Ochraniacze do łóżeczka

Też byłam w szoku z tymi rozmiarami w Sinsay bo wszystko co zamówiłam w rozmiarze 62 różniło się znacząco . Jedno body mniejsze , drugie większe to samo pajacyki .

Oj tak ja tak samo widzę że te ubranka z synseya są jakieś ciaśniejsze a szczególnie w rekawkach a deszta body jest ok. I jak synkowi chcę założyć bodziaka to muszę wiekszy rozmiar bo raczki w dekawku ciężko wsadzić a rozmiarowo body jest ok…:neutral_face:

1 polubienie

@Mama03 no to co mi teraz przyszło to naprawdę porażka :joy: tak niewymiarowe, że szok :face_with_peeking_eye:

Ja od pewnego czasu kupuje w Sinsay rozmiar większy niż mój nosi. Oni mają inne rozmiarowki. Nie kieruj się rozmiarówką an ilością miesięcy. Mój mamy nosi 74 jeszcze i ma prawie 12 miesięcy a w Sinsay rozmiar 80 jest w nawiasie opisany jako 9-12m…… więc ja właśnie w sinawej kupuję o rozmiar większy czyli nie 74 które nosi tylko 80.

1 polubienie

Też to zauważyłam :wink: trudno trafić na dobry rozmiar

1 polubienie

To ja zauważyłam że te rzeczy co zamawiam online są jakieś większe od tych ciuchów co kupuję stacjonarnie w sklepie… nie wiem czemu tak …w sklepie kupiłam synkowi 80 body i jest taki slim a zamówiłam online i przyszło body takie szerokie :see_no_evil:

1 polubienie

@Michaska ni faktycznie o tym nie pomyślałam, teraz będę zamawiać tak jak piszesz rozmiar większe :smiling_face_with_three_hearts: bo ich ceny naprawdę kusza ale zakupy to loteria ….

A sprawdzasz rozmiarówkę produktu? W sensie ile cm?

Ja byłam w stacjonarnym ostatnio o właśnie pokazywałam mężowi że są dwa body z
Tym samym rozmiarem a jedno duże a drugie małe. Kosmos.

@mamamalwi1 i super, oni w większości mają zaniżone te rozmiary. Bardziej się kieruj miesiącami

Sinsay jak i w pepco kupuje rozmiar większe ubranka. Po praniu dosyć mocno się kurczą i są w sam raz

O dokładnie teraz byłam i był dwupak spodni i patrzę jedno połączone z drugim a rozmiar inny widać aż się rzucało w oczy myślę kurcze chyna się pomylili i różne rozmiary zczepili aż zajrzałam na metkę ale nie no pisze 80 a jeden od drugiego wiekszy i to sporo.

I to jest aż dziwne bo wszystko przecież robią hurtowo w fabrykach …. Ciekawe skąd te różnice są

Ja do tego suszę w suszarce to wgl :stuck_out_tongue: @Michaska moze różne partie :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ale bardzo często dzieci się przyciskają twarzą do tych ochraniaczy …

Ja właśnie ubranek małego nie suszę w suszarce, bo jakoś boję się że się pokurcza :see_no_evil:

Ja jak piorę ubranka o daje wirowanie na 1000 obrotów to na drugi dzień są suche :smiling_face:

Wow, a jaka pralka?

Firmy Electrolux ale z takich węższych pakowanych od przodu

Ja tam wrzucam wszystko. Tylko pamiętam aby z wcześniej wspomnianych sieci brać rozmiary większe. Po praniu + suszarce są w sam raz :rofl:

Dokładnie sama sie zastanawiam…a może to yak ma być że kedne są mniejsze a drugie większe :sweat_smile: może nowa moda nastaje a my o tym nie wiemy :rofl: