Ja się ważę regularnie i utrzymuje wagę na czym najbardziej mi zależy. Tzn fajnie by było ze dwa kg jeszcze mniej ale musiałabym bardzo się pilnować i nie pozwalać sobie na nic bo i mnie tylko wtedy to działa a szczerze jakoś nie mam ciśnienia żeby było jeszcze mniej
Kinga, gratulacje! I dalszej wytrwałosci w postanowieniu!
Kinga widzisz czyli wytrwale dążysz do celu, także w Święta nie miałaś się czym przejmować, że zjadłaś trochę więcej. wszystko idzie po Twojej myśli i w dobrym kierunku już i tak pewnie czujesz różnicę w samopoczuciu.
gratulacje Kochana!
trzymam dalej kciuki za Ciebie, ale i tak wiem, że dasz radę.
już za niedługo będziesz się cieszyła płaską talią tak jak chciałaś.
Dziękuję dziewczyny
Marzy mi się 69cm w tali ale jeszcze duuużo mi zostało do zrzucenia
Właśnie wróciłam z godzinnego spaceru z mężem i synem Mąż bardzo szybko chodzi więc nie odpoczywałam
Poradzisz sobie i osiągniesz to o czym marzysz. ojj to mąż zafundował Ci trening spacerowy hehe.
ale przynajmniej miło spędziliście wspólnie czas.
Pewnie, trochę świeżego powietrza nam się przydało
Dziś trochę świętujemy więc nie pilnuję diety ale tylko dziś
Pochwal się co świętujęcie?
Kinga666 i tak tego dnia nie odczujesz na wadze na pewno. także nie ma się co ograniczać tylko korzystać chociaż w ten jeden dzień zapomnieć na chwilę o diecie i zaszaleć hehe.
Kinia ja maze żeby chociaż 70 w pasie było haha ale wałek zejść nie chce ;/
Świętowaliśmy Nowy rok:-)
Oj, 70cm to też byłoby fajnie
Kurcze ja 9 MC po porodzie a mam ponad 80
Dziś już poćwiczyć am ABS uda i dupski
To ja mam w talii prawie wasze wymarzone wymiary bo 71 ale to i tak najmniej jak kiedykolwiek miałam przed ciąża również. Ja raczej takiej budowy że słabe wciecie w talii
To zazdroszczę. Ja muszę się zmierzyć bo nie wiem dokładnie ile mam.
Ja na wcięcie w tali nie narzekam bo ile bym nie miala kg to ono zawsze jest wyraźne
Dziś w końcu dałam z siebie wszystko na treningu więc jestem dumna
Ale z dietą gorzej.
Najpierw Natan wariował i na obiad zjadlam trochę frytek po mężu bo nie dojadł a później pojechaliśmy na zakupy bo nic nie było. W każdym sklepie 50% po terminie. Nabiałam całkiem zepsuty, termin 17-21 grudnia. Wędliy tak samo, parówki do 27grudnia. A owoce i warzywa czarne. I to w każdym sklepie. Ja nie wiem jak oni mogą to sprzedawać przecież jakieś dziecko może to zjeść jeśli rodzic nie dopatrzy terminu
Tragedia w tych sklepach jest.
Kinga666 tak to jest jak nie ma się czasu nawet na porządny posiłek to na szybkiego je się co pod ręką. ojj Kochana tak to jest przed Świętami wariują z zamówieniami, a po Świętach sprzedają na siłę, żeby coś się wróciło… ale nieraz też jest tak, że czasami osoby kupują takie rzeczy i mimo, że nawet mają tego świadomość podają to dzieciom… Ale ja sobie tego nie wyobrażam wolę dołożyć i kupić normalnie niż żebym potem pluła sobie, że podałam dziecku przeterminowaną rzecz i coś nie daj Boże mogłoby mu się stać dlatego zawsze jak jestem w sklepie patrze na datę ważności… Raz mi się zdarzyła nieprzyjemna sytuacja jakoś to było, że sklepy były pozamykane i jedynie co było otwarte to bar, a jechaliśmy z mężem w gości i chciałam coś kupić dzieciom i z niechęcią weszłam tam i kupiłam 2 czekolady, wsiadłam do samochodu odjechaliśmy kawałek i popatrzyłam na termin ważności, a tam… przeterminowana jedna i druga pół roku, dacie wiarę pół roku… i dajcie coś takiego dzieciom do jedzenia… wróciliśmy zwróciłam czekoladę i już wolałam jechać bez słodyczy niż dać dzieciom takie czekolady… dramat, więcej tam nie pojechałam.
Teraz jest taki specyficzny okres przejscia w nowy rok i duuuzo staroci mozna w sklepie spotkac. Trzeba uwazac.
Oglądałam ostatnio program o jedzeniu po terminie. Było o wędliny tych pakowany, serach jogurty chyba i oczyma tam jeszcze i po badaniach okazało się ze jest to jeszcze dobre do spożycia. Owszem dziecku bym nie podała ale tak jest.
Aż się zmierzylam myślałam że mam w tali ponad 80 a tu 77 wiec 7 do zgubienia
A mnie dzisiaj rozkłada dziewczyny. Boorę się już od kilku godzin za wstanie z łóżka …
Kinia mam to samo chora jadę do pracy a czuje się okropnie