No dopiero mam pierwszy dzień a już użyłam bo mi się ciasto rozsypało na ziemię
i daje radę
najfajniejsze to to że szybko się wyciąga i odkurza. Nie trzeba wyciągać odkurzacz i podłączać żeby kilka okruszków sprzątnąć
jeszcze testuję czy wciąga wszystko
A masz ten sam? Na ile starcza Ci bateria ? @Michaska mnie nieraz wkurza, że jak wciągam piasek jak się wysypie z butów to go wciąga dobrze ale jak wyłączę to się wysypie i muszę jeszcze raz włączyć i pojeździć
Oooo to ja tego jeszcze nie zauważyłam
Tak, mam taki sam. Teraz też mi się tak zrobiło że jak go podniosłam to zwrócił trochę ale okazało się że przy samym wlocie do zbiornika ta gumka zatrzymała mi jakąś folię i jak ją wyjęłam to już tak się nie robi
To muszę mój dobrze wyczyścić
No ja wlasnie nigdy tam nie zagladalam, otwieralam zbiornik, wyciagalam wszysyko i tyle. A to chodzi o ten piczek co idzie ta rura juz
No ja właśnie też tak robię , a tam nigdy nie zaglądałam i dobrze że o tym napisałaś ![]()
Też się podlączę bo szukam czegoś fajnego do mopowania podlogi bo będziemy kompletować sprzęt do nowego domu😊
A ja teraz po 2 miesiącach użytkowania mogę powiedzieć z czystym sercem, że mega go polecam. Radzi sobie z kanapą, dywanem, płytkami i panelami. Mieszkanie 65 metrów odkurzam na raz, nie jest mega głośny, bo chyba że się włączy ten najsilniejszy tryb, ale mega się cieszę, że wybraliśmy ten ![]()
Ja mam ten Xiaomi Lite. I jest spoko ale do takiego doraźnego sprzątania. Bo tak dokładnie to wolę sprzątnąć zwykłym
Ja z koleii zwykłym to tylko odciągam katar , wygodą dla mnie jest brak kabla orzy odkurzaniu ![]()
![]()
![]()
Jesteś z tego zadowolona długo ci trzyma i dobrze ciągnie bo niedługo też będę kupować
No dosyć ciagnie , ale nie wiem w sumie na ile wytrzymuje , mam też małe mieszkanie
A bo ja kupiam jeden z temu , czy SHEIN już nie pamiętam i nie trzyma mi za długo a chciałam baterie dokupić to się nie znam i nie mogę znaleźć
A tego się ładuje , jak za tą cenę to myślę że jest okej
Ja bym się chyba nie odważyła kupować sprzętu z Chin bo właśnie bym się bała że nie znajdę części. Ale mój mąż kupić lusterko do auta i działa
i wyszło taniej niż w Polsce byśmy kupili
Ja akurat na temu i shein kupuję często jakieś takie właśnie rzeczy ![]()
I nie psują się?
Nie
Ale odkurzacza akurat nigdy nie kupowałam, moi sąsiedzi mają to sobie też chwalą ![]()
No to super że Ci się tak udało. W sumie to nie są drogie rzeczy więc może nie szkoda