Ale pod kolor ubrany! ![]()
Dzisiaj dotarl
od razu byl testowany
spodobalo mu sie i zaczal pic wiecej
a o to chodzilo bo malo pil ![]()
Kubek suuuper ![]()
Ten kubek to naprawdę fajne urządzenie. Super wyprofilowany z uchwytami. Nie za duży nie za mały, w sam raz do dziecięcych rączek. Dziecko pije normalnie ale jednak mniej leci. Nie jest to niekapek ale właśnie o to chodzi żeby był to zwykły kubek. Dla mnie super, polecam go.
Kubek naprawdę pomaga w nauce picia, polecam
U nas też cały mokry
ale to prawda ani razu się nie zakrztusił
Mój synek też uwielbia pić ![]()
Moja też lubi pić ![]()
Ooo super, też taki kubek zamówię ![]()
Ja go zamówiłam i czekam za kurierem, dzięki za polecenia ![]()
jeeeejku jakie śliczne oczka ![]()
kubki są na prawdę super .!! dostałam okazje testować ja jestem bardzo zadowolona
Słodkie i dają czasem w kosc ![]()
![]()
![]()
![]()
Testowaliśmy kubeczek i sprawdza się genialnie . Syn odrazu załapał , do tego piękne kolorki ! Polecam
U nas jeszcze chwilke musimy poczekac, bo maluch 4 miesiac zaczął, ale juz nie mozemy sie doczekać ![]()
Mój też pije bez tego w środku. Teraz wola żeby mu mleko tam robic. Jest super wyprofilowany
Nie wiem kto bardziej uwielbia ten kubek ja czy mój syn, super się sprawdza, zatyczka pomaga w piciu bo leci ciurkie. Ciesze się że zdecydowaliśmy się właśnie na niego
Jes,cze nie testowaliśmy ale wygląda obiecująco
to rozwiązanie, którego poszukiwałam - kształt podobny do doidy cup, zabezpieczenie jak w reflo - na liście do wypróbowania!
U nas super się sprawdza , dałam też do żłobka niektóre mamy o nim nie słyszały a jest genialny !
Kubeczek jest super, lekki i poręczny dzięki czemu córka łatwo go chwyta również sama, dzięki osłonce nie wylewa na siebie wody ale też nie powoduje ona całkowitej blokady przepływu dzięki czemu dziecko uczy sie jak później pić z otwartego kubeczka