożyć dać pieluszkę do przytulenia i smoczusia i żeby sobie sam zasnął :face_holding_back_tears:

Chciałbym tak żeby mi zasypiał :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: tak to musi być tulenie lulanie i cyc :joy:

2 polubienia

A ja bym czasami chciała tak nosić i lulać :face_holding_back_tears:
Nie powiem bo czasami po karmieniu tak go trzymam na rękach jak sobie smacznie śpi bo szkoda mi odłożyć :face_holding_back_tears:
Czasami też jak go nosimy a rozmawiamy to sobie tak zasypia na rękach i nic mu wtedy nie przeszkadza :face_with_peeking_eye:

1 polubienie