Nie no w końcu się znajdzie ktoś kto pomoce ale czasem to droga przez mękę i stes
Ja oglądam tego fizjoterapeutę dr Adama Markiewicza Co pisałyśmy wcześniej i podglądam co nieco u niego
No to jakiś czas temu pisałyśmy o nim i mój mąż nadal podpatruje go na tiktoku i więcej rzeczy robimy od niego z filmików niż od naszej fizjo . ![]()
![]()
![]()
Oo i to pokazuje że lepiej ufać jemu ![]()
![]()
Też go podpatruje
nie wiem dlaczego ale wzbudził jakoś moje zaufanie i wszystko świetnie tłumaczy ![]()
Mądrego to aż miło posłuchać ![]()
Oo ja nie mam w sypialni śmietnika, zawsze wkładam w woreczek i rano tatuś wynosi ![]()
My kupiłyśmy kosz na pieluchy na szczęście używany bo gdybym dała za niego 200 zł było by mi przykro ![]()
mamy angelcare , ma tubę w środku i strasznie mało pampersów miesici ale trzyma smrodki żeby się nie unosiły w pokoju
Ja miałam kupiony ten zestaw z Ikei co ma śmietnik i kilka pudełek do zawieszenia ale nie udało nam się tego przy tym łóżeczku sensownie użyć. To jest taki plastikowy, na haczykach i po prostu jak idziemy na spacer albo raz czy dwa razy dziennie wynosimy. Mieści dużo ![]()
Ja też go oglądam bo np też nie wiedziałam jak dokładnie wkładać i wyjmować z fotelika
I fajny jeszcze sposób od niego jak córeczka płacze w foteliku to żeby tak bujać i faktycznie pomaga w sekundzie .
Taaak, też to stosujemy i faktycznie działa 🫶🏼
U nas często był płacz przy wkładaniu małego do fotelika, nie wiem ale od początku jakoś się nie koniecznie polubił z nim, ale znalazłam na to sposób. Jak go wkładamy to albo mówię do niego albo mu śpiewam i jest taki zapatrzony, że nawet nie reaguje już na to, że jest wkładany do fotelika ![]()
U nas jest czasami właśnie to bujanie pomaga ale jak tylko samochód ruszy to zasypia . Więc tylko kwestia jest zejścia do hali garażowej ![]()
U nas też tak jest. Jak młodego wyszalejemy k wsadzimy do auta by gdzieś jechać to momentalnie zasypia
a wczoraj jak wracam od rodziców tramwajem to zasnął jak tylko weszliśmy. Lubi zapytać w tramwaju
U nas najgorsze jest zatrzymywanie na światłach ![]()
To u nas bardzo podobnie
Jak ruszy auto to już pełen chill jest 🫶🏼
@Mamusia1 Tak, te postoje na światłach są denerwujące ![]()
Syn ma radar i jak stajemy od razu marudzi ![]()
U nas to samo, zaraz jest marudzenie, bo chyba, że wcześniej przyśnie głęboko to jedziemy bez problemu z takimi postojami na światła ![]()
To zawsze jest loteria
Ale zazwyczaj czuje i tez chwile przed dojechaniem do celu lubi się odpalać ![]()
![]()
![]()
u mnie jak tylko parkujemy i auto zaczyna pieczęć to oczy ma jak 5 zł ![]()