No dzkeci maja symptom przygryzania podczas picia… to sie jakos nazywa… pamietam starszy syn cos takiego mial to lelarz powiedzial ze to normalne bonjak pije z butelki to smoczek tez przygryza i oni tak odruchowo to robia
Haha, wlasnie na grupie mamusiek z pazdziernika jest temat o pierwszym kubku i… oczywiscie wiadomo ze wszyscy polecaja ten co zawsze otwarty kubek, ale juz zaczynaja sie polecajki Geniusa od Lovi !
To już nie mogę się doczekać jak paczuszka do nas dojedzie
Właśnie myślałam o zakupie takiego kupka z ograniczonym przepływem, bo chcę nauczyć w końcu pić dziecko z otwartego kubeczka. Ten kubek na pewno bardzo nam w tym pomoże!
Zapowiada.sie super, czekam na nasz
ooojejej dobrze skończyło się wszystko dobrze
aż jestem ciekawa tego kubka. nigdy wcześniej o takim nie słyszałam . szkoda ze przy pierwszym dziecku takich nie widziałam
Kiedyś tego nie było. Super że są takie nowości
Wysyarczy chwila ja daje pic z ikea szklanki jak juz woła pić, a nie moge sie doczekacnaz bedzie Genius dzis tez z porcelanowego kawe mi zaczela pic , i sie oblala bo tam fusy inreszta kawy
Jako dziecko sama ugryzlam szklanke i sama spanikowałam wtedy
No dokładnie, kiedyś nikt o takich rzeczach nie myślał
@LOVI_Redakcja kiedy można spodziewać się wysyłki ;)? Córka juz bierze moje kubki z kawą i pije hehhee
Weszłan z ciekawości , myślałam. Że już są opinie
tak jak ja zaglądam co jakiś czas czy są może opinie
Pewnie w przyszłym tygodniu nie będzie no święto w czwartek
Ciekawe kiedy do nas dotrze
Pierwsza proba ! Calutki mokry ale to dlatego ze nim macha jak bidonem. Natomiast napil sie i chyba mu sie to sposobalo, nie zachłystnal sie a to dla mnie najwazniejsze !
ooo super ze masz okazje do przetestowania
Ooo super, my będziemy jutro testować
wszystko pod kolor