Kinga666, ale czujesz juz jakas roznice?
Nie chce zapeszać, ale mimo ostatniego braku czasu na regularne jedzenie i ćwiczenia coś tam widzę. Nawet weszłam w bardzo obcisłe spodnie które nosiłam przed ciążą Ledwo, ale weszłam
Kinga to tak jak ja nie nadrabiam na tym forum bo czasu brak teraz mam meza, to chce jak najwięcej czasu spędzić z nim i z synkiem a tu na forum staram sie pomoc.w tym co mogę pomoc. Co do kilogramów akurat nie temat dla mnie bo ja raczej sie nie chce odchudzic tylko przytyc;) niestety łatwe to jie jest a nawet trudniej niz schudnąć…bo na schudniecie mozna poćwiczyć a zeby przytyc to tylko jezc i jeść a jak sie juz zje to juz sie nie ma.ochoty.zeby ciagle jeść a w tym ciaglym biegu czasem to nawet czasu zjesc nie ma. Mam 153i waze tylko 40kg a rano nawet czasem 39także ja to mam ciezko;-( i czy po ciazy czy święta…nic nie przutylam juz od 5lat jak nie wiecej.
Kinga666, stare dzinsy są najlepszym wyznacznikiem tego czy kobieta schudła
Ewcia3, ojej to Ty faktycznie chudzinka. Choc przy tak niskim wzroscie to chyba wygladasz normalnir, prawda? Tzn. Zdrowo?
Ewcia, widocznie masz dobra przemiane materii
Oj ja w swoje spodnie z przed pierwszej ciąży to bym na pewno nie weszła. Chyba ze jedną nogą w dwie nogawki : )
Chodzi chodzi, nie ma wyjścia W końcu sporo za nią zapłaciliśmy hihiih
Jesteśmy po rozmowie z położną <3
Oboje zadowoleni.
Dziś zajęcia trwały prawie 3 h.
Po pierwszym porodzie mąż trochę przeginał, więc mam nadzieję że zajęcia dużo mu dadzą, i zrozumie że chociażby babyblues to nie był mój wymysł.
Marie a ile ma twoje pierwsze dziecko?
Mojemu mężowi w tej kwestii nawet szkoła rodzenia nir pomogła niestety i tak uważa że to wymyśl
ja dziś na wage stanęłam na szczęście waga w miejscu , okres dostałam więc się nie martwię bo zawsze więcej waże więc zważe sie za kilka dni
Ja przez wagę miałam po prostu depresje ale mąż na szczęście mnie z niej wyciągał bo sama nie dałabym rady.
Samodzielnie bardzo ciężko wyjść z depresji jest to ogólny bardzo zły stan. Jest to bardzo podstepna choroba na która trzeba bardzo uważać
Mi się udało bo mąż był dla mnie duźym wsparciem Później założyłam tu wątek i całkowicie “odżyłam”
Justyna, w styczniu będzie miała 4 latka
Na szkołę rodzenia głównie chodzimy dlatego, że prowadzi je położna z którą chciałabym rodzić, a nie miałabym w innym wypadku z nią żadnego kontaktu. Więc wolę zapłacić, pochodzić, ale być pod dobrą opieką. Bo wiem, że jak sama zobaczy że facet przegina to go ustawia do pionu. Bardzo pomaga i w czasie porodu i już po nim,w czasie połogu, nawału i KP. Kobieta anioł i także lumpexoholiczka jak ja hihihih:P
Dziewczyny za mną ostatni trening w tym roku 4x tabata na brzuch uda i pupę z obciążeniem życzę Wam żeby w nowym roku wasze postanowienia powrotu do sylwetki, treningów, diet i zdrowego odżywiania zostały spełnione i wszystkie inne również
i pamiętajcie że to tylko od Was zależy o wszystko zaczyna się w głowie
Dziękuję za ten wątek, mimo że już od dawna ćwiczę jest bardzo motywujacy w chwilach slabosci
Jak Sylwestra spedzacie Kochane?
Ja niestety w domu bez fajerwerków kolejny rok już 4i przyznam że w tym roku mi smutno z tego powodu bo mieliśmy wyjść ale synek się rozchorowal
Oczywiście w domu z maluszkiem dwójka starszych
I my w domku
Ja dziś znowu bez ćwiczeń przy okresie nie mam mocy
Kinga666 Kochana nie masz się czym martwić, bo i tak jeśli nawet coś “może” przytyjesz to zaraz zrzucisz, także nie masz się czym martwić. no to trening będziesz niezły miała tylko liczyć schody w jedną i w drugą stronę hehe
ledwo, ale samo to pokazuje jaki postęp zrobiłaś.
najważniejsze, że masz oparcie w mężu.
Agusia8 No to kochana możesz jeść, a jeść. wiadomo, że każda z nas ma inną przemianę jedna zaraz przytyje a druga może wcinać wszystko i nic to nie da, bo nie przytyje.
kinga001-89 kochana chwal się i pisz ja chętnie poczytam i super widzisz jak człowiek się zmobilizuje jak wszystko idzie w dobrym i zamierzonym kierunku. i daj koniecznie jak tam po wizycie czego się dowiedziałaś, bo to nie za ciekawie, ale może jednak operacja nie będzie potrzebna.
marieee89 jak tam po szkole rodzenia? opowiadaj.
bo My z mężem bardzo sobie chwalimy.
Ewcia2 widzisz kochana jedne chcą zrzucić ty chcesz przytyć i już przez tyle lat nic, ale może akurat uda Ci się jeszcze przybrać na wadze.
Ja w domku ale było fajnie
Dziewczyny już się zważyłam Jest 2kg mniej
Zaraz się pomierzę bo moźe to tylko woda.
Jest dobrze dziewczyny
Troche mi się faktycznie schudło
No i mamy motywacje
A jak tam u Was?