To idealne rozwiązanie dla każdego malucha, który uczy się pic.Dzięki wkładce, która jest w środku kubka, dziecko się nie zaleje,latwy w myciu
Idealny dla małych rączek dzieci.
U nas kubek już przetestowany i sprawdził się świetnie!
Zanim go otrzymaliśmy podawaliśmy synowi wodę z butelki i bardzo mu to nie odpowiadało! Tak jakby oczekiwał mleka w środku, a tu jakieś oszustwo ![]()
Natomiast z kubeczka pije bardzo chętnie! Łapie rączkami za uchwyt i wspólnie uczymy się z niego pić
Wiadomo, że trochę wody zawsze wyląduje na brodzie, ale to na pewno jest o wiele mniej niż gdyby od razu pił z otwartego kubka. Bardzo bardzo polecam! ![]()
Czekamy na nowe kolory , kubeczek nam się sprawdza u babci i w domku dziecko dzięki niemu szybko nauczyło się pić z otwartego kubka ![]()
Jestem po testach kubeczka i muszę przyznać że jest rewelacyjny
robotę robi ta wkładka. Synek pije niewielkie ilości wody i dzięki temu się nie krztusi a i wkładka chroni nieco przed wylewaniem wody
Dodatkowo jest przezroczysty więc widać jak leci woda i kiedy dotrze do buzi maluszka. Jest też lekki i odpowiednio wyprofilowany dla małych rączek. Jestem bardzo zadowolona z tego kubeczka.
kubeczek jest genialny ma raczki co ułatwia dziecku trzymanie
kształt jest bardzo dobrze przemyślany i wtacwkladka spowalniajaca
dzięki temu produktowi rozszerzanie diety idzie nam bardzo sprawnie
jest wytrzymały łatwy w utrzymaniu czystości
Ja tylko dodam, że kolory są przepiękne ![]()
ale chciałoby się taki jasny błękit ![]()
![]()
Nam się sprawdzał genialnie na początku rozszerzania diety , dziecko szybko załapało , kolory piękne i design ładny . Polecam na początek !
Mieliśmy okazję przetestować kubek treningowy z córką synek jeszcze nie próbował bo jest za mały
ale córeczka świetnie sobie radzi pijąc z tego kubka. Super że posiada ogranicznik który uniemożliwia wylanie się płynu.
Kubek naprawdę jest świetny i uczy pić dziecko z zwykłego kubka .
Ì
Kubeczek jest genialny! Zaczęliśmy rozszerzanie diety i podawanie wody od niego. Póki co my więcej pomagamy synkowi w piciu, ale jak synek już będzie sam siedział to myślę że picie nie będzie sprawiało mu problemu.
Ogromny plus za wkładkę która ogranicza wypływanie wody w za dużej ilości. Wkładka jest tak skonstruowana że myślę że dziecko samodzielnie jej nie odkręci.
Kubek łatwo się czyści i szybko schnie. Ma wygodne dla malucha uchwyty.
Już rozumiem skąd tyle zachwytów nad tym kubkiem ![]()
U mnie z kubka tego zaczal pic samodzielnie jak mial 1.5 roku… nie wiem czy wszystkie dzieci tak maja czy tylko moj
teraz to tylkoni wylacznie z kubke Genius pije
jest zadowolony ze moze pic jak starsze rodzienstwo