A co to ta gumka do zamszu ? ![]()
Średnio raz na dwa dni i najczęściej go puszczam jak idziemy z małym na spacer, tak żeby po powrocie było już czyściutko
krzeseł nie podnoszę, on sobie tam manewruje między nimi
nigdzie mi nie utknął, jedynie trzeba uważać żeby na podłodze nie leżały jakieś wstążki czy skarpetki bo jak na nie najedzie to się zblokuja koła ![]()
@ewelkar899_wp.pl - ja na zamszowe też używam gumki
to taka gumka jak gumka do mazania ale przeznaczona właśnie do zamszu ![]()
O to musze sobie zobaczyc a gdzie kupujecie ?![]()
Jak upiłam na temu przy okazji kupowania bibelotów ![]()
![]()
Chyba na allegro zamawiałam, już nie pamiętam
A czy taki odkurzacz można jakoś podłączyć do tego odkurzacza do czyszczenia smarków z nosa ?
bo muszę wymienić odkurzacz i nie wiem czy taki bezprzewodowy czy klasyczny
Ja też nie wiedziałam co to jest ale dzisiaj w rosmannie mi się rzuciła w oczy.
@Kiniawes dzięki ![]()
Ja nie sprawdzałam, bo my używamy elektrycznego aspiratora z Canpol
Ale podejrzewam, że jest opcja, tym bardziej, że odkurzacze bezprzewodowe „są w modzie”
Zazwyczaj są w tych aspiratprach różne końcówki tak żeby pasowało do odkurzaczy.
Widziałam jakiś czas temu że katarek ma przejściówkę do pionowych odkurzaczy. Ja korzystałam z aspiratora do odkurzacza, akumulatorowego i na baterie i jednak ten akumulatorowy jest najlepszy (mam z canpol). Z tym do odkurzacza denerwowało mnie że ciągle muszę go wyciągać no i było to nieporęczne. Chyba że masz zawsze odkurzacz pod ręką to wtedy nie jest to takie uciążliwe
Ja właśnie przez to nawet nie kupiłam tego aspiratora do odkurzacza, bo jak siebie znam, to by mi się nie chciało co rusz odkurzacza wyciągać
Tak, mamy w domu jedynie odkurzacz pionowy i ten który sam jeździ, mąż chciał specjalnie kupować klasyczny odkurzacz ale się okazało, że do Katarka można kupić specjalną przejściówkę i bez problemu działa w odkurzaczu pionowym ![]()
Wspaniale bo jednak przydaje mi się ten katarek jak jest taki konkret zawalony nos a nie zawsze uda mi sie dzieci namówić na płukanie zatok
@Kiniawes a ta przejściówka jest specjalna pod model odkurzacza? Czy będzie pasować do wszystkich pionowych ? ![]()
Jest uniwersalna i pasuje do większości pionowych odkurzaczy ![]()