Opinie osób testujących kubek treningowy LOVI Genius

No dzkeci maja symptom przygryzania podczas picia… to sie jakos nazywa… pamietam starszy syn cos takiego mial to lelarz powiedzial ze to normalne bonjak pije z butelki to smoczek tez przygryza i oni tak odruchowo to robia :slight_smile:

Haha, wlasnie na grupie mamusiek z pazdziernika jest temat o pierwszym kubku i… oczywiscie wiadomo ze wszyscy polecaja ten co zawsze otwarty kubek, ale juz zaczynaja sie polecajki Geniusa od Lovi !

1 polubienie

To już nie mogę się doczekać jak paczuszka do nas dojedzie :smiling_face_with_three_hearts:

Właśnie myślałam o zakupie takiego kupka z ograniczonym przepływem, bo chcę nauczyć w końcu pić dziecko z otwartego kubeczka. Ten kubek na pewno bardzo nam w tym pomoże!

Zapowiada.sie super, czekam na nasz :+1:

ooojejej dobrze skończyło się wszystko dobrze

aż jestem ciekawa tego kubka. nigdy wcześniej o takim nie słyszałam . szkoda ze przy pierwszym dziecku takich nie widziałam :grinning:

1 polubienie

Kiedyś tego nie było. Super że są takie nowości

1 polubienie

Wysyarczy chwila ja daje pic z ikea szklanki jak juz woła pić, a nie moge sie doczekacnaz bedzie Genius :smiling_face::smiling_face: dzis tez z porcelanowego kawe mi zaczela pic , i sie oblala bo tam fusy inreszta kawy

Jako dziecko sama ugryzlam szklanke i sama spanikowałam wtedy :frowning:

No dokładnie, kiedyś nikt o takich rzeczach nie myślał

@LOVI_Redakcja kiedy można spodziewać się wysyłki ;)? Córka juz bierze moje kubki z kawą i pije hehhee :slight_smile:

Weszłan z ciekawości , myślałam. Że już są opinie

tak jak ja zaglądam co jakiś czas czy są może opinie :wink:

Pewnie w przyszłym tygodniu nie będzie no święto w czwartek

Ciekawe kiedy do nas dotrze :wink:

Pierwsza proba ! Calutki mokry ale to dlatego ze nim macha jak bidonem. Natomiast napil sie i chyba mu sie to sposobalo, nie zachłystnal sie a to dla mnie najwazniejsze !

4 polubienia

ooo super ze masz okazje do przetestowania :wink:

Ooo super, my będziemy jutro testować :smiley:

wszystko pod kolor :heart_eyes: