Też byłam w szoku z tymi rozmiarami w Sinsay bo wszystko co zamówiłam w rozmiarze 62 różniło się znacząco . Jedno body mniejsze , drugie większe to samo pajacyki .
Oj tak ja tak samo widzę że te ubranka z synseya są jakieś ciaśniejsze a szczególnie w rekawkach a deszta body jest ok. I jak synkowi chcę założyć bodziaka to muszę wiekszy rozmiar bo raczki w dekawku ciężko wsadzić a rozmiarowo body jest ok…![]()
@Mama03 no to co mi teraz przyszło to naprawdę porażka
tak niewymiarowe, że szok ![]()
Ja od pewnego czasu kupuje w Sinsay rozmiar większy niż mój nosi. Oni mają inne rozmiarowki. Nie kieruj się rozmiarówką an ilością miesięcy. Mój mamy nosi 74 jeszcze i ma prawie 12 miesięcy a w Sinsay rozmiar 80 jest w nawiasie opisany jako 9-12m…… więc ja właśnie w sinawej kupuję o rozmiar większy czyli nie 74 które nosi tylko 80.
Też to zauważyłam
trudno trafić na dobry rozmiar
To ja zauważyłam że te rzeczy co zamawiam online są jakieś większe od tych ciuchów co kupuję stacjonarnie w sklepie… nie wiem czemu tak …w sklepie kupiłam synkowi 80 body i jest taki slim a zamówiłam online i przyszło body takie szerokie ![]()
@Michaska ni faktycznie o tym nie pomyślałam, teraz będę zamawiać tak jak piszesz rozmiar większe
bo ich ceny naprawdę kusza ale zakupy to loteria ….
A sprawdzasz rozmiarówkę produktu? W sensie ile cm?
Ja byłam w stacjonarnym ostatnio o właśnie pokazywałam mężowi że są dwa body z
Tym samym rozmiarem a jedno duże a drugie małe. Kosmos.
@mamamalwi1 i super, oni w większości mają zaniżone te rozmiary. Bardziej się kieruj miesiącami
Sinsay jak i w pepco kupuje rozmiar większe ubranka. Po praniu dosyć mocno się kurczą i są w sam raz
O dokładnie teraz byłam i był dwupak spodni i patrzę jedno połączone z drugim a rozmiar inny widać aż się rzucało w oczy myślę kurcze chyna się pomylili i różne rozmiary zczepili aż zajrzałam na metkę ale nie no pisze 80 a jeden od drugiego wiekszy i to sporo.
I to jest aż dziwne bo wszystko przecież robią hurtowo w fabrykach …. Ciekawe skąd te różnice są
Ja do tego suszę w suszarce to wgl
@Michaska moze różne partie ![]()
Ale bardzo często dzieci się przyciskają twarzą do tych ochraniaczy …
Ja właśnie ubranek małego nie suszę w suszarce, bo jakoś boję się że się pokurcza ![]()
Ja jak piorę ubranka o daje wirowanie na 1000 obrotów to na drugi dzień są suche ![]()
Wow, a jaka pralka?
Firmy Electrolux ale z takich węższych pakowanych od przodu
Ja tam wrzucam wszystko. Tylko pamiętam aby z wcześniej wspomnianych sieci brać rozmiary większe. Po praniu + suszarce są w sam raz ![]()
Dokładnie sama sie zastanawiam…a może to yak ma być że kedne są mniejsze a drugie większe
może nowa moda nastaje a my o tym nie wiemy ![]()