Odkurzacz bezprzewodowy

A co to ta gumka do zamszu ? :wink:

Średnio raz na dwa dni i najczęściej go puszczam jak idziemy z małym na spacer, tak żeby po powrocie było już czyściutko :grinning: krzeseł nie podnoszę, on sobie tam manewruje między nimi :grinning: nigdzie mi nie utknął, jedynie trzeba uważać żeby na podłodze nie leżały jakieś wstążki czy skarpetki bo jak na nie najedzie to się zblokuja koła :grinning:

@ewelkar899_wp.pl - ja na zamszowe też używam gumki :grinning: to taka gumka jak gumka do mazania ale przeznaczona właśnie do zamszu :grinning:

O to musze sobie zobaczyc a gdzie kupujecie ?:slight_smile:

Jak upiłam na temu przy okazji kupowania bibelotów :grinning::grinning:

1 polubienie

Chyba na allegro zamawiałam, już nie pamiętam

1 polubienie

A czy taki odkurzacz można jakoś podłączyć do tego odkurzacza do czyszczenia smarków z nosa ?:sweat_smile: bo muszę wymienić odkurzacz i nie wiem czy taki bezprzewodowy czy klasyczny

Ja też nie wiedziałam co to jest ale dzisiaj w rosmannie mi się rzuciła w oczy.

@Kiniawes dzięki :grin:

1 polubienie

Ja nie sprawdzałam, bo my używamy elektrycznego aspiratora z Canpol
Ale podejrzewam, że jest opcja, tym bardziej, że odkurzacze bezprzewodowe „są w modzie”

Zazwyczaj są w tych aspiratprach różne końcówki tak żeby pasowało do odkurzaczy.

Widziałam jakiś czas temu że katarek ma przejściówkę do pionowych odkurzaczy. Ja korzystałam z aspiratora do odkurzacza, akumulatorowego i na baterie i jednak ten akumulatorowy jest najlepszy (mam z canpol). Z tym do odkurzacza denerwowało mnie że ciągle muszę go wyciągać no i było to nieporęczne. Chyba że masz zawsze odkurzacz pod ręką to wtedy nie jest to takie uciążliwe

1 polubienie

Ja właśnie przez to nawet nie kupiłam tego aspiratora do odkurzacza, bo jak siebie znam, to by mi się nie chciało co rusz odkurzacza wyciągać

Tak, mamy w domu jedynie odkurzacz pionowy i ten który sam jeździ, mąż chciał specjalnie kupować klasyczny odkurzacz ale się okazało, że do Katarka można kupić specjalną przejściówkę i bez problemu działa w odkurzaczu pionowym :wink:

1 polubienie

Wspaniale bo jednak przydaje mi się ten katarek jak jest taki konkret zawalony nos a nie zawsze uda mi sie dzieci namówić na płukanie zatok

@Kiniawes a ta przejściówka jest specjalna pod model odkurzacza? Czy będzie pasować do wszystkich pionowych ? :thinking:

Jest uniwersalna i pasuje do większości pionowych odkurzaczy :grinning: