Odkurzacz bezprzewodowy

Moja kuzynka nawet lampę sufitową kupiła i nic się z nią nie dzieje, była tania i mówiła że jak się ledy wypalą to po prostu nie będzie szkoda wyrzucić i będzie mogła kupić kolejną

Nooo to trzeba właśnie tak podjeść do tego że jak coś to się wyrzuci

My mamy tego leasera z AliExpress chyba 300 i sprawdza się super

Ooo, a długo już go masz?

Póki co na szybko do odkurzania jest spoko , i się nie psuje . Tyle że tej drugiej baterii mi brakuje

Ja ten co dostałam do używam do szybkiego odkurzenia lub jak coś się wysypie. Normalnie sprzątam zwykłym

Ja tym co Ty masz używam codziennie , a zwykłym raz w tygodniu chyba . Bym jeszcze kupiła jakiś mop elektryczny

Ten co mam to bateria starcz na dwa sprzątania całego mieszkania. Minusem jest to ze ma szeroką szczotę i nie wszędzie wchodzi

Ja się uparłam na odkurzacz centralny w domu , mam nadzieję że mi się sprawdzi

Chodzi o mop?

Ooo to dasz znać bo ja widziałam taki ale bym się nie zdecydowała. Bo jak coś się zepsuje to kucie domu x🤔

Nie trzeba kuć - to co się może zepsuć to albo rura to wystarczy wymienić na inną albo jakąś część w odkurzaczu ale on jest zazwyczaj w innym pomieszczeniu, w ścianach są tylko rury. Ale mnie przy takim centralnym denerwowała ta rura - miałam w domu rodzinnym

No właśnie, w ścianach są rury. Jak coś utknie bo się wciągnie to kaplica

No u nas rury z odkurza są rozmieszczone po podłodze , pod ogrzewaniem podłogowym i wylewka :sweat_smile: nie są to jakieś wadliwe produkty u mnie dużo zanjaomych którzy budują albo się już wybudowali mają te odkurzacze i sobie chwalą :wink: my się zdecydowaliśmy na odkurzacz z wyjmowaną rurą ze ściany nie chciałam mieć tego żeby osobno rurę wpinać :heart:

No to może teraz jakoś technologia jest inna ale kurczę ja chyba mam myślenie starych czasów że jak coś tam się wciągnie o zatka t że była by katastrofa

Nie myślenie ludzi starych haha tylko logiczne myślenie , też miałam obawy ale powiedzieli mi że tam się nie ma jak zatkać a też będę patrzeć co odkurzam także liczę że wszystko będzie sprawne przez długie lata :face_holding_back_tears:

Nie no pewno, te rury to też mają dość dużą średnicę z tego co widziałam