Kobieta dobrze wygląda przede wszystkim dla siebie.
Mój mąż to lubi mi dogryzać, że mi po ciąży zostało tu i ówdzie, chociaż… obecnie ważę 49 kg, bo mała wysysa ze mnie wszystko Brzuch no cóż jest jaki jest, nie najpiękniejszy, ale wiem, że potrzeba czasu i w tydzień nie pozbędę się skóry, która tworzyła się 9 miesięcy.
Dziewczyny jak się chce to wcześniej czy później zrzuci się te nadprogramowe kilogramy. Teraz idzie lato więc też będzie więcej ruchu a co się z tym wiąże kilogramy będą lecieć szybciej.
Ważne jest właśnie to, żeby być wytrwałym w postanowieniach i nie poddawać się. Pokazać wszystkim że jedna da się
margos 49 kg i mąż się czepia o cokolwiek? Masakra
Ja bym mu powiedziała, żeby spojrzał na siebie
O tak 49kg … Marzenia:-D
Dzięki Kasiu za stronkę:-) ale powiedz mi
Czy tam można też liczyć kalorie tego co się zjadłm czy tylko wyliczyć dzienne zapotrzebowanie bo nie mogę ogarnąć:-P?
Ja po ciazy spadlam juz do 45 kg ale maz juz zaczyna marudzic ze za chuda jestem wiem ze ma racje ale ciezkomi przytyc bo mam refluks.
Ja przed ciążą ważyłam 45 kg i chciałabym powrócić do tej wagi po ciąży. Ewentualnie 47 kg
Mam skłonność do rozstępów, dlatego bardzo dbałam o brzuch w czasie ciąży. Skupiłam się raczej na oliwce i balsamach. Nie miałam w ciaży żadnego rozstępu. W ciąży. Bo po porodzie nagle wyskoczyło mi mnóstwo na brzuchu, biodrach i udach. Pamiętajcie więc, żeby po porodzie również się smarować.
To ciekawe, co piszesz o tym oleju i zatosowaniu go na włosy. Ja mam bardzo słabe, mąż ma bardzo słabe, a moja 8 miesięczna córcia jeszcze bardzo krótkie. Może “wypróbuję” go na niej
Ja jak byłam mała też miałam bardzo słabe włosy i nie było wtedy takich specyfików jak teraz są. Moja ciocia tarła rzepę. Później wkładała ją go gazy i wcierała mi sok z niej w głowę. Pomogło jak najbardziej ale zapach nie jest najlepszy hehe :). Polecam spróbować na włoski ten olej bo pachnie bardzo ładnie. Ale pamiętaj że to jest tłuste polecam nakładać godzinę przed umyciem główki
Laurcia a ile masz wzrostu?
164 cm
Boże to bardzo szczupła jesteś. Ja jestem niższa a nigdy tyle nie ważyłam
Ja zawsze byłam szczupła i właśnie taka się najlepiej czuje a to chyba najważniejsze
Zawsze miałam niedowage ale wyniki jak miałam jakies robione to wszystkie zawsze dobre. Dołańczam fotke z przed ciąży tęsknke juz za taka sobą
Dziewczyny jak zobaczy ta fotkę bo mi są nigdzie nie wyświetla?
A przez telefon wchodzisz na forum ??
Bo mi na telefonie też nie wyświetla fotki, tylko na komputerze
Tak przez telefon i czasem od razu się wyświetlają a czasem nie widzę ich w ogóle i myślałam że trzeba w coś wejść:-P
Dodam jeszcze raz, może teraz Ci pójdzie
A jak nie to jeżeli posiadasz Instagram to zapraszam @laurcia_lala
Tam akurat nie mam tej fotki ale też są z przed ciąży
Zerknę któregoś dnia na kompie. Ja niestety teraz używam tylko tel bo przy synku nie da się komputera podłączyć
A ile maluszek ma ??
Prawie 14miesięcy ale jest straszny lobuziak i uwielbia kabelki każdy wypatrzyw i wyciągnie nawet zza regału:-P