Opinie osób testujących kubek treningowy LOVI Genius

To idealne rozwiązanie dla każdego malucha, który uczy się pic.Dzięki wkładce, która jest w środku kubka, dziecko się nie zaleje,latwy w myciu :slight_smile: Idealny dla małych rączek dzieci.

U nas kubek już przetestowany i sprawdził się świetnie!
Zanim go otrzymaliśmy podawaliśmy synowi wodę z butelki i bardzo mu to nie odpowiadało! Tak jakby oczekiwał mleka w środku, a tu jakieś oszustwo :sweat_smile:
Natomiast z kubeczka pije bardzo chętnie! Łapie rączkami za uchwyt i wspólnie uczymy się z niego pić :blush: Wiadomo, że trochę wody zawsze wyląduje na brodzie, ale to na pewno jest o wiele mniej niż gdyby od razu pił z otwartego kubka. Bardzo bardzo polecam! :heart:

Czekamy na nowe kolory , kubeczek nam się sprawdza u babci i w domku dziecko dzięki niemu szybko nauczyło się pić z otwartego kubka :slight_smile:

Jestem po testach kubeczka i muszę przyznać że jest rewelacyjny :partying_face: robotę robi ta wkładka. Synek pije niewielkie ilości wody i dzięki temu się nie krztusi a i wkładka chroni nieco przed wylewaniem wody :smiling_face_with_three_hearts: Dodatkowo jest przezroczysty więc widać jak leci woda i kiedy dotrze do buzi maluszka. Jest też lekki i odpowiednio wyprofilowany dla małych rączek. Jestem bardzo zadowolona z tego kubeczka.

1 polubienie

kubeczek jest genialny ma raczki co ułatwia dziecku trzymanie
kształt jest bardzo dobrze przemyślany i wtacwkladka spowalniajaca
dzięki temu produktowi rozszerzanie diety idzie nam bardzo sprawnie
jest wytrzymały łatwy w utrzymaniu czystości

Ja tylko dodam, że kolory są przepiękne :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts: ale chciałoby się taki jasny błękit :rofl::hear_no_evil:

Nam się sprawdzał genialnie na początku rozszerzania diety , dziecko szybko załapało , kolory piękne i design ładny . Polecam na początek !

1 polubienie

Mieliśmy okazję przetestować kubek treningowy z córką synek jeszcze nie próbował bo jest za mały :smile: ale córeczka świetnie sobie radzi pijąc z tego kubka. Super że posiada ogranicznik który uniemożliwia wylanie się płynu.
Kubek naprawdę jest świetny i uczy pić dziecko z zwykłego kubka .

Ì