Okres przy kp

OOO dziś mi się udało usunąć, nie wiem czemu wczoraj się mi nie edytowało:(

Mam i jak nadal brak okresu? Kurcze ciekawe jak to u mnie będzie jak na razie nadal się czyszczę a jestem już 6 tygodni i 4 dni po porodzie dopiero w poniedziałek będę dzwonić do ginekologa bo nie wiem czy w takiej sytuacji będzie mogła mnie zbadać niby to tylko plamienia no ale czasami coś pocieknie kurcze denerwuje się tym.

Gabi nie stresuj sie ja też tak długo się czyscilsm
I bałam się że za długo bo niby lekkie plamienia,dałam cienką wkładkę a tu zonk nagle pocieklo mocniej
Lekarz powiedział że mów I się że do około 6 tygodni ale może być krócej może być dłużej
Mi się skończyło oczyszczać to założyłam wkładkę j zaś ponad 6 tygodni takie naruszenia,plamienia
Teraz od kilku dni cisza więc mam nadzieję ze się ustopowslo

Aleks ja zawsze miałam do 6 tygodnia a teraz już po i dlatego panikuje ale skoro i ty tak masz i jest ok to już mi lżej a powiedz mi normalnie lekarz cię badał? Ja pewnie będę mieć usg dopochwowe bo mi będzie chciała sprawdzić szew macicy bo ja po cc.

No normalnie na fotelu pisprawdzsl a potem usg zrobił,a teraz idę się sprawdzić jak tam moja wkladka

A no to super to się muszę umówić na wizytę już teraz.

Aleks jasne można się kiedy umówić na jakąś kawkę.
Macie tam jakiś figlopark w mieście?Ja nie znam szczerze mówiąc jastrzębia.Wiem jak dojechać do Galerii Jastrzębskiej :wink:
Ty przeziębiona i ja też…kataru jako tako nie mam ale mnie gorączka ciągle męczy i ból głowy.Nagle mnie tak wzięło w czwartek.Dzisiaj odpoczywam cały dzień.Do poniedziałku muszę być na chodzie.W pracy zginą beze mnie…
I jak u gina?

Gabi powiem Ci że ja nie byłam zadowolona ze zmywarki…Musiałam płukać naczynia zanim je tam włożyłam a potem 2 dni zbierania,zaczynało śmierdzieć…ehh Chyba że u Ciebie się sprawdzi.Dla mnie szkoda kasy :wink: a wody jakoś dużo nie zaoszczędziłam.A na kapsułki też kasa idzie.Nam się jednego razu spaliła i nie planujemy nowej kupować :wink:

Ja przy Galerii mieszkam a dokładnie jakaś Ty jest bo ma z z córką jeździł
Do gina idę we wtorek bo pezełożyłam bo maz mial inna zmiane

Może tp zależy od modelu zmywarki, moja mama ma i sobie chwali, szwagierka i moja siostra też więc i ja chciałabym mieć :wink: zobaczymy jak to będzie, szczerze mówiąc to szukam też powodu do zmiany kuchni bo mam nie funkcjonalną i to z okapnikiem którego tak strasznie chcę się pozbyć by mieć więcej miejsca. No i lodówka pod zabudową yo przy dzieciach zły pomysł bo nie można nic przyczepić a dzieci chcą bo u innych widzieli hi hi

Gabi no nadal brak, pewnie jutro dostanę jak na złość. A dzis jest 38dc.

Poprawka dostałam okresu wrrr a jutro to wesele :frowning:
A już zaczęłam myśleć czy może jestem w ciąży, czy może gin się pomyliła :wink:

Aleks to trzeba się kiedy zgadać :wink:
A Ty na NFZ chodzisz do gina czy prywatnie? bo nie pamiętam…

Gabi my mieliśmy Weerpool ( czy jakoś tak) a moje koleżanki i teściowa mają Bosha i podobno jest kiepski.A różne mają wielkości i nikt nie jest zadowolony.Ja tam jednak wolę kuchnię bez zmywarki.A na tym miejscu mamy dodatkową półkę :wink:

Mama a jednak przeczucie Cię nie myliło… może nie będzie obfity.Najważniejsze żeby nie bolało :wink:

Prywatnie chodzę
MAM dobrze że już masz,bo Ci sie przeciągalo,chociaż szkoda że na to wesele…
Ja od 3 nie spie,najpierw Zosia na kp potem ja przebrać a jak już ja przrbrakam to sie takwybudzila ze lezy teraz piszczy,krzyczy na zabawki,pluje,na zabawy ja wzielo…pewnie Franka obudzi…

Mam oj tonie fajnie ale mam nadzieję że mimo wszystko będziesz się mogła bawić bez niepotrzebnego bólu a z drugiej strony chyba odetchnełaś z ulgą co,:slight_smile: chyba że chciałaś kolejnego brzdąca, a pamiętam że chciałaś mieć 3 :slight_smile:

To nie jest już aktualne Gabi. :wink: ostatnio ta dwójka daje w kość. :wink:
Już przeciekam strasznie i boli już wszystko :frowning:

MAM nie zazdroszczę…
Może weź ni spe czy coś żeby Cię nie bolało, a wesele na ktora

Ojej to szkoda dość że dyskomfort to jeszcze ogromny ból a tu jeszcze trzeba dzieci pilnować i latać za nimi kurcze no nie fajnie że akurat dzisiaj ta miesiączka bo pierwszego dnia zawsze boli mocniej (ja tak mam) mi nospa nigdy nie pomagała ja ratowałam się ibupromem ale że karmimy piersią to polecam paracetamol bo mi po cc pozwalano to brać i mega pomagało w bólu.

Gabi mi też sama nospa nie pomaga. muszę mieć tę forte i jednocześnie apap właśnie. Przed porodem nie miałam w ogóle problemu z miesiączkami. Teraz i tak jest nieźle, bo najgorsze były te pierwsze po porodzie, nawet z łóżka nie mogłam wstać z bólu.
MAM, okres tak jak już ma, że przychodzi w nieodpowiednim momencie. Mnie moje wyjątkowo rozczarowują ostatnio.

Wzięłam ibuprom, bo miałam w planach kilka godzin nie karmić i przeżyłam. Życzenia były składane w sali weselnej, więc skorzystałam, że kolejka do młodych była długa, to poszłam do wc i był to naprawdę ostatni dzwonek. Muszę pogadać z gin, bo to mnie męczy, ta obfitość (przepraszam, jeśli którąś z Was uraziłam)’

Na weselu byliśmy krótko, bo na pytanie “jak Arek” dostałam mmsa jak leży z autkiem na kanapie i bawi się stopą męża siostry. Zdenerwowałm się, bo wyglądał na znudzonego, a ona siedziała jakby tv oglądała. Powiedziałam do męża że jedziemy do domu, bo jeśli ona najpierw mówi, że chętnie z dzieckiem posiedzi a potem taki obrazek … są kredki, basen z piłkami, ksiazeczki, mnostwo zabawek a moje dziecko o tak oooooo leży, to nie było mi fajnie siedzieć. A sadziłam, że się uda do 22:00, bo właśnie mi Martynka usunęła.
Zła jestem, bo z dziećmi siedzieli teście, szwagierka i nawet męża brat. Cztery osoby, a dziecko się nudzi…

Mam ja się nie czuje urażona, :wink:
Kurcze to nie fajnie że masz aż taki obfity okres a przed ciążą też tak miałaś?
Szkoda że tak szybko z imprezki wrócilście, ale się nie dziwię ja z wesela brata po 20 do domu wróciłam z mężem bo byliśmy z 5 miesięczną córką i usadowili nas koło orkiestry i niestety nie dało się usiedziec z dzieckiem tam i nie chcieliśmy się męczyć więc wróciliśmy do domu. Powiem Ci że ja jak zostawiam dzieci z kimś to jak wracam to chwalą się nowymi rysunkami itp czyli zawsze spędzają aktywnie czas więc jestem zadowolona i z pewnością też bym się zdenerwowała gdyby opiekunowie trochę olali moje pociechy.